Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonely me

sobota a ja nigdzie nie wychodze, nie mam z kim

Polecane posty

Gość SmutnaSamotna
samadlasiebie - cześć :) A czemu masz zepsuty wieczór? To na co czekasz, skocz szybko po piwko do sklepu lonely me - to dokładnie tak jak u mnie! Gdzie ja mając chłopaka zawsze miałam czas dla koleżanek, albo potrafiłam zorgaizować spotkania w kilka osób, by wszyscy zadowoleni, nikogo nie olewałam. Nie patrzyłam w te sposób, że skoro mam zajęcie, to kopnę w doopę koleżankę. A ona od kiedy poszła mieszkać do chłopaka to nie widujemy się w ogóle mimo że on regularnie chodzić pić z kolegami. Kobiety są nielojalne wobec siebie niestety - żade facet nie porzuci swoich zajomych, bo baba przyszła mieszkać do niego, a niestety kobieta - już tak

umówiłybyście się z kimś poznanym na necie ?? bo np na gumtree są ogłoszenia od osób które nie maja z kim wyjść i tak myślałam czy napisać...jak myślicie?

Gość gość
smutna - nie bądz smutana - masz ... http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.tapetus.pl/obrazki/n/82367_dojrzala-poziomka.jpg&imgrefurl=http://www.tapetus.pl/82367,dojrzala-poziomka.php&h=194&w=259&tbnid=YiDTukhliWdxmM:&zoom=1&tbnh=150&tbnw=200&usg=__Ydu-gSQQfyQo7LLkaqYjB_E4a1g=&docid=Hge1oHmwWIuLnM&itg=1&client=firefox-a&ved=0CI4BEMo3&ei=4EuDVID4Naf9ygOgs4HADg

Gość SmutnaSamotna
gosc 3 lata jestesmy razem ja mam 25 lat, on 27 Ja już mam go dosyć, bo mnie nie szanuje. Kiedyś mnie podziwal, byłam dla niego "gwiazdą" a teraz traktuje mnie jak zero, nie chce już z nim być, ale tak to się ciągnie "z braku laku" i dlatego że on nalega jakby przestał dzwonić to ja pierwsza a pewno bym się nie odezwała za słowa "ZAMKNIJ PYSK"

Dziewczyny ostrzegam , jutro będą Wam głowy pękać. Weźcie zawczasu jakiś Alka seltzer czy coś

Gość gość
smutnaSamotna gdzie jest teraz ten twoj facet? co robi takiego, ze cie nie szanuje?

Gość samadlasiebie
Moj zwiazek sie konczy, dzis kolejny cichy dzien... nawet sie juz nie staramy by cos z tym zrobic. Daleko od przyjaciol, rodziny, niema z kim pogadac nawet. Ja w salonie, on w sypalni, jakby obcy ludzie. Glupia jestem bo zamiast rozumu to serca slucham a potem budze sie z reka w nocniku. Racja, kolezanek nie mozna odstawiac na bok bo pozna sie faceta. Nie mozna zmienic zycia o 180 stopni, facet nigdy sie nie poswieca.

Gość gość
A co mnie to obchodzi że jesteś samotna

Gość gość
kardulaki nie polecam takich spotkan z ogloszen z gumtree, zarzykowal i kazdy z tych facetow chcial albo sie zabawic , niektorzy mowili odrazu, niektorzy probowali spic a potem wiadomo co by bylo, jacys dziwaki co nigdy dziewczyny nie mieli, balam sie zeby nie zg****ic taki albo zeby nie udusil

Gość gość
Smutna - zabieram CIĘ jutro do kina ____ masz się zgodzić !

Gość samadlasiebie
Kardulaki - czemu nie? Gdybym byla w kraju na pewno bym to zrobila, zawsze mozna "wyjsc do toalety" jak cos. Lepsze to niz dolowanie sie w domu.

Gość SmutnaSamotna
gość - u siostry swojej jest prawdopodobnie. Nie szanuje mnie bo np mieliśmy razem jechać na wekend tydzień temu. Miałam mieć wolne w wekend ale zamieniłam się z koleżanką (bardzo mnie prosiła, ma ciężką sytuację życiową) . On był zły o to i nie rozumiał, że nawet gdybym się z nią nie zamieniła to dobrze bym się nie bawiła z myślą, że ja się bawię a ona smutna w pracy. Tak więc mieliśmy jechać w ten wekend a on czy idziemy pić do jego siostry dziś ja mówię że mieliśmy jechać razem i od słowa do słowa powiedział ZAMKNIJ PYSK

Gość samadlasiebie
Gosc-nie przesadzaj, osobe ktora poznasz na ulicy tez moze okazac sie psychopata czy innym zboczencem, niema reguly

Gość SmutnaSamotna
gość heh dzięki ale ja przez neta się nie umawiam

Ja nawet nie mam sukienki takiej żeby założyć na wieczór!!! W sumie odchudzam się więc nie chce kupować bo zaraz będzie za mała..mam nadzieję hehe dobra to mam wymówke nie mam się w co ubrać!! hehe zdrówko!!:)

Gość gość
Ja nawet nie mam sukienki takiej żeby założyć na wieczór!!! W sumie odchudzam się więc nie chce kupować bo zaraz będzie za mała.. :p Oj nie pij ty już więcej:D

Gość SmutnaSamotna
kardulaki zdrowie - ja piję drugie piwko. Może jakiś film sobie znajdę w TV do obejrzenia na dziś

Gość gość
p.s. same ładne sukienki

do gość 19.49 a no tak ! będzie za duża ...sory memory jedyneczkę z przodu trzeba skreślić heheheheheh zdrówko!:):)

dobra ide zrobić następny drin...życie jest piekne...tylko trezba brać odpowiednie leki...hehehehehhe

Gość gość
to zrób i dla mnie , co z tą jedynką bo nie kumam

o kurcze cola mi się kończy...;)ta jedyneczka to z reklamy orange serce i rozum....pamietasz??

Gość gość
chyba nie , rzadko oglądam tv - można powiedzieć że prawie wcale

a ok w sumie dużo nie tracisz bo nic ciekawego nie ma w tv ,a ta reklama dość dawno była..:)

Gość z Lodzi 28 lat
Napiszę tylko raz. Nie mam loginu zarejestrowanego a nie chce żeby ktoś udawał tutaj mnie. Więc piszę tylko raz, ale konkretnie. Mam 28 lat, jestem z Łodzi. Chętnie poznam dziewczynę bez nałogów i bez dzieci. Mój nr gadu gadu 2101616. Jak chcesz tylko pogadać to też się odezwij.

Gość gość
oooo japa odrobinę uśmiechnięta