Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość yui123654
Drogie Panie, mam cudowną radę - nie czytać bloga i zająć się swoim życiem! Czy jest jakiś nakaz aby go czytać? Chyba nie :)

Gość gość
Czytelnicy (czyli dla blogera źródło dochodu) mają prawo czuć zawód, jeśli zachowanie autorki pozostawia wiele do życzenia

Gość gość
Czyli powinno się wyjechać z polszy i siedzieć w domu bo nie wolno nic krytykowac? :P skoro ktoś publikuje mam prawo czytac i się ustosunkować. Komu to przeszkadza? Na wygląd nic nie mowie. Widac prawda kole w oczy :P lubie tez czytac komentarze, czesto w nich sa ciekawsze rzeczy niz w samym poscie blogowym. A w tym temacie jest sporo różnych rzeczy, polecenia blogow etc

Gość gość
Oczywiście, zawsze powinno być na słodko ;)

Gość gość
Ostatnia MWH całkiem fajna i z minimalizmem inaczej pojętym niż "jeden szampon i odżywka i mam włosy jak z reklamy pantene" ;)

Gość gość
ale ndw nie ma.

Gość gość
Anwen sama widzi ze poziom bloga spada, ze nie ma tyle czasu niech juz zakonczy bo masakra

Gość gość
Ale nikt nie musi zakonczyc pisanie swojego bloga dlatego ze ty nie chcesz go czytac :) to ja moge powiedziec zeby wycofali wszystkie ziemniaki ze sklepow bo ja ich nie lubie :) nikt tu nie slodzi bo ja np bloga anwen juz nie czytam.

Gość gość
Czytasz, bo taki sam przyklad podalas w komentarzach o szamponie Dove....

Gość gość
gość 2015.11.27 , Tu nie do konca masz racje. Moze w "historiach" takie osoby sa glownie pokazywane, nie wiem, rzadko to czytam. Ale ja w życiu nie miałam nawet w ręku prostownicy, bardzo rzadko suszyłam suszarką, ukladanie na szczotce tez raz na ruski miesiąc. Nie farbowałam, ze 2 razy w życiu użyłam szamponetki. Włosy po prostu myłam, potem odżywka (próbowałam przeróżnych "dogeryjnych produktów", "profesjonalnych" też), regularnie podcinałam. I co? I siano, z koncowkami porozczwarzanymi wręcz po tygodniu od ścięcia. Teraz minął rok od kiedy odkryłam blogi "włosomaniackie" i forum o pielęgnacji na Wizażu, z tego ok. 10 miesięcy pielęgnacji "z głową" (najpierw po prostu czytałam) i dopiero mam na tej głowie coś, co przypomina włosy, a nie kopkę siana, w którą piorun strzelił. A wcale nie zajmuje mi to nie wiadomo ile czasu, a kosztuje sporo mniej niż wydawałam wcześniej. Kupuję rzeczy drogeryjne, ale nie mogę na nich tylko bazować, bo jak na razie żadna gotowa odżywka nie równa się z efektem, jaki otrzymuję po zwykłym jadalnym oleju z Biedronki połączonym z maską z żelatyny ;) :D Tak więc jak widzisz przypadki są różne, a takich włosów jak moje z czasów szkolnych pamiętam sporo, właściwie każda koleżanka z dłuższymi miała je mniej czy bardziej zniszczone.

Gość gość
A w komentarzach znow gnój i szambo, anwen chyba to bardzo pasuje, ze tak jej zaciekle bronią Szkoda,mze świadczy to glownie o niej.

Gość gość
To prawda, okropny gnoj i wmawianie kazdemu anonimowi, ze jak krytykuje wlosy anwen to zazdrosci i na pewno ma okropne wlosy. Pewnie nawet gdyby ta osoba wstawila gdzies na tiny pic fotke swoich wlosow i wkleila, to by ja zmieszali z blotem ze zdjecie cudze czy cos. Widac anwen nie tylko sprawia wciaz przyjemnosc pisanie, ale tez pastwienie sie nad czytelnikami, ktorzy maja odmienne zdanie. O ile przewaznie (tu wyjatek np. Z tym okulista) sama z nicka tego nie robi, to pozwala gnoic do woli kazdego swoim obronczyniom. I szczerze nudne sa juz te gadki i na jej blogu, i tutaj ''jak ci sie nie podoba to won''

Gość gość
Pamiętam, jak w jakimś wątku na wizażu jakaś laska napisała, że nie idzie na uczelnię, bo musi nałożyć olej na włosy :D wyraziłam swoje zszokowanie, że przecież studia są ważniejsze niż włosy. Zostałam zmieszana z błotem, że jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia, to żebym siedziała cicho :D także same widzicie, do czego to doszło

Gość gość
Nudne nie nudne. To żenujące. Nie wiem, czy zauważyliście, ale kazdy i gdziekolwiek ( nie mowie tu tylko o anwen) mający inne zdanie niz tłum rozchisteryzowanych fanek rzuca zawsze te same teksty? O zazdrosci, hejcie, itp? Gdzies sie zatraciła granica miedzy krytyka a hejtem. Mnie sie u anwen to bardzo nie podoba, ze wyciera sobie raczki kims innym. Leje sie szambo, a jej w to graj. Tak, dokladnie jak z ta afera z bunny. "Nie wiedzialam" tiaaaa... I dokladnie ten mechanizm dziala pod kazdym postem, z ta roznica, ze dokladnie wie co sie wypisuje. Nawet nie chce mi sie pisac, choc ktos dobrze zauważył pod ostatnia ndw, ze zaprzecza sama sobie, bo napewno zazdroszcze. Tylko nie wiem czego? Spalonych wlosow, miotania sie czy podnoszenia sobie samooceny przez pozwalanie na gnojenie? Ciesze sie, ze wydała ksiazke, ale poszybowała daleeeeeeeko. Od kilku dlugich miesiecy mam wrazenie, ze bycie "wlosomaniaczka" to obelga. I stwierdzam to wlasnie po atmosferze na jej wlasnym blogu

Gość gość
Teraz wyczuła, że moda na włosomaniactwo mija i pisze posty o minimalizmie. Po prostu dziewczyny mądrzeją :)

Gość gość
Minimalizm - jedynie 4 maski, 6 nieużywanych, 15 odzywek i 8 szamponów. Jak mozna przez tyle czasu testować i nie znalesc ani jednego produktu do ktorego sie wraca?

