selkie 1068 Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Jestem antygrzybowa. Kupuję raz w roku do kapusty wigilijnej. Lubię grzyby, kapustę z grzybami lubię (bigosu tradycyjnego nie bardzo, nie pasują mi kawałki mięsiwa/kiełbachy ;)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 38 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Truchło z Jukon napisał: Przypominasz Żmija albo Jukena. To dla mnie komplement w sumie Choć faktycznie biję się w pierś i przyznaję, że kiedyś nas dość często mylono ze sobą, tzn. z tym pierwszym. Zaliczyłem nawet sporo istotnych "nieporozumień" na tym tle Eh, aż fala sentymentu na mnie spłynęła. Złote czasy Kafe już nigdy nie wrócą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bożenka LuBicz napisał: To dla mnie komplement w sumie Choć faktycznie biję się w pierś i przyznaję, że kiedyś nas dość często mylono ze sobą, tzn. z tym pierwszym. Zaliczyłem nawet sporo istotnych "nieporozumień" na tym tle Eh, aż fala sentymentu na mnie spłynęła. Złote czasy Kafe już nigdy nie wrócą. Tez wrzucales na forum zdjęcia rozerwanych odbytow? Ech to se ne vrati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu 40 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Chyba że akurat je hejtowała to była zwyczajna patologiczna chamka. Oczywiście, że piszę z własnej perspektywy. Nie miałam z nią problemów (raczej nie rzucała się pierwsza do kobiet, ale gdy już ruszyła, to przypominała Nimfę, też w porządku do czasu ;)). Za to miałam problemy z lamusami pokroju rąbniętego side, pazura, czy kleksa, a ona sobie z nimi radziła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 164 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Najfajniej jechała po Bicu i jego falujacych cycofonach aż dostawał wścieklizny. Zglosilas mnie za nazwanie ciebie Babofonem? Mleczne cycki to był wynalazek Poki Gdybym tak każdego bezpodstawnie zgłaszała, to nie miałabym tego konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Mleczne cycki to był wynalazek Poki Gdybym tak każdego bezpodstawnie zgłaszała, to nie miałabym tego konta. Okej. Ja bym chciała żeby Jeżowa i Widmo mieli romans to by chociaż nie było tu tak nudno. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 164 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Okej. Ja bym chciała żeby Jeżowa i Widmo mieli romans to by chociaż nie było tu tak nudno. Niech mają, skoro nadają na wspólnych falach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 38 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Tez wrzucales na forum zdjęcia rozerwanych odbytow? Ech to se ne vrati Miałem na myśli podobieństwo stylistyczne jedynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 144 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, selkie napisał: Lubię grzyby, kapustę z grzybami lubię (bigosu tradycyjnego nie bardzo, nie pasują mi kawałki mięsiwa/kiełbachy ;)). Same grzyby lubię w kapuście czy bigosie, ale kompletnie się na nich nie znam, nie chodzę na grzybobranie, a darowane to dla mnie problem z czyszczeniem i niepewnością co do ich zjadliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 164 Napisano 2 godziny temu Makaron dostanie zawału, jak zobaczy co zrobiono z jego tematem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 17 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Makaron dostanie zawału, jak zobaczy co zrobiono z jego tematem E tam, nikt go nie obraża przecież. Ale i tak jest dzisiaj spokój, faktycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Same grzyby lubię w kapuście czy bigosie, ale kompletnie się na nich nie znam, nie chodzę na grzybobranie, a darowane to dla mnie problem z czyszczeniem i niepewnością co do ich zjadliwości. Nie mam oka do zbierania, grzyb może mi wejść na stopy, a ja go nie zauważę ;) Czyszczenie też nie lubię. Jeść lubię :D Wiejski smak dzieciństwa - ogromne kapelusze kani (sów) panierowane i smażone jak schabowe, obłęd w buzi, ale cud, że przy okazji sromotników się nie zbierało (mało kto się szczególnie wtedy tym przejmował) ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 38 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, selkie napisał: Oczywiście, że piszę z własnej perspektywy. Nie miałam z nią problemów (raczej nie rzucała się pierwsza do kobiet, ale gdy już ruszyła, to przypominała Nimfę, też w porządku do czasu ;)). Za to miałam problemy z lamusami pokroju rąbniętego side, pazura, czy kleksa, a ona sobie z nimi radziła. Sorry, ale Ty albo wyjątkowo mało widziałaś jej "popisów" albo solidarność jajników weszła na pełnej (a i chyba jednak to)... Bo rzucała się do każdego dokładnie tak samo - bez względu na płeć - jeżeli X miał odmienne zdanie/skrytykował jej zachowanie/nie piał nad jej wyglądem albo po prostu upatrzyła w kimś przestrzeń do narcystycznej autokreacji... Samo to, że nie miała tu praktycznie żadnych autentycznych popleczników (za to wielu "wrogów") też dużo mówi, bo tych kilku głupiutkich simpów to nie liczę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, selkie napisał: W komórce na węgiel Nie węgla 3 godziny temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Straszne. Naprawde straszne. Przy twojej Grażynie i tak jesteśmy miss. Kogo chcesz oszukać pazdzioch. Daj na paznokcie starej niech poczuje powiew luksusu Weź sobie wyprasuj piersi i z tyłu też mam koszule do prasowania ma być gładkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Nie węgla Weź sobie wyprasuj piersi i z tyłu też mam koszule do prasowania ma być gładkie. Przetlumacz na polski to być może się odniosę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ja całą noc. Jednak zupę zrobię w dupje z suszeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Przetlumacz na polski to być może się odniosę. Może on jest niesłyszący? Ci potrafią takie śmieszne gafy popełniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 122 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Przetlumacz na polski to być może się odniosę. Cycki to że możesz dokleić jak i pazury, ja ci pokazałem skarpetki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1597 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Same grzyby lubię w kapuście czy bigosie, ale kompletnie się na nich nie znam, nie chodzę na grzybobranie, a darowane to dla mnie problem z czyszczeniem i niepewnością co do ich zjadliwości. 