Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
to nie wpis Herbaty jest winowajcą g****oburzy, tylko sama A., bo przecież nie bez powodu powstają takie, a nie inne opinie o blogu A. Dobrze, że ktoś na to zwrócił uwagę, bo to samozwańcze guru dopuszcza do tępienia kogoś, na kim się wybiła, a kto ma odmienne zdanie niż jej wielce widzimisię. co do gościa z 14:23 - szampon nie pomoże Ci na wypadanie, ponieważ służy on myciu włosów. Co prawda jest szampon Garnier Neril, który ma temu przeciwdziałać, ale nigdzie indziej niż na Allegro go nie dostaniesz. Co do suplementów, to nie polecam tych najtańszych tabletek na włosy i paznokcie, ponieważ mają znikomą ilość składników potrzebnych do ich wzrostu. Od siebie polecę Biotebal, jest to wydatek ok. 25 zł na miesiąc, ale moim zdaniem jest warty swoich pieniędzy :) Biorę dopiero 2 tygodnie, a już widzę różnicę na paznokciach, włosy też troszeczkę podrosły. Możesz też spróbować drożdży w tabletkach Lewitan (również w aptece). Dziewczyny polecają też Humavit, Silicę, Revalid. Włosy myj tak często, jak potrzebuje tego Twoja skóra głowy. Możesz myć je metodą OMO (odżywka - mycie - odżywka). Zwilżasz włosy, nakładasz na ich długość odżywkę, bez spłukiwania odżywki myjesz SAMĄ SKÓRĘ GŁOWY szamponem. Spłukujesz i nakładasz na sam koniec odżywkę na długość włosów :) Dobrze, by ta odżywka w drugim "O" była bardziej treściwa, do tego pierwszego możesz zużyć jakąś, która się na Twoich włosach nie sprawdza lub jest przeciętna :) Najtańsze będą odżywki w pudełku o pojemności 1l firmy Kallos, ponieważ kosztują ok. 12 zł, co jest bardzo ekonomiczne :)

Gość gość
dziękuje za rade, biore w sumie tabletki biosillica ale nie zmniejszyły mi na razie wypadania włosów, spróbuje tego biotebala i drożdzy w tabletkach myje włosy szamponem łopianowym na wypadanie ale też nie pomaga. Myślałam o szamponie kofeinowyn aspecin czy jakoś tak i widziałam odżywki z dove na wypadanie , niektórzy twierdzą że miejscowe środki są lepsze ale nie wiem, spróbuje najpierw suplementów bo szamponów i odżywek troche nazbierałam, najpierw je zużyje. Metoda OMO się u mnie nie sprawdza bo mam po niej obciążone włosy, najlepiej służy mi nakładanie odżywki od ucha w dół

Gość gość
Droga Herrbato, ogolnie na Kafe rozmowy o zachowaniu Anwen ciagna sie juz ponad 2 lata, ale pierwszy temat, ktory uzbieral prawie 10 stron po roku zniknal, zostal skasowany. Oczywista jest tu ingerencja Anwen. Tego samego dnia ktos zalozyl obecny temat, z reszta na pierwszej stronie mozesz o tym poczytac :).Ten pewnie ktoregos dnia tez zniknie jak poprzedni, ale.... Co ona bedzie ciagle sie ugadywac z Kafe zeby skasowali temat a my go bedziemy od nowa zakladac? Takie bledne kolo. Dlatego bardzo dobrze, ze poruszylas ten temat na swoim blogu, jak widac skoro autorka nie dopuszcza ludzi do glosu u siebie, to czara goryczy sie przelala i teraz wszystkie zmoderowane opinie wylewaja sie bokiem. Tak naprawde co zrobi, napisze teraz do Bloggera zeby skasowali ci post lub calego bloga? kto wie, czy nie ma tez takiej mocy, skoro przyczynila sie do usuniecia watku na kafe i facebooku

