Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Go艣膰 yui123654
Drogie Panie, mam cudown膮 rad臋 - nie czyta膰 bloga i zaj膮膰 si臋 swoim 偶yciem! Czy jest jaki艣 nakaz aby go czyta膰? Chyba nie :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Czytelnicy (czyli dla blogera 藕r贸d艂o dochodu) maj膮 prawo czu膰 zaw贸d, je艣li zachowanie autorki pozostawia wiele do 偶yczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli powinno si臋 wyjecha膰 z polszy i siedzie膰 w domu bo nie wolno nic krytykowac? :P skoro kto艣 publikuje mam prawo czytac i si臋 ustosunkowa膰. Komu to przeszkadza? Na wygl膮d nic nie mowie. Widac prawda kole w oczy :P lubie tez czytac komentarze, czesto w nich sa ciekawsze rzeczy niz w samym poscie blogowym. A w tym temacie jest sporo r贸偶nych rzeczy, polecenia blogow etc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie, zawsze powinno by膰 na s艂odko ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ostatnia MWH ca艂kiem fajna i z minimalizmem inaczej poj臋tym ni偶 "jeden szampon i od偶ywka i mam w艂osy jak z reklamy pantene" ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ndw nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Anwen sama widzi ze poziom bloga spada, ze nie ma tyle czasu niech juz zakonczy bo masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale nikt nie musi zakonczyc pisanie swojego bloga dlatego ze ty nie chcesz go czytac :) to ja moge powiedziec zeby wycofali wszystkie ziemniaki ze sklepow bo ja ich nie lubie :) nikt tu nie slodzi bo ja np bloga anwen juz nie czytam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czytasz, bo taki sam przyklad podalas w komentarzach o szamponie Dove....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 2015.11.27 , Tu nie do konca masz racje. Moze w "historiach" takie osoby sa glownie pokazywane, nie wiem, rzadko to czytam. Ale ja w 偶yciu nie mia艂am nawet w r臋ku prostownicy, bardzo rzadko suszy艂am suszark膮, ukladanie na szczotce tez raz na ruski miesi膮c. Nie farbowa艂am, ze 2 razy w 偶yciu u偶y艂am szamponetki. W艂osy po prostu my艂am, potem od偶ywka (pr贸bowa艂am przer贸偶nych "dogeryjnych produkt贸w", "profesjonalnych" te偶), regularnie podcina艂am. I co? I siano, z koncowkami porozczwarzanymi wr臋cz po tygodniu od 艣ci臋cia. Teraz min膮艂 rok od kiedy odkry艂am blogi "w艂osomaniackie" i forum o piel臋gnacji na Wiza偶u, z tego ok. 10 miesi臋cy piel臋gnacji "z g艂ow膮" (najpierw po prostu czyta艂am) i dopiero mam na tej g艂owie co艣, co przypomina w艂osy, a nie kopk臋 siana, w kt贸r膮 piorun strzeli艂. A wcale nie zajmuje mi to nie wiadomo ile czasu, a kosztuje sporo mniej ni偶 wydawa艂am wcze艣niej. Kupuj臋 rzeczy drogeryjne, ale nie mog臋 na nich tylko bazowa膰, bo jak na razie 偶adna gotowa od偶ywka nie r贸wna si臋 z efektem, jaki otrzymuj臋 po zwyk艂ym jadalnym oleju z Biedronki po艂膮czonym z mask膮 z 偶elatyny ;) :D Tak wi臋c jak widzisz przypadki s膮 r贸偶ne, a takich w艂os贸w jak moje z czas贸w szkolnych pami臋tam sporo, w艂a艣ciwie ka偶da kole偶anka z d艂u偶szymi mia艂a je mniej czy bardziej zniszczone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A w komentarzach znow gn贸j i szambo, anwen chyba to bardzo pasuje, ze tak jej zaciekle broni膮 Szkoda,mze 艣wiadczy to glownie o niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda, okropny gnoj i wmawianie kazdemu anonimowi, ze jak krytykuje wlosy anwen to zazdrosci i na pewno ma okropne wlosy. Pewnie nawet gdyby ta osoba wstawila gdzies na tiny pic fotke swoich wlosow i wkleila, to by ja zmieszali z blotem ze zdjecie cudze czy cos. Widac anwen nie tylko sprawia wciaz przyjemnosc pisanie, ale tez pastwienie sie nad czytelnikami, ktorzy maja odmienne zdanie. O ile przewaznie (tu wyjatek np. Z tym okulista) sama z nicka tego nie robi, to pozwala gnoic do woli kazdego swoim obronczyniom. I szczerze nudne sa juz te gadki i na jej blogu, i tutaj ''jak ci sie nie podoba to won''

