Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Gdyby metamorfoza w艂osowa anwen by艂a udana, czyli ombre by艂oby wykonane UMIEJ臉TNIE, to na pewno nie by艂oby a偶 takiej lawiny komentarzy, pomijaj膮c hejter贸w czepiaj膮cych si臋 byle pierdo艂y, aby tylko si臋 przyczepi膰 do czegokolwiek. Wi臋kszo艣膰 negatywnych komentarzy jest po prostu stwierdzeniem faktu. Przecie偶 ka偶dy ma prawo robi膰 ze swoimi w艂osami co chce, ale jak si臋 nie zastanowi miliard razy nad skutkami i wychodzi z tego jaki艣 dziwny tw贸r, to niech go nie dziwi膮 takie komentarze i niech nie ok艂amuje rzeczywisto艣ci, wmawiaj膮c czytelniczkom, 偶e s膮 艣lepe, je艣li widz膮 u nasady w艂os贸w czer艅 :D kt贸ra jej wyj膮tkowo nie pasuje i nie rozumiem jej uczepienia si臋 tego koloru

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
http://www.anwen. pl/2015/10/niedz iela-dla-wos ow-87-u-viru.html tu jest troch臋 sceptycznych komentarzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pisz膮c o braku koment贸w odnosi艂am si臋 do najnowszych post贸w. Tam owszem troch臋 by艂o - pewnie w praktyce by艂o ich kilka razy wi臋cej, ale cz臋艣膰 nie pozwoli艂a opublikowa膰. Ale przeczyta艂am co Kascysko pisa艂a - mimo wszystko w t臋 sama ma艅k臋. Ona nie widzi (albo boi si臋 przyzna膰), 偶e z Anwen nie jest problem z tym co robi na g艂owie, ale to jak traktuje czytelnik贸w, to jak wygl膮da moderacja komentarzy, to, 偶e straci艂a autentyczno艣膰 przez BEZMY艢LNE czy 殴LE WYKONANE zmiany wizerunku a tak偶e przez promowanie dziwnych produkt贸w. Do tego mamy "kult anwen" i robi si臋 bardzo nieprzyjemnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
*TAM w sensie pod NDW z wizyt膮 u Viru. Pod aktualnymi postami jest o wiele mniej takich wpis贸w. A mimo to laski marudza jak to inni "hejtuj膮".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Anwen ma jeden podstawowy problem - brak klasy. To, 偶e ta kobieta chce zarobi膰 na swoim blogu jako艣 mi nie przeszkadza, kto by nie chcia艂 艂atwych pieni臋dzy. Rozumiem to i akceptuj臋. No ale spos贸b, w jaki to wszystko nakr臋ca... 呕enada. Zero klasy, zero stylu, chamstwo zawoalowane w peudo-inteligentne odbijanie pi艂eczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale wiesz. Sa blogi gdzie wyra藕nie pisz膮 "w ramach wsp贸艂pracy z kim艣 tam", "co艣 tam dosta艂am" itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kascysko w komentarzu pod swym dzisiejszym wpisem napisa艂a, 偶e nie podoba jej si臋 metamorfoza anwen. Wracaj膮c do tematu Bunny - na nieistniej膮cym forum anwen w艂osowariatki zjecha艂y j膮 tam przeokrutnie naprawd臋 bolesnymi tekstami. Przeczytajcie komentarz Anonima z 24 lutego 2014 godzina 6:32 pod tym wpisem http://blogblondbunny.blog spot.com/2014/02/dawno-m nie-nie-byo-oj-czuje-ze.html I pomy艣le膰, 偶e mo偶na tak kogo艣 objecha膰 z powodu W艁OS脫W. w艂a艣nie tylko u anwen obserwuj臋 to k贸艂eczko wzajemnej adoracji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja tak sobie my艣l臋 czy samej nie zaszalec. Myslicie ze rozjasnienie o 2 tony na wlosach nigdy nie ruszanych farba mocno je nadwerezy? Jedyne co to kiedys bawilam sie hennami/szsmponetkami na zeby ocieplic swoj blond. I tak scinam jak