Gość gość
A co dokładnie zostało usunięte na Facebooku za sprawą anwen? :O

Gość gość
Z tego co pisali tez w komentarzach u Herrbaty to ten watek w grupie na fejsie opisany wyzej zostal usuniety. Ja nie wiem bo fb nie mam, ale Herrbata tez cos o tym wspomniala i dziewczyny wyzej, ze nie mogly tamtych rzeczy znalezc

Gość gość
Ale to wygodne usunąć ten wątek, wtedy można legendy tworzyć jak podle tam opluwano biedną Anwen. A jak ktoś nie wpadł na robienie screenów to nei ma żadnego dowodu. Jedynie te pare wklejek na kafe Żenada

Gość gość
Anwen ukradla pomysly z wizażu, nie szanuje czytelników, jej posty są bardzo płytkie juz nic nowego. A jej włosy istna poraszka, sama wyglada jak by zagubila sie w pielenacji

Gość gość
WIDZIELISCIE w komentarzach ona tweraz twierdzi ze to nie ombre hhaaaaaa i ze " Anwen10 grudnia 2015 10:21 bo to nie ombre ;) zawsze pisałam "ombre" w cudzysłowiu, żeby właśnie to podkreślić, dół miał być po prostu jaśniejszy od góry i jest, a po co było rozjaśniać? po to by mieć taki brąz jaki chciałam no i go mam ;)"

Gość gość
Hahaha co ta nasza sprytna Anwen jeszcze nie wymyśli ;D ale ogólnie odpowiedziała na sporo komentarzy pod tym postem, to bardzo dobrze, oby tak dalej

Gość gość
to czemu nie zrobiła sobie tego brązu na całych włosach? swoją drogą to wyglądałaby w takim kolorze lepiej, dobrze by jej zrobił powrót do naturalnych

Gość gość
Ale ile razy jeszcze bedziecie pisac o tych naturalnych, skoro pisala tyle razy ze ma siwe oraz nie podoba jej sie naturalny kolor?

Gość gość
No, no, no... Wiedzę ze pod ostatnim postem na blogu prawie jak kilka lat temu. Anwen sie udziela, odpowiada i jest w miare milo. Mnie sie to widzi. Oby tak dalej

Gość gość
I patrzecie jak duzo negatywnych komentarzy przepuscila :)

Gość gość
I zauważ, ze pod negatywnymi komentarzami nie ma kilkunastu odpowiedzi broniących anwen w chamski sposob.

Gość gość
"Ale ile razy jeszcze bedziecie pisac o tych naturalnych, skoro pisala tyle razy ze ma siwe oraz nie podoba jej sie naturalny kolor?" - bo do takiego koloru cały czas tym rozjaśnianiem dąży :D a przecież można włosy pofarbować farbą zbliżoną do koloru naturalnego

Gość gość
OOO, a teraz wielka fanka Anwen jedzie Sophie Czerymoje, że talii nie ma. Żenada I taki koment jest okej, to nie jest hejt, więc tego moderować nie trzeba. Ciekawe co by było jakby zamiast krytykować włosy czy sposób w jaki Anwen się zachowuje ktoś by pisał, że powinna sobie żebra wyciąć. Wtedy byłaby obraza majestatu

Gość gość
Anwen zazdrości, bo sophie czerymoja ma idelana talie, bo cwiczy i ma geny dobre...ona juz nie ma sie kogo czepiac...dno osiąga Anwen tonacy brzytwy sie ...

Gość gość
sophicherymoja - ta czarna, juz to pisalam - jest przez******ta. Ma przepiękne wlosy, ma przepiękna figure i talie godna pozazdroszczenia. Tak, zazdroszcze, tak chcialabym, tak mogłabym. Ogolnie nad czarna rozpływam sie cala, bo dobrze sie na nia patrzy. Rude wlosy ok, ale ze mam proste, to jednak bardziej - te loki mi sie podobaja. Obie dziewczyny sa bardzo ladne i przede wszystkim maja ogrom pokory.

Gość gość
Buhehe, jakie wy śmieszne jesteście z tym komentowaniem każdego wpisu i komentarza Anwen. Szczególnie stwierdzenie, że Anwen zazdrości Sohpie nie tylko włosów, ale też tali, bo ta ćwiczy. Muszę koniecznie częściej tu wpadać, bo takiej głupoty to ze świecą szukac.

