Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobre i tanie biuro rachunkowe w Krakowie Nowej Hucie

Polecane posty

Gość gość

czy jest ktoś kto mógłby polecić takie biuro? zakładam firmę na początku pewnie będzie ciężko z kasą stąd chodzi mi o w miarę nie drogie usługi ale też nie fuszerkę. A nie interesują mnie usługi na lewo za 50 zł, bo takie osoby nie biorą żadnej odpowiedzialności i wypinają się przy byle kontroli. Będę wdzięczna za opinie.

Gość patrycjaku
gratuluję założenia firmy! :) sprawdzałaś usługi księgowości internetowej, np. ifirma.pl?

Gość ola_marcisz
Ciężko znaleźć naprawdę dobre biuro rachunkowe, które miało by niskie ceny. Polecam biuro księgowe http://in-nova.pl/ksiegowosc/. Mają rozsądne ceny, ich siedziba mieście się w Krakowie, spotkałam się z wieloma pozytywnymi opinia na ich temat, najlepiej sprawdzić samemu.

Gość patronka
polecam bde constans. ustalaja stawki indywidualnie z klientem, wiec mozna wszystko fajnie dopasowac so swoich oczekiwan i mozliwosci :)

Gość Ludmiła81
Czy ktoś może korzystał z usług biur online? Bo wypatrzyłam niezłą ofertę na http://superksiegowa.pl/uslugi-ksiegowe/ i zastanawiam się czy to naprawdę zastąpi mi standardowe biuro rachunkowe. Nie znam się kompletnie na księgowości, więc zależy mi na czymś pewnym, przez co nie będę miała problemów w przyszłości i nie wiem na którą firmę się zdecydować. A może polecacie coś innego?

Gość Robb_starkt
Hm, powiem, że ja nie tak dawno zainwestowałem w bardzo przyjazne w obsłudze oprogramowanie do prowadzenia księgowości – Reset 2. Mają to w ofercie na stronie biura rachunkowego www.ap-con.pl .

Gość gość
W Krakowie znam jedno biuro rachunkowe, które przynajmniej mnie najbardziej przekonało jakością usług : Biuro Rachunkowe Leszek Szymczak . Kraków duży, rozległy, ale dobrego biura ze świeczką szukać.