Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaasqa

facet z portalu randkowego nie powiedział mi, ze jeździ na wózku...

Polecane posty

Gość ffffffffffffjjd
No mi jest trochevszkoda bo ciekawa jestem ;P

Gość gość
wystarczy jak napiszesz że jest wam dobrze razem albo że świetna przyjazn :-)

może to i niemądre dzielić się przeżyciami an kafe ale autorka nei napisała NIC czego mogłaby się wstydzić

Gość gość
Dziewczyna od dlugich postów ma racje - to jest troche taka "maska" ktora on zakłada w środku na pewno bal sie spotkania i swoją osobowościa chcial zaimponowac, odwrócić uwagę....

Gość gość
nie uważam, że powinnas kończyć wątek. niby dlaczego? przecież na pewno tu nie wejdzie a jest tu sporo osob które chca pomoc doradzić a nawet jesli on wejdzie to nie powinnas sie wstydzić i masz i mialas prawo byc obca w nowej sytuacji

Gość kaaasqa
no nie wiem, chciałabym się czasem poradzić, gdyby nie dziewczyna od długich postów to mogłabym to spieprzyć i pewnie by tak było... skąd Ty masz takie rady / mądrość życiową?:-). Koleżanka mi powiedziala ( ta która z nim pracuje) że ogólnie nie mam się czym martwić, n ie muszę czuć się nieswojo albo uważać na słowa, że raczej można z nim o tym gadać, że on ma duży dystans co chodzi o wózek i że ze swoim przyjacielem z pracy po prostu z tego żartują, że nawet pod czarny humor można podciągnąć to co mówią czasem ale teraz jak o tym myślę, to możesz mieć rację z tą "otoczką"....

Gość gość
śmieją się z tego? on też?

Gość gość
Ja bym na Twoim miejscu zapytala jak u niego ze wzwodem ale serio

Gość gośćioweczka1234567
Droga autorko, Jeden z najciekawszych tematow na kafe. Bardzo wzruszajaca I piekna historia. Daje wiare w drugiego czlowieka I ze czasem warto posluchac tego co nam serce podpowiada. W dzisiejszych czasach kiedy wszyscy nam mowia liczy sie tylko wyglad I kasa Ty pokazalas nam ze moze byc inaczej. Zycze Ci wszystkiego najlepszego I mam nadzieje ze ta historia bedzie miala ciag dalszy z obraczka na Twoim palcu wlacznie ;) P.S. To moglby byc calkiem ciekawy scenariusz do filmu na Walentynki. O wiele lepszy niz te hollywoodzkie gnioty.

Gość gość
No właśnie, szkoda że się komuś nudzi i wymyśla historyjki rodem z harlequina ;]

Gość kaaasqa
A co Cie to tak interesuje? Juz kolejny raz ten temat jest poruszany... A dlaczego mialby niby nie miec?! O co chodzi wgl z tym

Gość kaaasqa
Tovwyzej do goscia z 1:50

Gość gość
7;04 ->:w zyciu ludzie sie czasem zakoc***a, podobaja sie sobie i maja udane randki ;) serio to sie zdarza :-O

Gość gość
Ludzie chcą to czytac bo jendyny normalny temat na karę.

Gość gość
No wlasnie uczepiliscie jego seksualnosci jak rzep psiego ogona ja tez mysle, ze na pewno wszystko jest ok przeciez nie jest sparalizowany poza tym seks to nie jest temat na teraz tyko na przyszlosc jak cos

Gość gość
No wlasnie dlaczego uczepiliscie sie tak bardzo jego seksualnosci? On nie jest sparalizowany na pewno wszystko ok tak myśle poza tym to nie jest na teraz, nie sadzicie ze nie czas na seks?

Gość gość
Sorki napisalam 2 razy to samo ;P nie chcialo mi sie dodac wczesniej a jednak sie doDalo ;P

Gość gość
Super historia gratulujevi trzymam kciuki

Gość gość
no ja bym bardzo chciała żeby temat został ;)

Gość gość
gość dziś - co ty nie powiesz? :D nie przeczę, że to się zdarza, ale nie wszyscy to tak malowniczo opisują na forach, tylko po prostu się tym cieszą i zachowują dla siebie ;] nawet, jeśli to nie opowiastka z nudów, to ekshibicjonizm, więc nie wiadomo, co gorsze :D

Gość gość
Tak właśnie piszecie o seksie... niedługo pewnie i to autorka nam opisze ze szczegółami, tylko czekać na rozwój historii, kulminacja musi być! :P

Gość gość
weź już nie przesadzaj

Gość gość
nic takiego nie napisała, tutaj ludzie piszą naprawdę gorsze rzeczy i bardzo intymne

Gość gość
no trochę przesadziłaś moja droga autorka nic aż takiego strasznego nie napisała:P

Gość kaaasqa
no tak to prawda byłam bardzo podekscytowana i napisałam może za dużo szczegółów ale potrzebowałam tego, też chyba chciałam się podzielić radością po prostu. Nie będę w takim razie pisać więcej jeśli komuś to przeszkadza i źle się czuje jak ktoś tak jedzie po mnie niby nic ale jednak dotykają mnie bardzo niektóre rzeczy szczególnie osoba która napisała, że niedługo opisze tutaj jak uprawiam z nim seks powinna się zastanowić zanim coś powie...

Gość Annasdsd1111
Przejrzalam caly temat tylko z twoimy wypowiedziami autorko, podziwiam cie i bardzo kibicuje. Janie czytam wszystkich komentarzy bo zawsze w wiekszosci sa glupie. Olej to. Chcesz pisac i potrzebujesz to pisz, chetnie poznamciag dalszy, nie chcesz - rozumiem, ale olej zdanie innych tu Powodzenia

Gość gość
Ludzie na kafe tskie pietdoly pisza a wy sie dowaliliscie do dziewczyny nie wiadomo dlaczego

Gość gość
"Przejrzalam caly temat tylko z twoimy wypowiedziami autorko, podziwiam cie i bardzo kibicuje. Janie czytam wszystkich komentarzy bo zawsze w wiekszosci sa glupie. Olej to."-- to po jaką cholerę w ogóle siedzisz na tym forum DYSKUSYJNYM? Dla monologu? Kolejna, co się mija z logiką :D

Gość gość
Poza tym jak możesz stwierdzić, czy dany komentarz jest niewart uwagi nie czytając go? :D