Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc zainteresowany

Dlaczego homoseksualizm nie jest akceptowany

Polecane posty

Gość gosc zainteresowany
Urszak. Nie mam zamiaru zamykac tematu, poniewaz wciaz nie mam odpowiedzi na moje pytania. A Ty, jesli nie podobaja Ci sie poruszone tu kwestie... po prostu wystarczy, jesli nie bedziesz tu wchodzic i wypowiadac sie. Twoj post nie jest na temat, pokazuje kompletne niezrozumienie poruszanych tu kwestii. Nie agituje na rzecz homoseksualizmu i nie opinuje o katolikach. Po prostu z pewnych istotnych dla mnie powodow, ktorzych nie musze tu zdradzac, ich opinia jest mi zbedna. Jesli chcesz sobie podyskutowac o tym, czy homoseksualizm czyms dobrym i pozytywnym albo o tym, jakie prawa powinni miec (albo wrecz przeciwnie) homoseksualisci - prosze zaloz sobie swoj temat. Ten temat jest nie o tym. I jest tak dlugi, bo wciaz pojawiaja sie takie osoby, jak Ty, ktore nie zrozumialy, ze szukam POWODOW DLA KTORYCH HOMOSEKSUALIZM BUDZI NEGATYWNE UCZUCIA - ale powodow zwiazanych wylacznie z homoseksualistami, zachowan, ktorych nie podejmuja inne, powiedzmy, grupy spoleczne. Jeszcze jedno: NIE PISZE O SRODOWISKU HOMOSEKSUALNYM W POLSCE!!! Tylko ogolnie :)

Gość gosc zainteresowany
Pytanie tylko - z fascynacji fizycznej, intelektualnej czy powiedzmy, uczuciowej?

Gość gość
65 % bi w spoleczenstwie .. jakim trzeba byc debilem zeby takie glipoty pisac :/ idac tym tropem myslenia twoj stary pewnie lubi od czasudo czasu pociagnac kootasa tak samo jak ty? I syn ktory cisieurodzi?

Gość gość
Wczoraj pilotując po kanałach trafiłam na tvn-owski program celowany w młodzież, a tam nastolatka rozpacza, że "jej dziewczyna" trafiła do szpitala. Nie pierwszy raz obserwuję, że poprawne media lansują takie związki jako normę. Obawiam się, że niedługo ogłupione heteroseksualne małolaty będą będą bawić się w homo - bo to jest modne. I o to w tej homoseksualnej propagandzie chodzi a idioci którym siana do głów nakładziono uważają ,że co co są odmiennego zdania są niedouczeni albo wpływ na nich ma kościoł ...to dopiero tępactwo takie rozumowanie ! jak sobie dajesz robić wodę z mózgu przez chory ustrój to miej do siebie pretensję !

Gość Mam swoją teorię na ten temat
A ogólnie? To nie wiem, bo jeździłam po całym świecie, mam wielu przyjaciół homoseksualistów i z tak skrajnie wroga postawą dużej grupy społeczenstwa to się chyba nie spotkałam. MAm nadzieję, że choć trochę pomogłam, bo niestety musze już lecieć :) 🖐️ Życze powodzenia w poszukiwaniach, bo nie ma niczego piękniejszego, niz głod wiedzy :)

Gość gosc zainteresowany
Urszak, srodowisko homoseksualne nie wmawia nikomu, ze sex analny jest norma. Spoleczenstwo jest obecnie tak... rozpasane, a moze znudzone "tradycyjnymi" zachowaniami w sypialni, ze coraz czesciej czytam artykuly oraz wysluchuje opinie ludzi, ktorzy uwazaja sex analny za norme. Nie sa to geje ani nawet biseksualisci, a osoby heteroseksualne.

Gość gość
Akceptacja wybryku natury jako normy, przez część polskich tzw „łżeelit” (z przyczyn merkantylnych) i otumanionej młodzieży, otwiera drogę do akceptacji wszelkich innych nienormalności np. tolerancję dla czynów niemoralnych. Dlategoż też stanowczo mówimy NIE ! wszelakim zboczeniom !

Gość gosc zainteresowany
Mam swoja teorie - dzieki :) gość dziś - to sie nazywa "falszywy homoseksualizm" czy jakos tak i rzeczywiscie, ja juz widuje takie zachowania. Moim zdaniem obecnie bycie... moze nie homo, ale bi jest "trendy" i jest wyrazem "nowoczesnosci", co mnie osobiscie wkurza. Mam pewnosc, ze wiekszosc z tych osob to osoby heteroseksualne, ktore ulegly modzie.

Gość gość
Jak można występować przeciw trzem fundamentalnym prawdom Unii Europejskiej - GEJE, NIEMCY i SZMAl !? :D :D :D ot i cała prawda o tolerancji, UE i obecnym ustroju w którym przyszło nam się pławić jak w szambie :)

Gość gość
A może brakiem akceptacji jest przesyt . Może właśnie nagminne promowanie (brak mi właściwszego słowa) odmienności seksualnych powoduje niechęć . Polak właśnie tak ma że im bardziej go do czegoś chcesz przekonać tym bardziej jest anty . Dlatego właśnie mamy mniejszą akceptowalność niż inne nacje, Hiszpanie np. Już wyjeżdżacie z argumentem że kiedyś to był temat tabu i też wszyscy byli na nie . Wtedy to była niewiedza i lęk przed czymś czego nie znamy . Teraz to chyba już nie .