11 minut temu, selkie napisał: Nie mam oka do zbierania, grzyb może mi wejść na stopy, a ja go nie zauważę Czyszczenie też nie lubię. Jeść lubię Wiejski smak dzieciństwa - ogromne kapelusze kani (sów) panierowane i smażone jak schabowe, obłęd w buzi, ale cud, że przy okazji sromotników się nie zbierało (mało kto się szczególnie wtedy tym przejmował) ;D Lubię grzyby i zbieram, choć gorszy ze mnie grzybiarz niż z męża. Czyścić nie lubię, ale od czego są mężczyźni jak nie od brana najgorszych prac na siebie Kani w tym roku było mnóstwo na jedliśmy się i nawet odgotowanie zamroziłam bo nie mogliśmy przejeść. Nie wiem jak pomylić kanie ze sromotnikowym 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Cycki to że możesz dokleić jak i pazury, ja ci pokazałem skarpetki. To wajb twojej Grażyny nie mój. Zapoznaj się ze słowem projekcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 60 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Może on jest niesłyszący? Ci potrafią takie śmieszne gafy popełniać. Albo brajlem pisze. To już prędzej bo gluchoniemi potrafią pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Albo brajlem pisze. To już prędzej bo gluchoniemi potrafią pisać. Dla mnie każde jego zdanie to katorga. Cymbał do kwadratu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truchło z Jukon 15 Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, Bożenka LuBicz napisał: To dla mnie komplement w sumie Choć faktycznie biję się w pierś i przyznaję, że kiedyś nas dość często mylono ze sobą, tzn. z tym pierwszym. Zaliczyłem nawet sporo istotnych "nieporozumień" na tym tle Eh, aż fala sentymentu na mnie spłynęła. Złote czasy Kafe już nigdy nie wrócą. Pamiętam ich, Juken pisał też pod Polish Mirova . Aferę zdjęciową Jukena też pamiętam. Ale bywały tu lepsze wpadki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Pokraka napisał: Lubię grzyby i zbieram, choć gorszy ze mnie grzybiarz niż z męża. Czyścić nie lubię, ale od czego są mężczyźni jak nie od brana najgorszych prac na siebie Kani w tym roku było mnóstwo na jedliśmy się i nawet odgotowanie zamroziłam bo nie mogliśmy przejeść. Nie wiem jak pomylić kanie ze sromotnikowym 🫣 Ci, co pomylili, już o tym nie opowiedzą niestety (to często mylone grzyby dla amatorów). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Bożenka LuBicz napisał: Sorry, ale Ty albo wyjątkowo mało widziałaś jej "popisów" albo solidarność jajników weszła na pełnej (a i chyba jednak to)... Bo rzucała się do każdego dokładnie tak samo - bez względu na płeć - jeżeli X miał odmienne zdanie/skrytykował jej zachowanie/nie piał nad jej wyglądem albo po prostu upatrzyła w kimś przestrzeń do narcystycznej autokreacji... Samo to, że nie miała tu praktycznie żadnych autentycznych popleczników (za to wielu "wrogów") też dużo mówi, bo tych kilku głupiutkich simpów to nie liczę. Nie chce mi się tłumaczyć, co oznacza zwrot "moja perspektywa". Miałam z nią dyskusje, gdy wpadła na zdjęciach kulturystki albo zachwycała się tym alfonsem z twarzą małpy Tate'm. Nie bruździła mi, więc nie jechałam po niej i nie uważam, bym musiała brać udział w jej całopaleniu. No i trudno, żebym czuła solidarność z tutejszą męską populacją odpadową (wyjątki niech się nie czują urażone tym uogólnieniem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truchło z Jukon 15 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, selkie napisał: Nie chce mi się tłumaczyć, co oznacza zwrot "moja perspektywa". Miałam z nią dyskusje, gdy wpadła na zdjęciach kulturystki albo zachwycała się tym alfonsem z twarzą małpy Tate'm. Nie bruździła mi, więc nie jechałam po niej i nie uważam, bym musiała brać udział w jej całopaleniu. No i trudno, żebym czuła solidarność z tutejszą męską populacją odpadową (wyjątki niech się nie czują urażone tym uogólnieniem). A ty gdzie zapodziałaś ciotki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Truchło z Jukon napisał: A ty gdzie zapodziałaś ciotki? A kto pyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truchło z Jukon 15 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, selkie napisał: A kto pyta? Dawne czasy. Podobno Magda78 rozwiodła się z tym emerytem po rozwodzie, którego starej matce odbiła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1068 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Truchło z Jukon napisał: Dawne czasy. Podobno Magda78 rozwiodła się z tym emerytem po rozwodzie, którego starej matce odbiła. Jak to matce? To jakaś nowość nawet dla mnie Tak, rozwódką jest, ale oficjalnie się nie przyznaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 164 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: E tam, nikt go nie obraża przecież. Ale i tak jest dzisiaj spokój, faktycznie. Dopóki rudy rydz się nie odpali i nie zacznie swojego jazgodu, ale Makaron naprawdę się wścieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach