Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna wykręca sie od spotkania?

Polecane posty

Gość gość

Hej mam takie pytanie i chciałbym poznać opinię co o tym sądzicie:) Prawie miesiac temu napisałem na fb do pewnej dziewczyny czy nie chciałaby sie spotkać (taka znajoma znajomej) i czy na prawdę dziewczyny potrafią wkręcać faceta prawie przez miesiąc, ze nie chcą się spotkać tylko mają jakieś głupie wymówki? około czterech razy przypominałem o spotkaniu do którego nie doszło i próbować dalej czy olać?

Gość gość
Olać raczej, bez przesady, jakby raz nie wyszło to ok, przy drugim już trzeba by sie bardziej zastanowić czy w ogóle warto. Co innego jakbyście sie chociaż troche znali, ale skoro jesteś dla niej obcy to raczej cię olała i nie ma sensu sobie zawracać nią głowy.

Gość gość
Odpuść sobie, jak będzie chciała to sama napisze

Gość gość
No cóż szkoda, bo nie powiem ale trochę uderzyło mi na jej punkcie. Znajoma tym bardziej mówiła mi o niej, że nie wybiera w facetach, jeśli któryś potrafi ją szczerze pokochać to dla niej wystarczy i tym się kierowałem. Nie raz, nie dwa, ale jak mówie kilka razy się przypomnialem - a to nawal pracy na uczelni, a to któregoś razu czyjś pogrzeb i ot tak jakoś nie wychodzi.