Gość gość
Tak, glupota jest dziwienie sie ze "anwen, Twoje włosy sa nieciekawe i masz brzydkie ombre" to hejt, a wytykanie komuś figury to nie hejt. To sie nazywa zwracanie uwagi na hipokryzje i glupote innych ludzi, ale co ha tam wiem :P

Gość gość
Yessuuu. Bo włosy to tylko włosy, pełno jest dziewczyn z pięknymi, długimi włosami, a nie palonymi głupim rozjaśnianiem i dlatego śmieszy nas zadufanie Anwen i niedopuszczanie kulturalnych komentarzy. W dodtku inne blogerki są miłe przynajmniej. Każdy się w końcu przerzuci na inny blog.

Gość gość
łooooo jestem lepsza, bo mam naturalne ,,ombre'', ponieważ u góry mam ciemny naturalny brąz, a końcówki jaśniejsze buahahahaha :D

Gość gość
Bo sophi ma extra talie

Gość gość
"Anonimowy10 grudnia 2015 16:13 Bez urazy ale Te wlosy co mowisz Ze Sa najpiekniejsze na swiecie to dla mnie zwykly fotoszop. Nigdy nie dala normalnego zdjecia. A jej Talia. Musiała by żebro wyciąć. Malo tego jak chcesz napisać jakiś komentarz to nie publikuje bo nie ma w nim och i ach wiec sory" z z z z O ten koment chodzi. BTW, odnosił się ten osobnik do tego zdania "Wspomniana wcześniej czarnowłosa Sophieczerymoja-i wcale nie dlatego, ze ma najpiękniejsze włosy na świecie. Ale dlatego, ze w tej dziewczynie jest tyle pokory, skromności i uprzejmości, ze aż chce się tam wpadać. A tutaj się zrobiło nieprzyjemnie. Bardzo szkoda..."

Gość gość
Ogólnie zauważyłam jeszcze jedną rzecz. Mnóstwo fanek Anwen pisze jak to Anwen przepuszcza chamskie komentarze (dokładnie w ten sam sposób pisze sama Anwen), do tego powołują się na konkretne przykłady dziecko itp. kiedyś przejrzalam WSZYSTKIE komenty pod jakims postem i nie było ani jednego o takiej treści. Więc skąd one wiedza co o Anwen się pisze? I dlaczego wmawiają, że takie wpisy ukazują się pod postami na jej blogu? Albo czytają inne fora (fb, kafe itp) albo sama Anwen takie coś nakręcała. x Mi to przypomina polityczny przekaz dnia - wszyscy klepią to samo, niemal tymi samymi słowami.

Gość gość
Włosy Anwen były kiedyś podziwiane przez setki dziewcząt. Nie ukrywam, że i ja byłam jej stałą czytelniczka. Z czasem wszystko się zmieniło i zmieniać będzie. Jej włosy nie są już takie piękne jak na początku a na dodatek coraz więcej blogerek bije ja na głowę pokazując swoje włosy. I widocznie ta ja przerosło. Sukces innych. To jedyne wytłumaczenie. A swoją drogą nikt mi nie powie ze rozjaśni one włosy można uratować. Zawsze ich struktura się zmieni. Nie ważne ile kosmetyków kładziemy. Ich struktura jednak jest naruszona.

Gość gość
No nie, teraz będzie magiczna odżywka z Nivei co sama wyszukuje zniszczenia i je naprawia :P

Gość gość
No fakt. Z tą odżywka Nivea to powinna się wstydzić taki post zamieszczać. Naiwne dziewczyny kupią, Nivea zarobi. Takie posty tracą wiarygodność bloga... niestety

Gość gość
O, to ja może skorzystam z okazji i zaproszę do siebie. Szczególnie dziewczyny, które, tak jak ja, mozolnie zapuszczają włosy. To całkiem nowy blog, więc nie ma tam setki postów, ale będzie mi miło Was gościć. mrsdxoxo na blogspot.com Nie mogę podać linka