Gość gość
Jako mniejszosc, srodowisko homoseksualne powinno zachowywac siè taktownie i dyskretnie. Nie wmawiać spoleczenstwom, ze seks analny jest normą- bo nie jest. I najgorsza manipulacja jaka moze byc- katolik, który z racji swojej wiary, przekonań, nie popiera homoseksualizmu, jest uwazany za zacofanego, za ciemnogród, itp. A ci, którzy popierają, to tacy swiatli, nowoczesni. >>>>>>>>>>>> Tu nie chodzi o popieranie tylko o akceptowanie inności czyli liberalizm. Dlatego katolika uważa się "za zacofanego, za ciemnogród, itp"

Gość gość
A może brakiem akceptacji jest przesyt . Może właśnie nagminne promowanie (brak mi właściwszego słowa) odmienności seksualnych powoduje niechęć . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nie ma promowania. Po prostu teraz się o tym mówi a dawniej się nie mówiło.

Gość gość
to tacy swiatli, nowoczesni. <<<< taaa bo obecnie wszystko co denne uchodzi za nowoczesność postęp i ludzki przejaw inteligencji hahahah żal aż bierze ilu ludzi daje się na te popierduchy nabierać i traci przy tym swą ludzkość kulturę i zasady

Gość gość
Zbokom NIE

Gość gosc zainteresowany
Moim zdaniem jest promowanie. "Gej najlepszy przyjaciel kobiety", w mediach nie mowi sie o gejach zle, bo tyle lat byli dyskryminowani... Moim zdaniem powinno sie temat traktowac normalnie.

Gość gość
Mówi się źle. Np o Peatzu biskupie geju od molestowania kleryków czasami mówi czy raczej pisze się źle.

Gość gość
Zbokom Nie!!!

Gość gość
Mówi się źle. Np o Peatzu biskupie geju od molestowania kleryków czasami mówi czy raczej pisze się źle. xxx Bo to nie jest poprawny politycznie widok dwóch przystojniaków słodko trzymających się za rączki

Gość gość
Jestem ZA. Zbokom czyli facetom chodzącym na co dzień w sukienkach mówimy stanowcze NIE!!!

Gość gość
oni mają czelność źle wypowiadać się o tych co ich nie tolerują są śmieszni biedni chorzy z urojenia jak by mi się coś takiego przytrafiło to nie miał bym śmiałości przyznać się przed kimkolwiek a oni pajacują jakby usiłowali pokazać wszystko od podszewki zaraz naród się rozbeczy i dla empatii po kolei wskoczą wam decydenci do łóżek i zaaprobują wasze chore i śmierdzące pomysły.Nakażą normalnym aby natrzepali dzieci i oddadzą je w wasze śmierdzące łapy.

Gość gość
co jeszcze sobie zboki zażyczą ?

Gość gość
eunuch najlepszym przyjacielem kobiet bo zaczął mózgiem nie jajami myśleć jak człowiek

Podałam ci powody, tak jak wielu wpisujacych siè tutaj. Lecz ty nie uwazasz tych powodów za powody. Prawdopodobnie szukasz powodów, tłumaczeń wygodnych tylko dla siebie. Dlatego bèdziesz drązył metodą kropli wody. Kazdy światły człowiek przyjmuje FAKT ISTNIENIA homoseksualizmu w dziejach świata. To jednak z automatu nie oznacza, ze musi lubic, popierać, sprzyjac. Nie akceptujè i nie lubiè osobiscie nachalnego promowania homoseksualizmu, jako jedynej slusznej drogi ku "nowoczesnosci". Wszystkim homo zalecam trochè pokory w mysleniu, i szacunku dla odmiennych przekonań.

Gość gość
Nikt nie musi lubić, popierać czy sprzyjać. Ale światły człowiek podchodzi do tego tematu i tych ludzi, liberalnie. Tzn traktuje ich tak jak każdego innego człowieka i uważa, że im należą się takie same prawa jak innym.

Gość gość
Czy naprawde istnieje nachalne promowanie homoseksualizmu? Nie zauważyłam. Na czym to polega wg Ciebie?

Gość gość
nic się tym śmierdzącym kalekom nie należy oni mogą co najwyżej żebrać

Gość gosc zainteresowany
Urszak, faktycznie nie tyle podalas powody ile POWTORZYLAS JEDEN z powodow juz wczesniej opisanych w zasadzie na pierwszej stronie, a pozniej walkowany wielokrotnie - w naszym kraju homo nie sa akceptowani, poniewaz nachalnie sie promuja i domagaja przywilejow. Nie zostal on przeze mnie policzony, bo nie pasuje do kryteriow i poniewaz JUZ BYL.

Gość gosc zainteresowany
Zazwyczaj przedstawia sie tylko pozytywna strone bycia homo.

Gość gość
i nie ma znaczenia nachalnie czy z pieprzonym umizgiem jeden wał banicja lub morda w kubeł dla zboków idą święta niech wrócą do korzeni więcej szacunku dla rodziców bogu ducha winnym i najczęściej zszokowanym .

Gość gość
i jak w tym temacie się nie uspokoicie to zacznę pisać na tyle poważne na wasz temat materiały że każdy kto będzie stał za wami murem 100 razy zastanowi się nad wydaniem jakiejkolwiek opinii na waszą korzyść bo wszyscy do tej pory niezależnie od zajmowanego stanowiska jeśli wam sprzyjał to istny kretyn i trzeba będzie to udowodnić i ze strony socjologicznej w kontekście zagrożeń społecznych jak i na płaszczyźnie biologicznej tego skrzywienia .Jedno i drugie ma wiele luk a społeczeństwo nie wiele wiedząc pisze i mówi często banialuki a wy jak sępy wykorzystujecie to na własną korzyść bo prowokujecie emocje i liczycie na błędy ale żebyście się nie przeliczyli.Mamy gdzieś aprobatę zboczeńców w innych krajach pamiętajcie maksymę Polak potrafi no i tak jest.