Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka słowianka

Najpiękniejszy prezent dla Ciebie i dla mnie

Polecane posty

Ja p*****le. Co za pokurcz. Spadaj frajerze. Chuj cie to obchodzi czy poznałem czy nie. Nie mieszkam w mieście i co boli cię to. Kozaczek sie znalazł. P********e dziecko neostrady. Nie rozmawiam z toba fakulcu 3

To jest ten cały piękny "Mees" Ostry z niego/niej projekt, nie ma co. :D :D :D Od razu przy nim czuję się jak wróbelek elemelek i mogę tylko napisać, fiu, fiu, fiu :P :D :D

Spokojnie pomarańczo, niech Marta robi swoje. :) Chce sobie tak pisać, to nich pisze. Mi to zupełnie nie przeszkadza a tobie bardzo i zastanawiam się dlaczego? Możesz mi to wytłumaczyć?

Albo zrób to innym razem, bo idę sobie stąd a nie chcę by twoja praca poszła na marne. Do przeczytania :) 🖐️ I buziaki dla Pani Słowianki za prezent i w ogóle, że z nami leci :) Z Nią zawsze jest radośnie :) Jest ostro pozytywnie zakręcona 🌼 I niech tego nie zmienia, bo właśnie taką Ją lubię :) 🖐️

Palant i tyle. Najpierw do mnie się przypierdolił a teraz do niewinnej dziewczyny. Wszystko mu się nie podoba. Pisze jak chcę i ona też. A tobie fak do tego. Co nie podoba się że z Koke rozmawiam. Nie twój interes. Dziewczynę też zostaw w spokoju. Kupa gnoju z ciebie i tyle.

Gość gość
Skończ pierdo&lic mess ty i nowy oraz michail to jedna i ta sama osoba. WYWOLALEM cie i teraz sie tlumaczysz.Winni sie tlumacza 🖐️

Gość frida6
no dobra.. koniec przedstwienia :D michail z miasta nie ma absolutnie nic wspolnego z postacia "Mees". chcialam sie zabawic, ale postac przedstawiciela mlodego pokolenia zaczyna mnie przerastac :D ))) aby pisac w ten sposob musze sie posilkowac slownikiem.. http://www.miejski.pl/ co zajmuje mi sporo czasu... a wiecie, ze jestem leniwa i nie lubie sie przemeczac ;) dziekuje panstwu za uwage i zainteresowanie... klaniam sie do stop.. nie polecam tej sztuki na przyszlosc.. chyba, ze ktos w takiej polszczyznie wzrastal i jest ona nieodlaczna czescia jego osobowosci :) studiujac nowa polszczyzne nawet prof. miodek wymieka, chociaz nie poddaje sie tak latwo jak ja :D 🖐️ wasza frida :) ps. znowu pisze przez berdyczow :O

Gość gość
frido nie jesteśw temacie.chodzi o nowego który swoimi zagrywkami sie ośmiesza. wszyscy go rozpoznali jako mees :-D

skoro go WSZYSCY rozpoznali w mess'ie, w takim razie jestem michailem z miasta :D

Gość Mees
o przepraszam.. zapomnialam sie przelogowac :D :D :D wasza frida.. 👄

Gość skiza
Frida jestes niesamowita :classic_cool:

nie :).. to maly przedbozonarodzeniowy prezent dla podobno umierajacej z nudow kawiarni ;) frida

Gość gość
Nowy znow zaczyna sciemniac, wszyscy widza że to ty łodzki pederasto.

o przepraszam.. nie poczuwam sie do brania na klate takiego epitetu 😴 .. epitetu? wlasciwie co znaczy to slowo:O musze zajrzec do slownika jezyka polskiego.. zaraz.. mam :) ► epitet 1. wyraz określający rzeczownik, używany w celu podkreślenia jakiejś jego szczególnej cechy; 2. potocznie: obraźliwe słowo; obelga, wyzwisko xxx no wlasnie. dobrze pojmowane.. nie jestem lodzkim pederasta.

Gość frii
wyrazem czego bedzie ten wp*****l? 😴

To był ciężki weekend:-O czuję się jak Winrych, po którym maszerują aktywne wrony, szczęśliwie docierając aż do głowy i dobijając do wnętrza czaszki:-O chcecie mnie udusić jak chłop rannego konia:-O a brak Wam jakiejkolwiek świadomości:) za najlepsze teksty uważam "sanki co? gó.ówno śpij, niedziela jest":D a przebił wszystko "Nowy będzie miał syna":D :D o projektach nigdy nic do końca nie wiadomo, więc...powodzenia w strzelaniu:) Panie Nowy:) czuj się wolny:) nie obserwuję Cię, nie szukam, nie podkochu.uję, to wszystko bujdy:) chcę tylko żeby zgoda budowała:) cieszę się że prezent się podoba:-P na koniec to, bo kocham się w klawiszach:) a jest tam małe tyciu, ale za to jakie:classic_cool:https://www.youtube.com/watch?v=aoZbM0fZ3bM

Gość gość
o mateńko romans stulecia, nowy where are you? pociagnijze ten temat

Gość gość
przeciez na jej temacie nowy wyraznie napisal,ze jej nie lubi.[stary temat] czasami mam wraženie ze robi sobie z niej jaja wiec ja sie pytam, po chuuuuuja wafla zaklada takie tematy i sie osmiesza ? slowianko nie dla psa kielbasa. rozumie, mąź za granica i jest ci smutno ale na rany boskie skończ osmieszac reszte kobiet. zajmij sie rodzina. moźe uporządkuj swoje zycie ? :-):-)🖐️

Gość gość
klamiesz slodka slowianka +nowy w miescie =WNM

Gość gość
panie pulkowniku dobra wiadomosc, zazdrosna frida 6 znowu nadaje.

Gość gość
gość dziś Bardzo łatwo cię rozpoznać Magdo78:D

Gość gość
Pudlo 🖐️ :-D 🖐️

Gość gość
Niestety każdego można podrobic. Nawet Ciebie Serio. To nie ona 🖐️

Gość gość
wchodze z wypiekami na twarzy a tu cisza. mnie sie widzi, że Nowy nie bardzo chiałby kombinowac ze słowianka. Fajna kumpela owszem, ale kochanka swoja droga 40 letni Nowy juz tyle lat siedzi na kafe i jeszcze zadnej nie wyrwał

co wy tam wiecie.. mnie wyrwal i teraz zamiast 0,7 fin musi wypic 0,7 odrdzewiacza 😴

Gość gość
fina to pije Najszybszy w mieście, coś ci się poyebało. już nie wiesz nawet kto cię przeleciał, wyhamuj z piciem, bo skończysz na melanżu u Pana W. :classic_cool:

Gość gość
A Ty niedoinformowany bo Nowy ma wiele projektów w tym Najszybszy :) Frida wie co gada ;-)