Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cavaliere

Samotny 22 lata, południe kraju

Polecane posty

Witam, od dłuższego czasu jestem sam i zaczyna mi to doskwierać.. (podobno) miły,spokojny, sympatyczny w miarę przystojny wysportowany chłopak szatyn, niebieskie oczy 180, student. Byłem dwa razy w takich nieco śmiesznych i krótki związkach kilku miesięcznych ale było to już dobrych kilka lat temu a tak to od tego czasu tylko jakieś sporadyczne spotkania lub nowo poznane dziewczyny ale nic z tego nie wyszło. Próbowałem też trochę w internecie ale też bez większego efektu najczęściej przy spotkaniu w cztery oczy druga osoba nie robiła na mnie wrażenia albo traciłem zainteresowanie. 2 razy się też sparzyłem więc jestem dosyć ostrożny i podejrzliwy ale potrafię zaufać. Nie ukrywam że jestem trochę wzrokowcem ale należy tu podkreślić że zależy mi na kobietach atrakcyjnych dla mnie! W związku z czym nie koniecznie musi to być modelka czy tez jakaś bogini wolę osobę troszkę bardziej zaaokragloną tam gdzie trzeba niż za szczupłą oczywiście wszystko w granicach smaku :) Problem leży chyba w tym że jestem nieco nieśmiały i nie zawsze mam odwagę zagadać czy też odpowiednio zagrać w danej sytuacji w związku z czym sporo przez to tracę.. Mam swoje drobne zainteresowania swoje życie, znajomych, wspaniałą rodzinę brakuje tylko tej drugiej osoby dla której mógłbym się trochę zaangażować, postarać. Niestety ciągle mnie to męczy, na dodatek widzę że coraz więcej ludzi dokoła mnie z kimś bliskim sercu. A ja tylko mogę nacieszyć oko w mieście czy na uczelni bo dziewczyn wszędzie dużo atrakcyjnych no ale co mi po tym :) Myślałem żeby dać sobie spokój ale będę to tak odkładał i obudzę się w wieku 30 lat jako samotnik. Co mogę jeszcze zrobić ?

Gość gość
z podkarpacia kochanie jestes ?

Gość gość
ech to przykro :/

Gość gość
brzmisz nieźle :) też jestem samotna- rok młodsza, trochę po przejściach, też z południowej części. Szkoda tylko, że nie ufam ludziom piszącym w internecie- nie miałabym odwagi się spotkać...

Jeśli o razu jesteś nastawiona negatywnie no to raczej może być ciężko.. :) A że tak spytam z ciekawości w ogóle się z kimś kiedyś spotkałaś z internetu że tak się boisz, negatywne doświadczenia czy w czym rzecz ?

Gość gość
nie jestem negatywnie nastawiona :) jesli chodzi o internet to nie, z nikim się nie spotykałam poznanym wirtualnie. Po prostu z natury jestem podejrzliwa, czasem może nawet bardzo.

Jeśli byś chciała możemy porozmawiać po prostu bo tutaj raczej nie ma jak. Mój stary email, w gwoli ścisłości mam też oczywiście normalny ale nie chce go tu podawać :)

Gość gość
obecnie mam trochę pracy ale niewykluczone, że w przyszłości się odezwę :)

Gość gość
Ja mam podobnie, chyba trzeba być trochę bardziej cierpliwym i otwartym nie ludzi :)

Gość gość
Z Krakowa jesteś?

Gość gość
Odpadam, bo pulchna to zbytnio nie jestem :)

A czemu pytasz o Kraków ? Nie musisz być pulchna haha.. :D Ja lubię szczupłe dziewczyny chodziło mi bardziej o to że nie lubię przesadnie szczupłych takich całkiem chudzinek :)

Gość gość
Ważę 52 kg może być?

Gość cavaliere
hahaha ludzie jestem w szoku, możesz ważyć nawet mniej to nie ma aż takiego znaczenia. Ważne jaki masz charakter tym można mnie zatrzymać. Poza tym jesli masz np 162-170 to taka waga jest w miare dobra przy tym wzroscie :) Alee to w ogóle nie o to chodzi, to chyba był błąd żeby tu cokolwiek pisać tak dokładnie. Napisz ma maila to pogadamy jeśli chcesz :)

Gość Atrax
hmmm, widziałem że była tu laseczka z Podkarpacia, może Ja coś ugram przy okazji :D