Gość gość
już wiele osoób jej pisało, aby przestałą pisać bo wieje nudą. A poziom spada. Masakra u niej jest tyle jadu w komentarzach, jak ktoś wyrazi negatywny kom, to go chcą zabić. Szkoda, że ona robi posty na "odwal sie". Anwen zrobiła się strasznie wyniosła..

Gość gość
Strasznie gwiazdorzy, i zaprzecza sobie, a prawdy i krytyki nie prpzyjmuje

Gość gość
Dawno tam nei zaglądałam, a teraz patrzę i okazuje się, że ten niesamowity, hiper, mega olaplex jednak taki nie jest :D BHC jakoś od razu napisala,  że efekt był krótki a tutaj po czasie wyszło

Gość gość
Przestańcie hejtować bo anwen znowu przyjdzie i powie, że się mylicie i skoro nie znacie prawdy to macie nie gadać :P

Gość gość
Proponuje wyslac jej snickersa.

Gość gość
Ja uważam, że w żadnej wypowiedzi tutaj nie ma hejtu, jedynie jestem przeciwna ocenianiu atrakcyjności Anwen. Ale co do formy bloga to zgadzam się w 100%. Ogólnie jestem wyrozumiała, rozumiem, że temat się wyczerpuje i również jest mi szkoda hejtowanych osób, ale zachowanie Anwen pozostawia wiele do życzenia, zwłaszcza dotyczy to przymykania oka na te wszystkie g****oburze i dopuszczanie jedynie wazeliniarskich komentarzy. Ja napisałam, że te włosy są czarne i to widzą wszyscy, komentarz nie przeszedł

Gość milita123
A ja nie dawno, pod postem o ndw już z ombre na włosach, napisałam komentarz. Napisałam tam bardzo ciepło i grzecznie, że owszem włosy nie są już czarne, nie obchodzi mnie jej bluzka,buzia, meble, dziecko itd, nie chce hejtowac ani gnoić za nic, ALE: uważam, że te ombre wykonane jest wyjątkowo niestarannie. Nie obchodzi mnie jej decyzja o ombre, to jest sprawa, jednakże efekt jest jaki jest- bardzo marny. Cały tamten komentarz napisałam grzecznie i z szacunkiem bo nigdy nie mam na celu NIKOGO gnoić i upokarzać, ALE komentarz nie przeszedł!! Byłam w szoku, śledziłam wszystkie komentarze pod tym postem i mojego ani śladu... OD tamtej pory, to było na samym początku listopada, zwątpiłam w ANWEN. Żałosne to. ...

Gość gość
Nie przepuściła, żeby Viru nie traciła klientek :P Co to za fryzjerka, która żąda taką kasę, a odwala taką fuszerkę i nie ma czasu na podcięcie włosów? Jak się zostawia fryzjerowi tyle kasy, to powinno się to wiązać z czasem poświęconym klientowi, a nie zostawić coś, co nawet koło ombre nie stoi :D No i śmieszyło mnie to oczekiwanie Anwen, że obędzie się bez rudych tonów. Moim zdaniem to ściąganie koloru, które było robione styczniu było wykonane o niebo lepiej (http://www.anw en.pl/20 15/03/kolory-moich- wosow-sciagani e-czerni-u.html) niż to coś, co odwaliła Viru :D

Gość gość
A mwh dalej nie ma. Tak jak gosc wyzej nie popieram oceniania wygladu Anwen (z wyjatkiem wlosow), ale pomijajac to zgadzam sie absolutnie ze wszystkim, co zostalo tu napisane przez te 20 stron. Od wstawiania 46592 zdjec bachora i wystawiania zycia prywatnego na cala Polske,ktore malo kogo obchodza, przez kradziez pomyslow i sposobow z Wizazu, po calkowite przyzwolenie na gnojenie lud*******mentarzach. To jest chore

Gość gość
Przeczytajcie co tu 2 strony temu anwen napisala :P Nie możecie pisac bo nie wiecie jak bylo :D

Gość gość
Bardzo mi się nie podoba to, że oberwało się tej fryzjerce ze styczniowego rozjaśniania, choć wykonała je o wiele lepiej niż Viru. Viru zostawiła jakiś badziew a i tak jest wychwalana pod niebiosa, no nie rozumiem tego

Gość gość
Ej, ale tego "bachora" to byś sobie darowała... co ci zrobiło dziecko Anwen? Bez przesady, nie dziecka wina że matka wstawia jego zdjęcia do sieci. Anwen sama wystawia się na pochwały lub krytykę, ale nawet największy hejter powinien zachować klasę i odczepić się od jej rodziny.

Gość gość
No właśnie dziecko nie jest tu niczemu winne, nie mieszajmy w to niewinnych ludzi. Za to rozbawiło mnie tłumaczenie, że ona wcale nic nie ukradła z wizażu, np. wpisy na wizażu o metodzie OMO pochodzą już z 2009 roku, zobaczcie http://wizaz.pl/forum/ showpost.php?p=15010252&postcou nt=4386