Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonely me

sobota a ja nigdzie nie wychodze, nie mam z kim

Polecane posty

Gość gość
ze Sulejówka do Marek rzut beretem albo soplicom --- u mnie + 25 muzyki starczy do Sylwestra a potem coś sie wymyśli np. spirytus z miodem

Gość BRONEK KOZIA BRODA
Ja też nie mam z kim wyjść nie mam kolegów koleżanek dziewczyny itp mi to w szkole zabierali koledzy kanapki jestem leszczem i boję się że zostane zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu

Gość SmutnaSamotna
Co jest, że dziś wszyscy mnie olewają :/ Nawet na forum

Gość gość
Mi tam dobrze w domku. Bylam z mezem i synkiem w miescie na festynie swietacznym. Teraz syn juz spi a ja zakopalam sie z ciastem i winem od kocem. Nie chcialabym byc teraz w zatloczonej knajpie. Swoje sie wybawilam

do Smutna Samotna z chłopakiem jesteś pokłócona ale pewnie pogodzicie się , a my nie mamy facetów i trzydziecha na karku i akurat teraz jak kobieta wie czego chce czuje się kobieca to nie ma nikogo....zdrówko!!:(

Gość gość
ja Cie olewam

Gość gość
Ja te samotna. 29 lat. Ani kolezanek, ani faceta. Dzis sprzatalam przez wieksza czesc dnia. Teraz juz wszystko zrobione a ja czuje pustke:(

Gość gość
kardulaki ubierz sie ladnie i idz na spacer, do kina czy na drina. Jak nie wyjdziesz to nikogo nie poznasz

Gość gość
taaa i zara trza bedzie lecieć po drugie soplice

Gość SmutnaSamotna
kardulaki Dzięki za odzew! Zdrowie! Ja często piję sama w wekendy . Tak napisałam, że z chłopakiem pokłócona, ale to już praktycznie koniec związku, co raz się kłócimy bo on do mnie mówi ZAMKNIJ PYSK TWOJE ZDANIE SIĘ NIE LICZY ogólnie źle mnie traktuuje, ja mu wybaczam a potem znowu to samo ... także u mnie lepiej nie będzie na tym polu, chyba że kogoś poznam, ale nie mam jak, skoro nawet nie mam z kim na piwo wyjść

Gość gość
pardom --- ja CIĘ nie olewam

Chociaż ostatnio poznałam kogoś ale to tak pokręcona znajomość ,że masakra! A ja ciągle o nim myślę! Czemu??/:(zdrówko:(

Gość SmutnaSamotna
A miałyście tak, że koleżanki Was porzuciły jak się np wprowadziły do chłopaka? Bo ja tak straciłam bardzo dobrą (tak mi się wtedy wydawało) koleżankę.

Gość SmutnaSamotna
kardulaki - to fajnie, że masz o kim myśleć :)

Gość gość
soplica górą

Włączcie sobie radio plus fajna muza!! Taaaa idź na spacer! Wszyscy siedzą w do domach ,a ja będę paradować w szpilkach po Sulejówku !hehehe:)

Gość lonely me
kardulaki jestem sama bo jeszcze nie trafilam na tego jedynego, ciagle czekam, ale ciezko jest spotkac wartosciowego faceta, pozatym dla wiekszosci liczy sie tylko wyglad, takie wymagania maja ze hej! ;p

Gość gość
SmutnaSamotna: Ja mialam nie 1 kolezanke, ale juz ja stracilam. Zawiodly mnie:(

Gość gość
no wiesz trójkąty są niezdrowe

Gość SmutnaSamotna
Ja byłam dziś na spacerze - w monopolowym ;) Spacery są super ale nie w samotności

Gość lonely me
smutnaSamotna nie olewamy cie, masz lepiej niz my bo masz faceta i kilka kolezanek i wycchodzisz czasami na piwo, a co niektorzy z nas nie ;-/

Do smutna samotna nie wybaczaj takiemu chamowi będzie coraz gorzej! A co do mojego obiektu westchnień to raczej z tej mąki chleba nie będzie... no ale ja oczywiście muszę rozmyślać rozkładać wszystko na czynniki pierwsze i sie dołować bo mam taki poje....charakter! Pffff zdrówko!:)

Gość SmutnaSamotna
gość - w jaki sposób Cię zawiodły? Mnie też kilka koleżanek zawiodło, ale zwłaszcza jedna. Po prostu byłam jej potrzebna jak się jej nudziło albo jak miała problem a ja ją miałam za naprawdę dobrą koleżanke. Od kiedy poszła mieszkać do chłopaka z 5 razy jak nie 10 pisałam do niej czy się spotykamy i za każdym razem odmowa, tak więc zrozumiałam, że już w jej życiu ni jestem mile widziana, gdy ma inne zajęcie

Ale jak można kogoś poznać jak nie wychodzi sie z domu ! No racja tylko troche przypał siedzieć w barze samotnie:) zdrówko ! Dobra Soplica nie jest zła....

Gość samadlasiebie
O, widze ze nie tylko ja mam spindolony wieczor... wy przynajmniej macie czego sie napic :p Pozdrawiam Dziewuszki

Gość lonely me
smutnaSamotna wiekszosc moich kolezanek jak poznajdowaly sobie facetow to juz o mnie zapomnialo i teraz spedzaja czas tylko z facetami, to sie nie nazywa prawdziwa przyjazn, tak sie nie postepuje!

Gość SmutnaSamotna
lonely me - niby mam, ale to wcale nie jest fajnie mieć faceta który Cię traktuje jak zero i przyprawia o doły. Zamiast takiego faceta wolałabym mieć JEDNĄ prawdziwą lojalną koleżankę kardulaki - Wiem, od razu powinnam to uciąć ale on po takich akcjach wydzwania itd mówi jak mu zależy ja się daje nabierać a potem znowu to samo, a dwa pozwalam też sobie na to, bo praktycznie nie mam znajomych i nie chcę zostać całkiem sama. Co do Twojefo flirtu to musisz być optymistką :) Mi się marzy taki flirt

Gość lonely me
kardulaki zeby kogos poznac musze wyjsc z domu, ale z kim mam wyjsc?! pisalam juz ze kolezanki zapomnialy o mnie jak poznajdowaly sobie facetow, niektore maja juz mezow , dzieci, rzadko sie widujemy, nie mam kolezanki ktora bylaby singlem, pozatym tu nie ma gdzie pojsc

Gość gość
smutnaSAmotna ile jestescie razem? i ile macie lat? pobedziesz troche sama potem kogos znajdziesz , no chyba ze to cos powaznego i go kochasz to badz z nim