Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Biegunka i ostre bole brzucha po antybiotyku azimycin. POmocy!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam od wtorku biore azimycin 500, to antybiotyk byly tylko 3 tabletki dzisiaj wzielam ostatnia. Mam okropne bole brzucha 5 razy bylam w toalecie i nie mam czym juz sie wyprozniac. Okropna biegunka. Co mam robic? Co pic i jesc zeby przeszlo? Bo tego lekarza ktory mi to przepisal nie ma do poniedzialku :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
strasznie zle sie czuje, a dostalam ten antybiotyk na zapalenie zatok gardla i spojowek :( czy teraz jak mm ta biegunke juz on nie bedzie dzialal? boli mnie glowa oczy , czolo i jeszcze brzuch, pomocy :((((((((((((((((((((((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do autorki tematu: rzadk膮 kupk臋 robisz dojrza艂a kotko ? jaki ma kolor?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
juz nie mam co robic tak byla rzadka bo bylam az 4 razy w wc :( bardzo mnie boli brzuch :( bralam dzisiaj Oslonke Normal kapsulke ale to chyba nie dziala :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
widze ze nikt mi nie doradzi tylko sie nabijacie a ja zdycham

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedz jogurty. Byc moze bralas antybiotyk bez oslony i oczyscilas sobie organizm. Nale偶y duzo pic. Na biegunke dobra jest czekolada powinno pom贸c. W ostateczno艣ci udasz si臋 do lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bralam dzisiaj oslonke i wczoraj ale 1 dnia antybiotyku nie bo nie wiedizialam ze trzeba brac lekarz nie powiedzial

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Os艂ona, jogurty, du偶o pi膰 i lekkostrawna dieta. Jak nie przejdzie wizyta u lekarza z informacj膮 co i kiedy bra艂a艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedz czekolade lub batony napewno przejdzie. Mojej corce dawalam bo tak lekarz podpowiedzial i faktycznie biegunki brak. Jogurty sa dobre aby odbudowac flore bakteryjn膮. Antybiotyk zabija te dobre i z艂e bakterie a zeby organizm dobrze funkcjonowal bakterie do funkcjonowania trzeba odbudowac bior膮c oslonowy lub jogurt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja wczoraj i dzisissaj bralam oslonke i jadlam jogurt naturalny ale jakos dalej biegunka a juznie mam czym bardzo boli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na biegunke tylko czekolada!!! Jak nie masz w domu to smigaj do sklepu. Czekolada zatwardza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Duzo pij wode mineraln膮 aby si臋 nie odwodnic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przy tak ostrej biegunce w膮tpie czy czekolada pomo偶e. Mo偶esz pr贸bowa膰, a jak nie pomo偶e to kupi膰 lek przeciwbiegunkowy. Je艣li jednak biegunka nie przejdzie do poniedzia艂ku mimo brania lek贸w to wybra艂abym si臋 do lekarza. No i duuu偶ooo pi膰, 偶eby si臋 nie odwodni膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten abtybiotyk jest masakra ! tez mialam po nim biegunke i lekarz kazal mi go odstawic .dostalam inny .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ja juz nie moge odstawic bo wzielam te 3 tabletki i co teraz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 Ci kilka os贸b pisa艂o co zrobi膰 ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zjadlam juz polowe czekolady i jogurt i wzielam oslonke, pije woe, a brzuch nadal boli i chce sie do wc :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to jak juz wzielas to po jablkach .ale moze idz do lekarza i mu o tym powiedz ..偶ebys grzyba po nim nie miala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten antybiotyk mogl cie zagrzybic .Musi ci dac lekarz na odgrzybienie ,bo mnie tez zagrzybil ,mialam tez sraczke taka jak piszesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ile dni mialas? bralas tez oslonke? ne jestem w stanie isc do lekarza za slaba jestem a mieszkam sama z daleka od rodziny :( ale jak nie bedzie lepiej to jutro pojde :( bo dzisiaj i tak sie nigdzie nie dostane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bralam oslonke.po dw贸ch tabletkach odstawilam.antybiotyk jeszcze tydzien powinien dzialac w organizmie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a czemu odstawilas oslonke? bardzo sie boje :( niedobrze mi i nie nwiem co jesc aby nie wyladowac w wc a ile dni mialas biegunke po tym antybiotyku, ze poszlas do lekarza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie oslonke ,tylko antybiotyk odstawilam bo mi lekarz kazal.A poszlam bo sie zle czulam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niepotrzebnie bralam dzisiaj ta 3 tabletke :((( wczoraj tez bylam w wc 3 razy ale mmyslalam ze to nic takiego a dzisiaj jeszcze gorzej ,a jak ten antybiotyk ma dzialac 10 dni to ja nie wiem :(((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li antybiotyk wywo艂uje biegunk臋 powinno si臋 go odstawi膰 i zg艂osi膰 do lekarza, 偶eby zapisa艂 co innego. Chcesz si臋 wyko艅czy膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o bozeeeeeeeeeeeeeeeeee wykoncze sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ojej pij duzo wody moze przejdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zadzwo艅 na pogotowie ,albo wy艣l膮 lekarza albo doradzi fachowo telefonicznie co zrobi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie chce kolejnych antybiotykow brac :((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakie odgrzybianie???????

Udost臋pnij ten post