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pami臋tam, jak w jakim艣 w膮tku na wiza偶u jaka艣 laska napisa艂a, 偶e nie idzie na uczelni臋, bo musi na艂o偶y膰 olej na w艂osy :D wyrazi艂am swoje zszokowanie, 偶e przecie偶 studia s膮 wa偶niejsze ni偶 w艂osy. Zosta艂am zmieszana z b艂otem, 偶e jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia, to 偶ebym siedzia艂a cicho :D tak偶e same widzicie, do czego to dosz艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nudne nie nudne. To 偶enuj膮ce. Nie wiem, czy zauwa偶yli艣cie, ale kazdy i gdziekolwiek ( nie mowie tu tylko o anwen) maj膮cy inne zdanie niz t艂um rozchisteryzowanych fanek rzuca zawsze te same teksty? O zazdrosci, hejcie, itp? Gdzies sie zatraci艂a granica miedzy krytyka a hejtem. Mnie sie u anwen to bardzo nie podoba, ze wyciera sobie raczki kims innym. Leje sie szambo, a jej w to graj. Tak, dokladnie jak z ta afera z bunny. "Nie wiedzialam" tiaaaa... I dokladnie ten mechanizm dziala pod kazdym postem, z ta roznica, ze dokladnie wie co sie wypisuje. Nawet nie chce mi sie pisac, choc ktos dobrze zauwa偶y艂 pod ostatnia ndw, ze zaprzecza sama sobie, bo napewno zazdroszcze. Tylko nie wiem czego? Spalonych wlosow, miotania sie czy podnoszenia sobie samooceny przez pozwalanie na gnojenie? Ciesze sie, ze wyda艂a ksiazke, ale poszybowa艂a daleeeeeeeko. Od kilku dlugich miesiecy mam wrazenie, ze bycie "wlosomaniaczka" to obelga. I stwierdzam to wlasnie po atmosferze na jej wlasnym blogu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz wyczu艂a, 偶e moda na w艂osomaniactwo mija i pisze posty o minimalizmie. Po prostu dziewczyny m膮drzej膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Minimalizm - jedynie 4 maski, 6 nieu偶ywanych, 15 odzywek i 8 szampon贸w. Jak mozna przez tyle czasu testowa膰 i nie znalesc ani jednego produktu do ktorego sie wraca?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ju偶 wiele oso贸b jej pisa艂o, aby przesta艂膮 pisa膰 bo wieje nud膮. A poziom spada. Masakra u niej jest tyle jadu w komentarzach, jak kto艣 wyrazi negatywny kom, to go chc膮 zabi膰. Szkoda, 偶e ona robi posty na "odwal sie". Anwen zrobi艂a si臋 strasznie wynios艂a..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Strasznie gwiazdorzy, i zaprzecza sobie, a prawdy i krytyki nie prpzyjmuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dawno tam nei zagl膮da艂am, a teraz patrz臋 i okazuje si臋, 偶e ten niesamowity, hiper, mega olaplex jednak taki nie jest :D BHC jako艣 od razu napisala, 聽偶e efekt by艂 kr贸tki a tutaj po czasie wysz艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przesta艅cie hejtowa膰 bo anwen znowu przyjdzie i powie, 偶e si臋 mylicie i skoro nie znacie prawdy to macie nie gada膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Proponuje wyslac jej snickersa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja uwa偶am, 偶e w 偶adnej wypowiedzi tutaj nie ma hejtu, jedynie jestem przeciwna ocenianiu atrakcyjno艣ci Anwen. Ale co do formy bloga to zgadzam si臋 w 100%. Og贸lnie jestem wyrozumia艂a, rozumiem, 偶e temat si臋 wyczerpuje i r贸wnie偶 jest mi szkoda hejtowanych os贸b, ale zachowanie Anwen pozostawia wiele do 偶yczenia, zw艂aszcza dotyczy to przymykania oka na te wszystkie g****oburze i dopuszczanie jedynie wazeliniarskich komentarzy. Ja napisa艂am, 偶e te w艂osy s膮 czarne i to widz膮 wszyscy, komentarz nie przeszed艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milita123
