Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAKARONY w oknach kicz naszych czasów

Polecane posty

Gość gość

a do tego firanki skosy :D:D:D

Gość gość
a jeszcze makaronki zawieszone na żabki, to dopiero "ozdoba" salonu :D

Gość gość
A kto tu mówi o bazarowych firankach. Są tak samo obciachowe jak skosy i makarony. Makarony NIGDY NIE TWORZĄ FAJNYCH ARANŻACJI, ZAWSZE WYGLĄDAJĄ KICZOWATO. Bo to jest zwyczajnie kicz i objaw złego gustu w najczystszej postaci. Każde forum wnętrzarskie wyśmiewa makarony i skosy :D

Gość gość
A kto tu mówi o bazarowych firankach. Są tak samo obciachowe jak skosy i makarony. Makarony NIGDY NIE TWORZĄ FAJNYCH ARANŻACJI, ZAWSZE WYGLĄDAJĄ KICZOWATO. Bo to jest zwyczajnie kicz i objaw złego gustu w najczystszej postaci. Każde forum wnętrzarskie wyśmiewa makarony i skosy :D

Gość gość
Makarony i fajne aranżacje. Chyba śnisz...

Gość gość
10.49. i 10.50 ty masz pewnie w oknach powieszone stare galoty :D

Gość gość
" Te np są super " Ja pierdzielę. Ty tak na poważnie? Pokazałaś coś, co wygląda prosto jak wystrój w domach patologii i piszesz, że to... "super"? Ku/rwa, nie wierzę :D x Jaki to trzeba mieć zepsuty gust lub w ogóle go nie posiadać, zeby twierdzić, iż takie coś jest super. To kwintesencja kiczu :D

Gość gość
kwestia gustu tak sądzę, ja np w ogóle nie lubie firanek, ale mieszkam na parterze i przy otwartych oknach coś musi wisieć żeby mi nikt nie zaglądał jak nago chodzę po mieszkaniu, dlatego to ma być bardziej użytkowe niż dekoracyjne

Gość gość
I jeszcze ta makaronki spięte na tandetną klamereczkę :D No nie mogę :D Najgorsza patologiczna bieda coś takiego wiesza. Jak masz coś takiego w oknie, to już nie ważny dalszy wystrój. Masz wieśniacko i tyle. Po prostu Polki uwierzyły, że te sznurki są elegancki i chyba tylko dlatego, ze to tanie i błyszczy :D

Gość gość
Ty kiczowata krowo co tak krytykuje makarony pokaż nam swoje okna. Co w nich powiesiłaś? Firany od mamy z wioski co ci je kupiła w przecenie? :D:D

Gość gość
Polacy rzadko ładnie urządzają swoje domy,modę narzucają sklepy typu BRW i to ludzie kupują myśląc że to modne, jak modne to trza kupić no i musi być nowoczesne kolumbryny ze skóry w salonie, półeczki karton gips na których stoją durnostojki, tudzież sufity w falę z halogenami i stół w stylu Ludwikowskim do tego tapeta lub fototapeta brrrr

Gość gość
Zeby była jasność - firanki tradycyjne, takie rodem z PRLu, czyli ala syntetyczna koronka w oknie to też bezguście jakich mało.

Gość gość
Ty za to nie masz taktu,za grosz. Gdzie jest napisane,ze twój gust jest lepszy???żyj i daj żyć innym i najlepiej się nimi nie interesuj .

Jaki to trzeba mieć zepsuty gust lub w ogóle go nie posiadać, zeby twierdzić, iż takie coś jest super. To kwintesencja kiczu smiech.gif Kreatorko trendów - wrzuć nam zdjęcie aranżacji twojego okna

Gość gość
>>>y kiczowata krowo co tak krytykuje makarony pokaż nam swoje okna. Co w nich powiesiłaś? Firany od mamy z wioski co ci je kupiła w przecenie? <<< x NIe :) U mnie są tylko białe zasłony z naturalnego materiału luźno puszczone po bokach okna i żadnych firan. Mam salon nowoczesny :)

Gość gość
ciebie nie stać na te makarony nędzaro co grzebie po śmietnikach i dlatego tak je krytykujesz, bo ludziom zazdrościsz :D:D:D

Gość gość
>>>Kreatorko trendów - wrzuć nam zdjęcie aranżacji twojego okna <<< już napisałam - zasłony z naturalnego materiału :) Gdybym kiedyś wieszała firankę, to tylko gładki biały woal. NIGDY babciowe firanki, że o makaronach i skosach nie wspomnę :D

Gość gość
Nie karmcie trolla. Wczoraj był prawie identyczny temat

Gość gość
NIe usmiech.gif U mnie są tylko białe zasłony z naturalnego materiału luźno puszczone po bokach okna i żadnych firan. Mam salon nowoczesny usmiech.gif x O nowoczesnym salonie to ty możesz pomarzyć naturalna lumpiaro ze slumsów :D

Gość gość
Był może identyczny temat, ale NIE mój :).

Gość gość
Nigdy też nie powiesiłabym błyszczących zasłon, dlatego zawsze wybieram naturalne materiały, bo moim zdaniem prezwntują się najbardziej elegancko. A firanek nie znoszę od zawsze. Teraz mam wystrój bardzo nowoczesny i minimalistyczny, bez firan, ale - tak jak pisałam - gdybym wieszała to tylko elegancki biały woal.

Gość gość
NIe usmiech.gif U mnie są tylko białe zasłony z naturalnego materiału luźno puszczone po bokach okna i żadnych firan. Mam salon nowoczesny usmiech.gif xx A nie mówiłam, że stare szmaty w oknach powiesiła i krew ją zalewa, że ludzie mają ładnie w domach, a ona ma szajs i tandetę? :D

Gość gość
Zgadzam się z tobą autorko. Czytam fora wnętrzarskie i tam każdy wam napisze to samo o makaronach i tych skosach. A tradycyjna firanki to tylko do salonu PRLOWSkiego

Gość gość
Nowocześnie i minimalistycznie, czyli tanio i bez wyobraźni

Gość gość
Albo te firaneczki pospinane klamrami w cycki, gdzie okno tworzy prostokąt a w jego światle cycek, który nawet nie pokrywa powierzchni okna :D Masz autorko rację, zasłony z naturalnych materiałów są zawsze ok i się obronią :)

Gość gość
>>gdybym wieszała to tylko elegancki biały woal.<< za cenę 1 słownie jeden złotych za metr bieżący i wszystko jasne :D:D:D:D