dla mnie ostro (30cm) :D Ale z drugiej str chcialam miec w koncu w 100% zdrowe wlosy wiec chyba tylko henna mi zostanie. Boje sie ze skoncze jak wiekszosc bab z sianem na 艂bie i kombinujac coraz dziwniejsze rzeczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2 tony to nie tak duzo, wiec moim zdaniem - nie, choc trzeba bedzie troszke wiecej uwagi im po艣wieci膰. W henne osobiscie bym sie nie bawi艂a. Teraz mam henne, pozbyc sie ustrojstwa nie moge ;) a tym bardziej na jasnych wlosach, choc wyszly niedawno khadi dla blond wlosow ( chyba 4 odcieniach) choc nie wiem czy przy regularnym stosowaniu wlosy nie 艣ciemnieja. Przy rozja艣nianie postawi艂abym raczej na profesjonalne produkty czy farby. Efekt jest przewidywalny a ewentualne poprawki sa mozliwe. A przy hennie ani jedno, ani drugie :!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O hennie mysle tylko dlatego, ze rude odcienie mi sie podobaly. Ale faktycznie - dol caly czas mam rudy mimo, ze robilam wiele miesiecy temu. A cholera wie czy mi inny kolor pasowac bedzie Do fryzjera raczej bym poszla, szkoda mi tych 150zl ale na pierwszy raz to sie boje sama. A z tego co przegladam na necie to raczej kiepsko sie konczy (nawet jak wyglad ok, to siano)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czytam teraz komenty pod wpisem o pielegnicy. "Anwen powiedziala ze to bubel, wiec to zuoooo i nigdy tego nie kupie". Btw, ten wpis u niej jest jakby odpowiedzi膮 na komenty o sponsorowaniu:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny a co my艣licie o tym blogu? Henri and her hair To chyba taka typowa w艂3osomaniaczka, ja nawet nie my艣l臋 gdzie mi sp艂ywa piana z szamponu :D Nie mog臋 linka doda膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Raczej "nie dali mi w prezencie wiec to bubel"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A z kolei blogerka Eve (kt贸r膮 swoj膮 drog膮 lubi臋, wydaje si臋 by膰 mi艂膮 i sympatyczn膮 osob膮) chwali艂a piel臋gnic臋, pokazywa艂a niez艂y efekt na kr臋conych w艂osach jakiej艣 znajomej. Henri lubi臋 jako osob臋, r贸wnie偶 jest mi艂a i sympatyczna, aczkolwiek troch臋 za bardzo zafiksowana na punkcie tych swoich w艂os贸w, skrupulatnie mierzy je co do milimetra. Troch臋 przesadza, ale mimo wszystko jest jak dla mnie w porz膮dku, ch臋tnie do niej zagl膮dam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Henri wydaje si臋 spoko, ale w艂a艣nie te jej szczeg贸艂owe eseje o w艂osach troch臋 mnie odstraszaj膮. Ale wlosy akurat naprawde ma bardzo fajne :) X Nooo, co do Anwen to calkiem mozliwe:D nie ma sponsora nie ma pochwa艂y. Bo przejrzalam komenty i tez pare dziewczyn chwalilo sobie. X Eve tez lubie :) dosc normalna mi sie wydaje. Podobnie jak kascysko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przesz艂a mie przez mysl taka sprawa z ta Pielegnica, ze byc moze Olaplex jest winien braku efektu. Z tego co wiem wlosy musza byc pierwsze oczyszczone i pozbawione jakichkolwiek sylikonow, zeby zabieg byl skuteczny. Wiec moze Olaplex u anwen przeszkodzi艂 zeby zobaczy艂a efekty? Bylam na zabiegu Pielegnica, pomimo ze nie mam zniszczonych wlosow i mam tafle - to