A ja nie dawno, pod postem o ndw ju偶 z ombre na w艂osach, napisa艂am komentarz. Napisa艂am tam bardzo ciep艂o i grzecznie, 偶e owszem w艂osy nie s膮 ju偶 czarne, nie obchodzi mnie jej bluzka,buzia, meble, dziecko itd, nie chce hejtowac ani gnoi膰 za nic, ALE: uwa偶am, 偶e te ombre wykonane jest wyj膮tkowo niestarannie. Nie obchodzi mnie jej decyzja o ombre, to jest sprawa, jednak偶e efekt jest jaki jest- bardzo marny. Ca艂y tamten komentarz napisa艂am grzecznie i z szacunkiem bo nigdy nie mam na celu NIKOGO gnoi膰 i upokarza膰, ALE komentarz nie przeszed艂!! By艂am w szoku, 艣ledzi艂am wszystkie komentarze pod tym postem i mojego ani 艣ladu... OD tamtej pory, to by艂o na samym pocz膮tku listopada, zw膮tpi艂am w ANWEN. 呕a艂osne to. ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie przepu艣ci艂a, 偶eby Viru nie traci艂a klientek :P Co to za fryzjerka, kt贸ra 偶膮da tak膮 kas臋, a odwala tak膮 fuszerk臋 i nie ma czasu na podci臋cie w艂os贸w? Jak si臋 zostawia fryzjerowi tyle kasy, to powinno si臋 to wi膮za膰 z czasem po艣wi臋conym klientowi, a nie zostawi膰 co艣, co nawet ko艂o ombre nie stoi :D No i 艣mieszy艂o mnie to oczekiwanie Anwen, 偶e ob臋dzie si臋 bez rudych ton贸w. Moim zdaniem to 艣ci膮ganie koloru, kt贸re by艂o robione styczniu by艂o wykonane o niebo lepiej (http://www.anw en.pl/20 15/03/kolory-moich- wosow-sciagani e-czerni-u.html) ni偶 to co艣, co odwali艂a Viru :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mwh dalej nie ma. Tak jak gosc wyzej nie popieram oceniania wygladu Anwen (z wyjatkiem wlosow), ale pomijajac to zgadzam sie absolutnie ze wszystkim, co zostalo tu napisane przez te 20 stron. Od wstawiania 46592 zdjec bachora i wystawiania zycia prywatnego na cala Polske,ktore malo kogo obchodza, przez kradziez pomyslow i sposobow z Wizazu, po calkowite przyzwolenie na gnojenie lud*******mentarzach. To jest chore

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeczytajcie co tu 2 strony temu anwen napisala :P Nie mo偶ecie pisac bo nie wiecie jak bylo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo mi si臋 nie podoba to, 偶e oberwa艂o si臋 tej fryzjerce ze styczniowego rozja艣niania, cho膰 wykona艂a je o wiele lepiej ni偶 Viru. Viru zostawi艂a jaki艣 badziew a i tak jest wychwalana pod niebiosa, no nie rozumiem tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ej, ale tego "bachora" to by艣 sobie darowa艂a... co ci zrobi艂o dziecko Anwen? Bez przesady, nie dziecka wina 偶e matka wstawia jego zdj臋cia do sieci. Anwen sama wystawia si臋 na pochwa艂y lub krytyk臋, ale nawet najwi臋kszy hejter powinien zachowa膰 klas臋 i odczepi膰 si臋 od jej rodziny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie dziecko nie jest tu niczemu winne, nie mieszajmy w to niewinnych ludzi. Za to rozbawi艂o mnie t艂umaczenie, 偶e ona wcale nic nie ukrad艂a z wiza偶u, np. wpisy na wiza偶u o metodzie OMO pochodz膮 ju偶 z 2009 roku, zobaczcie http://wizaz.pl/forum/ showpost.php?p=15010252&postcou nt=4386

Udost臋pnij ten post