Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie g艂upie jest recenzowanie czego艣 po pierwszym u偶yciu. Przecie偶 dopiero p贸藕niej mo偶e wyj艣膰 uczulenie, przeproteinowanie, obci膮偶enie albo 偶e produkt nie zadziala ju偶 tak dobrze po nast臋pnych u偶yciach, tak samo jak laski recez\nzuj膮 pr贸bki to ju偶 wgl 艣miech na sali

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
16:23 - Niekt贸rym nie zale偶y na jakich艣 efektach po d艂ugotrwa艂ym stosowaniu maski tylko szukaj膮 czego艣, co po u偶yciu zrobi "good hair day" tak wi臋c jako艣 nie dopatrywa艂abym si臋 tutaj na si艂臋 czego艣, do czego mog艂abym si臋 przyczepi膰. Mo偶e maski Anwen s膮 naprawd臋 dobre, kto przetestuje ten b臋dzie wiedzia艂. A z uczuleniem to teoretycznie przed u偶yciem ka偶dego kosmetyku powinno si臋 zrobi膰 pr贸b臋 alergiczn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko czeka膰 jak Anne zn贸w usunie ca艂y temat, bo szkodzi jej biznesowi....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny a co s膮dzicie o piel臋gnacji w艂os贸w kosmetykami fryzjerskim? U偶ywa艂am du偶o naturalnych kosmetyk贸w, olej贸w, wcierek , p艂ukanek i nigdy nie osi膮gn臋艂a tak pi臋knej tafli jak po kosmetykach kerastase. Moje w艂osy s膮 w du偶o lepszym stanie przy ich regularnym stosowaniu, wiec nie zgadzam si臋 ze zdaniem wielu blogerek, 偶e tylko naturalne kosmetyki daj膮 dobre d艂ugofalowe efekty.;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣l臋 偶e Ani nie zaszkodz膮 wasze wpisy , bo jej maski s膮 genialne.sama kupi艂am dwie i jestem zachwycona , a cena wcale nie jest wyg贸rowana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam bloga urodaiwlosy. R贸偶norodna piel臋gnacja w艂os贸w zar贸wno tanimi jak i drogimi kosmetykami.

Udost臋pnij ten post

19:18 - Je艣li twoje w艂osy lubi膮 kosmetyki fryzjerskie i s膮 naprawd臋 zdrowsze to dlaczego by z tego nie korzysta膰? Co w艂osy to inna reakcja, je艣li u ciebie si臋 takie sprawdzaj膮 to nie ma co na si艂臋 z tego rezygnowa膰 tylko dlatego, 偶e nie s膮 naturalne. 19:21 - Jak wpadnie mi troch臋 pinionszk贸w to z ch臋ci膮 kupi臋 i wypr贸buj臋. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Herrbata ma jeszcze takie proste wlosy, ale niestety malo ostatnio o nich pisze . Mimo wszystko polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My nie chcemy zaszkodzic anwen hahaha, po prostu tu mozna napisac szczerze co sie o niej mysli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i sorry, ale cena jest wygorowana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale akwen ju偶 raz usun臋艂a temat by艂y takie domys艂y...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 cena jak na tak ma艂a pojemno艣膰 zdecydowanie za wysoka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co my艣licie o w艂osach Aliny,z bloga alinarose?moim zdaniem s膮 pi臋kne,w艂osy Anwen sa przy nich liche ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu nikt nie chce jej zaszkodzi poprostu piszemy co myslimy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hehe Akwen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie si臋 nie podobaj膮 bo s膮 falowane a ja preferuj臋 proste w艂osy, ale je艣li ju偶 ocenia膰 w艂osy jej i Anwen to Alina ma zdecydowanie 艂adniejsze, cho膰 to pewnie kwestia stylizacji, bo jak pokaza艂a swoje w艂osy bez zabieg贸w to nie艂adne powyginane siano