zrobilo na mnie piorunuj膮ce wrazenie i sama chce uciu艂a膰 kilka stowek na to urzadzenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A u fryzjera zabieg ile kosztuje? Ja na razie zastanawiam sie czy wyda膰 130z艂 na 2 szczotki :D Moze anwen spodziewala sie niewiadomoczego, a przy tylu rozjasnaniach to ci臋偶ko Tak czy owak lepsze to urzadzenie niz to rozcieranie w艂os贸w na mokro. Tak sie sraja ze spaniem w koczkach itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja p艂aci艂am 230 ale ceny sa rozne mniej wiecej od 60 zeta w gore. Mam duzo wlosow plus podci臋cie i poszlam radosnie do "najlepszej fryzjerki w miescie" ktora nawiasem nie wie co to ciecie bez cieniowania. A w koczku spie sama, bo mnie chlop w nocy szarpie. Albo w warkoczu. Nie wiem, ja nie wcieram. Jakos nie wide tego "prasowania" "pobierania". Wole nalozyc wiecej, delikatnie rozczesa膰 i zawin膮膰 w turban. Co do Henrii - coz... Bardzo ortodoksyjna kobita i skrupulatna, choc osobiscie dla mnie nie ten typ wlosa. W sesie nie moj gust i zdecydowanie nie widac ze sie dziewczyna tak z nimi cacka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chodzilo mi, ze z jednej strony sie sraja a z drugiej tr膮 te wlosy na mokro. Gdzie s膮 krzyki, ze w艂os wtedy najbardziej podatny na uszkodzenia. Z 3 razy pr贸bowa艂am prasowa膰, ale zwyczajnie 艂apy mnie bol膮. Wol臋 na艂o偶y膰 pod czepek i si臋 zrelaksowa膰. Tez spie w warkoczu bo pl膮cz膮 sie wsz臋dzie, to z wygody raczej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co do kwot to drogo do艣膰 jak na cene samego urz膮dzenia. Na all patrzy艂am i ta pielegnica 300-400 kosztuje i dorzucaj膮 maski. Jak b臋d臋 miec kr贸tsze to moze przetestuj臋 i sie zastanowi臋. Na razie nad tymi szczotkami si臋 modl臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do ra szczotka zawsze w cenie:) ja pierwsze uzywalam tt, pozniej przerzuci艂am sie na szczoty z naturalnego wlosa. Tak sie zastanawiam, choc moze mi sie wydaje, ale ta pretensjonalno艣膰 w kazdej odpowiedzi anwen pojawi艂a sie chyba dopiero po ksi膮偶ce. Nawet pod tym wpisem z Pielegnica - jakos tak pretensjonalnie, zarozmialo i pysznie odpowiada. Prawie jak 'idz do okulisty moje wlosy nie sa czarne" Zaklinaj rzeczywistosc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z dzika chc臋 kolejn膮 kupi膰, ale w艣r贸d drewnianych ma艂y wyb贸r. Jedn膮 dawno kupi艂am w markecie i chyba najlepsza jak膮 dot膮d widzia艂am. TT dobra tak w ciagu dnia jest, jednak zeby si臋 porz膮dnie wyczesac potrzebuje g臋stej (bardzo du偶o py艂k贸w we w艂osach mi sie zatrzymuje). Te Olivia Garden teraz planuje. Podobno niez艂e i cenowo spoko. Ale nie mog臋 si臋 zdecydowa膰 :D bo proccz zwyk艂ej swoj膮 pierwsz膮 w 偶yciu okr膮g艂膮 sobie wezm臋 X Ja Anwen "sprzed" ksi膮偶ki nie kojarz臋 za bardzo, wi臋c ci臋偶ko mi oceni膰 zmian臋. Widz臋 jedynie, 偶e teraz nie jest przyjemna. Du偶o osob do niej pisze, rozumiem brak czasu, ale raz na te kilka tyg mo偶na by zbiorczego posta zrobi膰 - 偶eby te osoby nie czu艂y si臋 zupe艂nie olane i pozostawione same sobie. bo jednak to dzi臋ki czytelnikom zarabia. A te jej szalone fanki to ju偶 w og贸le.