Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiua

Ultra Hair rewolucyjne odkrycie na porost włosów

Polecane posty

Gość zosiua

Hej dziewczyny, odkryłam coś fenomenalnego - środek, który sprawił, że mojemu facetowi nie wypadają już włosy. Pragnę się z Wami tym podzielić bo jestem zachwycona a mój facet stał się o kilka lat młodszy.

Gość gość
ja też o tym słyszałam..... preparat robi furorę w stanach, czytałam artykuł w the economist. mają wejść na giełdę

Gość gość
tak to ponoć jakieś super odkrycie, w końcu naukowcom udało się stworzyć lek na porost włosów. Zamierzam kupić swojemu teściowi pod choinkę

Gość gość
kurcze to znaczy, że mężczyźni już nie będą chodzili łysi? ale szkoda ja lubie dobrze zbudowanych łysych gości -jeszcze jak ma dziarę to uhhhh

Gość marzena7890
kupiłam ten mały spray mojemu mężowi bo zaczęły mu strasznie wypadać włosy. To było tak naprawdę polecenie lekarza. W końcu oni najszybciej wiedzą co na rynku najlepsze jest. Polecam - włosy się trzymają. Nawet mniej siwe są :)

Gość gość
Dobra dobra, ile wam płacą za wypisywanie tych bredni, bo nie uwierzę,że nagle wszyscy planują zakup tego specyfiku :D ach Ci spece od marketingu, doszkolcie sie lepiej

Gość gość
Marzena a Twój mąż nie zmieniał przypadkiem diety albo szamponu? Może miał mniej stresu w pracy czy coś, nie bardzo wierzę w takie środki :(

Gość marzena7890
Też nie mogłam w to uwierzyć

Gość gość
Nie słuchajcie od tego rosną włosy,ale ŁONOWE!! nie dajcie sie oszukać , to co wypisuja to sa brednie.

Gość marzena7890
Mój mąż nie zmieniał stylu życia. Jego ojciec miał ponoć w jego wieku mocne zdrowe włosy a mojemu niestety nagle zaczęły się sypać. Nie wiem czy to przez to skażone jedzenie, które mamy w marketach czy rzeczywiście intensywniej żyjemy. Jedno jest pewne - włosy mu nie wypadają!

Gość marzena7890
jak widać niedowiarków nie brakuje - Wasz problem Wasza strata, może Wasz nie ma takich problemów Ja się cieszę, że nauka poszła naprzód!

Gość gość
Ja też spotkałam się z tym środkiem, jeszcze nie kupiłam ale zamierzam. Wierzę w odkrycia naukowców. Jeśli jest tu tyle pozytywnych opinii to nie mam pytań.

Gość gosiazosia
Hej a gdzie dostanę ten środek? On jest dostępny w Superpharm albo Rossmanie?

Gość gość
Nie dajcie sie nabrać ludzie, poczytajcie troche o kupowaniu komentarzy w Internecie.Wierzycie,ze w przeciagu kilku minut znalazło się kilka osób, które napisały ,ze go stosowaly? Takie cuda :P?

Gość marzena7890
Nie wiem, czy jest w jakiś sieciówkach....... jest dystrybutor w Polsce popatrz sobie na www.hair-ultra.com

Gość gość
I zastanówcie sie czemu za każdym razem podawane są linki. Nabijają tylko wejścia! normalny człowiek potrafi sobie wpisać w google hasło ...

Gość agnieszkawawa
Jej to mamy problem z głowy :) w sensie jest nadzieja na utratę włosów :)

Gość gość
ja tam ufam wypowiedziom ludzi

Gość gość
To sobie ufaj, ja trochę siedzę w temacie to wiem.

Gość gość
zgadzam się, jesli lekarz poleca to nie mam co się wahać. Mnie co prawda to nie dotyczy ale jeśli idę po lekarstwo to też nie jestem sceptyczna

Gość gość
10 sekund w google, i już wiemy, że to kolejne oszustwo Kaszubskiego, takie samo jak Hialuro Ultra, Lipoxine, Błonnik beta i z 10 innych kantów: 000 wyborcza.biz/biznes/1 ,100896,15706393,Fikcyjni_lekarze__kradzione_zdjecia___u waga_na_biznesy.html

Gość gość
Nie do wiary,że ktokolwiek się jeszcze daje nabierać.... Na stronie kafeterii jest sporo informacji na temat oszustwa Kaszubskiego, które bezkarnie(?)kwitnie na oczach wszystkich. W internecie zamieszczane są te same reklamy (onet,wp i inne), tylko co jakiś czas nazwa cudownego środka jest zmieniana.... Interes kwitnie,ludzie kupują i nabijają kasę w/w / A potem wielki płacz, bo 200, 300, 400 zł poszło w błoto i nie ma żadnego sposobu, żeby odzyskać ("firma" w Polsce nie istnieje, jest zarejestrowana w raju podatkowym na jakichś Kajmanach...).

Gość gość
Hej ja też używałam przez jakiś czas ten produkt. Jestem bardzo zadowolona. Włosy stały się mocniejsze

Gość agnieszka99292
Mój mąż używa tej kuracji, dostał cynk od swojego fryzjera, który był na szkoleniu w stanach. Preparat jest rewelacyjny!!!!! Super, że już jest dostępny w Polsce.

Gość gość
Kaszubski dalej dziala,wymyśla coraz to inne nazwy i preparaty "na coś tam". Lipoxine oczywiście już nie sprzedaje ale inne cudowne rzeczy.I co dziwne pomagają mu w tym reklamy na najczęściej odwiedzanych stronach internetowych. Nie dajcie się zwieść reklamom!!! Bo wszystkie "cudowne preparaty" są do d... Niech ktoś z Was napisze,czy odzyskał pieniądze za lipoxine, Lipocare, Vitalash, Błonnik Pro lub inny "cudowny preparat" ...

Gość RynkiewiczDariusz
U mnie Hair Ultra się sprawdził , miałem dosyć duże zakola stweierdziłem,że zaryzykuję i już po miesiącu miałem w miejscach zakoli meszek od tego czasu minął już prawie rok i teraz cieszę się gęstymi włosami , ludzie ktorzy pisza,że to bzdury są na prawdę dziwni myslą.że jak zamowia jeden hair ultra to że urosną im włosy po tygodniu , kuracji nie wolno przerywać jak powiedziała mi konsultantka ja stosowałem 4 miesiące i nie narzekam wręcz przeciwnie .

Gość gość
UWAGA!! Niech każda osoba, która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego sprzedającego PROKARDIN i jego firmy takie jak ESTINITY, BIOCARE, MPM Entertainment LLC, MPM LTD, WHITETIME Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), HAMILTON Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do Prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@warszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Pracownicy niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK Nagrywajcie swoje rozmowy telefoniczne z konsultantami. Nie musicie informować o nagrywaniu a to cenny dowód w sprawie. Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, whitetime, vitalash, VITA SLIM, beverly smile, thermasin, liverine detox, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra, NeoRest, NikoEnd, Bionea, młody jęczmień, Błonnik Pro, Phosphatix, Delipox, UreaCare i szereg innych