Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kuzynka była 2 ciąży bez ślubu.

Polecane posty

Gość gość

Wiem wysmiejecie mnie, stwierdzicie, że to prowokacja. Ale nasi dziadkowie są strasznie religijni. Seks bez ślubu, mieszkanie z facetem bez ślubu dla nich jest nie do przejścia. A moja kuzynka, a ich wnuczka wczoraj poronila nikt nie wiedział o tej ciąży, bo mieszka zagranicą z facetem ( tam jest od 5 lat, a ze swoim narzeczonym mieszka od 3 lat). Latem dopiero biorą ślub. Moja babcia stwierdziła, że to wstyd i hańba dla naszej rodziny. Cały czas jestem lepsza od niej ;).

Gość gość
jesteś dziewicą?

Gość gość
Tak. Tak zostałam wychowana.

Gość gość
no to super, nie wtrącaj się więc w życie innych, bo taka z ciebie katoliczka-hipokrytka, co za plecami rodzinie du/pę obrabia- jakie to typowe

Gość gość
na szczęście dziadkowie są już na wymarciu i poglądy ludzi młodych zmierzają ku normalności

Gość gość
gratulacje dziewico, ale nie zaglądaj nikomu do łóżka.

Gość gość
Masz co prawda błonę między nogami, ale co z tego jak jesteś upośledzona umysłowo :O Błonę pewnie zabierzesz do grobu.

Gość cołko prowda
Tak świetnie :o masz tę fizjologiczną tkankę błony przy waginie, a w sercu zgnilizna, fałsz i syf. Byle na pokaz dla dziadków. No to fajnie zostałaś wychowana na typową bezmózgą kwokę jak ta twoja durna babcia no w sumie nadajecie na jednych falach dla debili to nic dziwnego, że tak się cieszysz na to babcine poparcie

Gość gość
Po prostu wiem, że w oczach babci jestem lepsza. Żyje skromnie, w przeciwieństwie do niej, nie sypiam z byle kim.

Gość gość
narzeczony, od trzech lat mieszkają razem, latem ślub to faktycznie sypia z byle kim. Przespanie się z tobą byłoby przespaniem się z BYLE KIM :) ale masz cel w życiu bycie lepszą w oczach babci :D łaaaaał....... no co za wieś :P

Gość gość
Ale po ślubie nie są.

Gość gość
współczuję jej, nie dość, że straciła ciążę to jeszcze ma taką pokur/wioną kuzynkę i babcię :o

Gość gość
Uważam podobnie.

Gość gość
Moi rodzice mają podobne popieprzone zasady. Szybko od nich zwiałam, bo nie uszło wytrzymac

Gość gość
A co droga dziewico robisz na forum o dzieciach i ciąży??

Gość gość
Kiedyś pojechałam do chłopaka do uk bo zalatwił mi prace na wakacj****abcia jak się dowiedziała że śpimy w jednym łóżku powiedziała, że teraz to już koniecznie musimy się pobrać. Oj dlugo bylam czarną owcą w rodzinie.

Gość gość
Hahaha autorko na jakiej ty wsi zabitej dechami mieszkasz, bo nie wierze,że są tacy ludzie jak ty ;-) poglądy średniowieczne :) może jeszcze wywieś prześcieradło jak stracisz to dziewictwo,żeby babcie upewnić w przekonaniu o swej świętości!

Gość gość
KANONIZUJMY ją. O to dziewica zstąpiła na ziemie.

Gość gość
ja tam nie pojmuję toku rozumowania opętanych katoliczek które mają po prostu fałsz za skórą, przeszkadzają im związki partnerskie, nieślubne dzieci, zaglądają do kołder małżeństwom czy nie stosują antykoncepcji hormonalnej itp itd, tak samo pirdyknięta jest moja siostra, po 3 nieudanych związkach bez ślubu prawi mi morały jak mam żyć ze swoim facetem