Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka słowianka

Najpiękniejszy prezent dla Ciebie i dla mnie

Polecane posty

Gość gość
Ktos ja widzial ?

Gość gość
MMarta ,bobasku wypiertalaj stąd i nie wtrącaj się w rozmowy dorosłych:D:D:D:D

Gość gość
Było tu jej zdjęcie ,wstawiła kiedyś jak się upiła:D:D:D:D:D okazało się,żeto straszna pokraka :Dkażdy ją wyśmiał i uciekła biedulka :D

Gość gość
Ale widac ze kocha nowego

Gość gość
MMartha dzidziusiu ,jesteś tu za krótko żeby tak się mądrzyć. :D

Gość gość
Slowianka kocha nowego w miescie tyle :-) ale czy on tez cos czuje ?

Gość gość
Kocha ,ale wyobrażenie o nim:D:D:D:D:D Pewnie niedopchana , bo ten jej niemiecki mąż nie przeczyszcza jej kanalizacji ,ale co się mu dziwić,z takim jej ryjem to mu pewnie pikuś nie chce ruszać się do roboty :D:D:D:D:D

Gość gość
Nowy to forumowy bawidamek ,nie jednej już w głowie zakręcił:D:D:D:D: on się tą raszplą bawi ,ale tylko tutaj:D

Gość gość
mysle ze nowy nie ucieknie przed przeznaczeniem.i ze tez kocha ale inna. nie slowianke

Gość gość
Ten dzyndzel obleśną słowiankę ma głęboko w doopie :D całą reszte z forum pewnie też ,na forum sobie tylko słodko popierduje i ściemnia te wszystkie głupiutkie dziewki , a w realu ma swoją uroczą co jest tylko z nią:D:D:D:D

Pani Słowianko, :) to najpiękniejszy prezent, o którym mogłem sobie tylko pomarzyć. Ja wiem, że to tylko forume o kupie, ale nie mogłem przestać myśleć, jak bardzo Ciebie zawiodłem. :( Już nie chcę się tłumaczyć, bo to prze ze mnie gọ́wno wpadło w wentylator. :O Nie taki był mój scenariusz, bo naiwnie myślałem, jak jakiś świeżak :O, że pójdzie to drogą zmyślonego zresztą niewinnego skandalu ;). Tak mi wstyd, że stało się inaczej, zresztą Sama widzisz co tu się dzieje. Najmocniej Cię PRZEPRASZAM i dziękuję za prezent :) Byłaś, jesteś i będziesz dla mnie kimś wyjątkowym :) , chociaż jesteśmy tylko projektami. ;) :classic_cool: Dla Ciebie Pani Słowianko, też mam upominek, może się Tobie nie spodobać, bo muzyczny a tu trudno trafić w gustahttps://www.youtube.com/watch?v=pldftoUbM80 🌼 ((( ❤️ ))) ;) :P

Gość gość
podwijamy ogonek i s*********y? z gowna sie nie da wyjsc nie umazanym namieszales? to teraz nie zwiewaj cienki chujku i nie opowiadaj o zartach i projektach jestes beznadziejny

Gość gość
Uwaga uwaga.. Zglaszam nowy projekt nowego w mieście. zwie sie mess mieszka na wsi i ma 36 krów . :classic_cool: 🖐️

Gość gość
MMarta bobasku :D ty i inteligencja to jak świnia i książka od filozofii :D:D:D:D:D jesteś durnotą,co nie umie sklecić posta większego niż 1 zdanie :DD:D:D

Coś jakby pomarańczo. Za to wy jesteście żałośni. Nad wami to już się nawet zapłakać nie chce. Tak bolą oczy od waszych beznadziejnych wpisów. :O

Gość gość
nowy dobrze wiesz o co chodzi. 🖐️

Nie mam zielonego pojęcia pomarańczo? Czyżbym znowu kimś był? Znów bedzie trzeba to odkręcać, jak było to w przypadku Amstafa? hehehehhe No dobra gdzie ten co zwie się mess? (Dobrze napisałem?)

Gość Mees
Dekiel znowu nawija. Nie jestem z miasta. Krów mam więcej. Dzisiaj w nocy dwie się ocieliły. Skończ pierdolić hejterze i (_x_)

Gość gość
Mes poznales tą czarnule ?

Gość gość
Haahah jest cos na rzeczy.Wywolalem meesa. Nowy skoncz sie kompromitowac. Przeloguj sie

Martusiu wchodzi na ciebie, to cham. Zgłoś to do Wilka, zaraz założy mu temat i nauczy się że można też na "jeźdźca" :P Jeśli w ogóle ogarniasz temat, ale skoro jesteś na erotycznym, to chyba tak. Chociaż, chyba, to się huśtawka. ;) :P