Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zal mi, ze nie skoncze studiow:(

Polecane posty

Gość gość

Moja zmora w zyciu jest brak umiejetnosci podejmowania decyzji. A najgorsze ze przez to nie potrafie ukonczyc studiow. Zaczelam pierwszy kierunek. Potem zmienilam, doszlam dsc daleko, ale ze musialam duzo kasy placic, a nie do konca bylo mnie stac (prywatne) i zaczelam miec coraz wiecej zaleglosci, przez brak zainteresowania. A na nowe studia juz nie pojde. Bo mam 26 lat i czas najwyzszy by sie usamodzielnic i isc do pracy. Mam prace jako hostessa i kelnerka, ale dorywczo na razie. Zal mi, ze przez niezdecydowanie nie bede miala wyzszego wyksztalcenia :( Nie wiem czy mozecie mi cos doradzic. Jesli tak, prosze...

Gość gość
Kelnerka to podobno elitarny zawód i napewno zdobedziesz faceta z wyższej półki :D oni patrzą tylko na to, czy jesteś miła tzn. łatwa :D

Gość gość
twgo rodzaju mezczyzni mnie nie interesuja

Gość gość
Sarkazm kretynko bosze

Gość gość
Dostalam nawet mozliwosc pracy w firmie u kogos znajomego. Ale odrzucilam, bo nie chce przez znajomosci do niczego dochodzic, tylko swoja praca, choc moze to sie wyda smieszne dla wielu. Faceta tez nie mam, ale to akurat swoja droga.

znam kobiety twojego pokroju i co uwazasz sie za gorsza bo studiow nie skonczylas prosze :) ja tez nie a uwiez mi nie jeden mgr. zazdrosci :) glowa do gory co to jest 26 lat ? dlaczego tak sadzisz przeciez dopiero zycie zaczynasz

Gość gość
Pawel, a co masz na mysla mowiac, kobiety mojego pokroju? bo mnie zaciekawiles.

tak samo myslace ze skoro studi nie ukonczyly to sa juz do niczego ej studia nie sa wyznacznikiem normalnosci a na edukacje zawsze masz czas

Gość gość
znam 2 jezyki obce biegle, zawsze cos

Gość gość
Taaa i pracujesz jako kelnerka Znasz polski i dukasz np. po angielsku

Gość gość
Pawel :) x Znasz polski i dukasz np. po angielsku x Znam 2 jezyki obce plynnie, polskiego nie licze, nie mieszkam w Polsce.

skoro mieszkasz za granica no napewno zauwazylas ze nie ma az tak wielkiego parcia na szklo .... jezeli jestes inteligientna dasz sobie rade tylko sie z ciapatymi nie zadawaj bo nie maja szacunku dla kobiet

Gość gość
Jezeli chcesz skonczyc studia - to je skonczysz. Wczesniej czy pozniej. Zastanow sie tylko, co Cie naprawde interesuje i co chcialabys studiowac. A 26 lat to naprawde niewiele. Trzymam wiec kciuki! :)