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wydaje mi si臋, 偶e jeszcze w 2013 roku by艂o ok, a p贸藕niej zacz臋艂o si臋 co艣 zmienia膰. Nawet nie chodzi o to, 偶e tematyka zacz臋艂a si臋 wyczerpywa膰, bo wiadomo, 偶e w艂osy to nie temat - rzeka i tu nie odkryje si臋 raczej niczego rewolucyjnego. Chodzi przede wszystkim o nakr臋canie jadu w stron臋 os贸b, kt贸re si臋 wy艂amuj膮 z jedynej i s艂usznej prawdy. Na nieistniej膮cym ju偶 forum za艂o偶y艂am temat z pytaniem, czy dziewczyny nie czuj膮 si臋 niekomfortowo z olejem na w艂osach (ja tak mam, dlatego nie stosuj臋 takich zabieg贸w). Zosta艂am objechana tekstami, jak zabieg przyczyniaj膮cy si臋 do poprawy stanu w艂os贸w mo偶e sprawia膰, 偶e tak si臋 w艂a艣nie czuj臋. Spyta艂y si臋, czy z szamponem na g艂owie lub z maseczk膮 na twarzy te偶 si臋 tak czuj臋 :D Co to za por贸wnanie? Szampon to nie t艂usta ma藕 i na g艂owie znajduje si臋 dos艂ownie przez chwil臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja akurat olejuje (zwil偶ona olejem szczotk膮 czesze w艂osy po prostu). Ale jak mo偶na kogo艣 jecha膰 za to, 偶e nie lubi? Ale i tak to robi臋 "wbrew" zasadom, bo nigdy nie patrzy艂am kt贸ry olej dobrze dzia艂a tylko robie miksture ze wszystkich co mam :D bo zakladam ze w艂os we藕mie co chce i nie mam czasu na tygodniowe pojedyncze analizy. Daje efekt to daje. Og贸lnie z jednej strony widz臋 ogromny konserwatyzm i przywi膮zanie do rytua艂贸w a z drugiej pochwa艂臋 dla palenia w艂os贸w co miesi膮c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zastanawiam si臋, jak one 艣pi膮 obok swoich m臋偶czyzn w tych paskudnych ulizanych na samym czubku g艂owy i zwi膮zanych wielk膮 frotk膮 pseudokokach :D no przecie偶 w tym nie da si臋 wygl膮da膰 艂adnie i traci na tym nawet najpi臋kniejsza twarz. to wygl膮da okropnie niezale偶nie od urody kobiety. NO BO W艁OSY SI臉 INACZEJ NISZCZ膭 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Wprasowywanie" od偶ywki/maski we w艂osy jest dobre, je艣li nie myjesz g艂owy rano przed wyj艣ciem do pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spanie, jak spanie. Ja sobie wielu rzeczy nie wyobra偶a艂am, dop贸ki nie wyszlam za maz. Zreszta moj wie, ze ja mam slabosc do wlosow, wie ze jak przestane o nie dbac jak dbam, to je zetn臋, a jednak pozwala na wiele bo kr臋c膮 go dlugie wlosy. Wielkich frot nie uzywam, ale spinam je do spania. Jak ma mnie szarpa膰 przez sen, to jakos nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj mi wcierki wmasowywal :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Heh, moj mi robi prostowanie keratynowych, naklada henne, potrafi sie obs艂ugiwa膰 lok贸wka i podcina maszynka koncowki. A nie jest fryzjerem :) niech cierpi jak chcesz moje wlosy zawija膰 na nadgarstkach ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"ANWEN14 LISTOPADA 2015 11:11 ale dlaczego mia艂abym go nie opublikowa膰? wbrew temu co pisz膮 na r贸偶nych forach na moim blogu moderacja jest naprawd臋 znikoma i do spamu trafiaj膮 tylko te naprawd臋 hejterskie komentarze - tylko jak mia艂abym Ci to udowodni膰?" jasne :D w bardzo grzeczny, nie w "hejterski" spos贸b napisa艂am, 偶e wbrew temu co pisze, na ka偶dych zdj臋ciach w艂osy s膮 czarne. Komentarz nie przeszed艂 moderacji :D

Udost臋pnij ten post