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobra stylizacja mo偶na wydoby膰 pi臋kno wlosow;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie osobi艣cie podobaj膮 si臋 w艂osy Aliny ,blog estetyka jej zdjec i to 偶e odpowiada na wi臋kszo艣膰 komentarzy;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znacie szczotki Olivia Garden?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja posiadam dwie.jedna do modelowania drug膮 z w艂osa dzika i jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A widzialyscie zdjecia slubne dziewczyny z blogu sophieczerymoja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bum na wlosomaniactwo min膮艂 i wiele dziewczyn przesta艂o pisa膰 tylko o w艂osach i rozszerzy艂o swoje blogi o inne tematy urodowo pielegnacyjne. Np .bijum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdj臋cia sa przecudne jak sama Monika jako jesienn膮 pann膮 m艂oda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Obejrza艂am z ciekawo艣ci i... o ile nie przepadam za sesjami 艣lubnymi, to ta wysz艂a fajnie i naturalnie :) Wiecie - zwyk艂y spacer po lesie i w fajnym miejscu (kopalnia odkrywkowa, je艣li dobrze zrozumia艂am z komentarzy??). Bez zad臋cia i bardzo 艂adnie :) (nie podobaj膮 mi si臋 sesje 艣lubne w parkach pa艂acowych - wiecie, para pochodzi z s膮siedniego miasta, 艣lub ma w jakim艣 zaje藕dzie albo innym dworku, a sesja 艣lubna 臋 膮 pod pa艂acem. Albo te sztuczne romantyczne pozy, koronkowe parasolki, siedzenie na sianie - kiedy np. oboje s膮 z miasta i z wsi膮 nie maj膮 nic wsp贸lnego z wyj膮tkiem mo偶e jaki艣 pradziadk贸w ;P Podoba艂a mi si臋 sesja znajomych zrobiona w Tatrach - dlatego, 偶e oboje naprawd臋 kochaj膮 te g贸ry)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 mia艂am dwie z olivii garden - jedna do modelowania, druga z w艂osia - szczerze nie widz臋 wi臋kszych r贸偶nic, w艂osy si臋 elektryzowa艂y dok艂adnie tak samo jak przy ka偶dej innej z naturalnego w艂osia. Og贸lnie OK, tylko w tym wypadku nie widz臋 sensu przep艂aca膰. U偶ywa艂abym jej pewnie dalej gdyby nie wpad艂a mi do WC :D Aktualnie mam z w艂osia dzika szczotk臋 dla m臋偶czyzn. x "My艣l臋 偶e Ani nie zaszkodz膮 wasze wpisy , bo jej maski s膮 genialne.sama kupi艂am dwie i jestem zachwycona , a cena wcale nie jest wyg贸rowana. " Jakie to straszne, bo my tu wszystkie to ju偶 si臋 cieszy艂y艣my "hihiih, robimy czarny pijar, ale bomba"... a serio - masz ochot臋 to si臋 wypowiedz o tych maskach bo ten temat po to jest, ale nie zarzucaj nikomu, 偶e ma jakie艣 plany zrujnowania anwen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja akurat Monik臋 kojarz臋 z tych ciekawszych zdj臋膰. Nie wiem czy pami臋tacie - wrzuca艂a zdj臋cia w bieli藕nie, po艅czochach itp. Takie do艣膰 niesmaczne. Fajnie, ze si臋 ogarn臋艂a i tego typu foty zostawia dla siebie. W sesjach 艣lubnych nie lubi臋 w艂a艣nie motywu jak pan m艂ody dobiera si臋 do 偶onki (koniecznie wtedy musi jej zadziera膰 wysoko sukni臋 by po艅czochy by艂o wida膰). Znaczy niech sobie robi膮 jakie chc膮 fociszcza, ale w albumie og贸lnym troch臋 艣miesznie to wygl膮da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedna dziewczyna napisa艂a w komentarzu u Anwen, 偶e po tej do 艣rednioporowatych elektryzowa艂y jej si臋 w艂osy :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo pewno ju偶 anwen usunela. Zal

Udost臋pnij ten post

01:12 - No ale przecie偶 Anwen zatwierdza komentarze. Jaki sens by艂oby akceptowa膰 najpierw a potem usuwa膰?

Udost臋pnij ten post