Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ludziach, którzy mają jeden ręcznik do całego ciała

Polecane posty

Gość gość
Ja przychodze po nocnej zmianie w kopalni i od razu wsadzam spoconego kootasa w wiadome miejsce i co? I nic.jeszcze ją od środka wymyje. :-D

Gość gość
"poza tym Wasze wciskanie naskórka ze stóp do p***y mnie trochę obrzydza." jak masz grzybicę czy inne paskudztwo to pewnie cię brzydzi ja swojego naskórka się nie brzydzę, bo nie mam czego naskórek nieustannie się ściera, podczas spania również, ale nikt nie zmienia codziennie pościeli tzn. nikt normalny

Gość gość
brokeninside87 dziś a potem ginekolodzy mają stały fajny dochód, bo idiotka jedna z drugą wyciera se pipkę wilgotnym brudnym (od naskórka, którego nie widać) ręczniolempechowiec.gif k****, chore xxx Nie Broken kretynko. Ginekolodzy mają dochód z tych co szorują cipkę co godzina, bo infekcje biorą się z zaburzeń flory bakteryjnej. Poza tym osobiście nie zauważyłam, żebym zmoczyła przy wycieraniu się cały ręcznik:) Musiałabym ważyć ze 150kg.

Gość gość
a tak to! jeden ręcznik. ja mam do włosów i co ciała, ale jak trzeba to i jednym daję radę. ew dodatkowy ręcznik pod stopy.

Gość gość
właśnie nikt normalny, ale osoba która np. porównuje pierdzenie przy partnerze do gwałtu jest normalna?:D

Gość gość
ale przecież chusteczka moknie tak samo jak ręcznik - tyle że gdy ręcznik w jednym miejscu zmoknie, zostaje jeszcze sporo suchej powierzchni na nim, więc o co ci chodzi, bo nie rozumiem? :D

Gość gość
hahaha no ale broken może tyle ważyć! jak wieloryb i do tego wytrzyj każdą fałdę

Gość gość
Jak dlugo nie pierzesz recznika, ze lapiesz grzybice wycierajac sie nim :o

Gość gość
i już wiadomo, że aseksualność broken to przykrywka, pewnie w pochwie zrobił się jej czop z tych chusteczek i papierów, nie może tego wyjąć i się wstydzi

Gość gość
haha ja nie mam recznikow 15cm x 15 cm haha wycieram się jednym dużym z góry na dół haha deb ile

Gość gość
osoby grube zuzywają więcej wwszytkiego. wody, kosmetykow, materiałów na ubrania , miejsca w autobusie, papieru itd. więcej jedzą, więcej się pocą. powinni płacić też większe podatki. i jeszcze sie pozniej mądrza niektrozy, jak broken - znawycy mycia, higieny i wszytskiego. mam taka grubą znajomą, ona nie moze jedenj bluzki zalozyc 2 x razy bo jest przepocona i patrzy swoja miarą na innych. ja nie musze koniecznie dac do prania bluzki, która mialam raz na sobie, bo jej nie wybrudze, nie przepoce. no chyba ze jestem w biegu etc., ale normalnie zdarza mi sie 2 dni załozyc bluzkę, a ona nadal pachnie i nie bede prac i prac rzeczy czystych. no ale jak sie jest takim grubasem to niestety, potrzeby są kilka razy wieksze, a jeszcze patrza na innych jak na brudasów.

Gość gość
haha ja nie mam recznikow 15cm x 15 cm haha wycieram się jednym dużym z góry na dół haha deb ile

Gość gość
Ja mam dwa.Jeden do twarzy a drugi do pipki i nóg.

Gość gość
Gość 20:13 popieram.

Gość gość
a tak to! jeden ręcznik. ja mam do włosów i co ciała, ale jak trzeba to i jednym daję radę. ew dodatkowy ręcznik pod stopy. x I tak przez miesiąc :P

Gość gość
takie grubasy tez nie są w stanie sobie wyobrazić, że jak się nie umyję jak z domu nie wyjde, to nie jedzie ode mnie na kilometr. no przykro mi bardzo, ale jesli ktos nie ma jakichs infekcji intymnych, nie poci sie jak świnia, nie jest po treningu, czy ciężkim dniu w robocie, to nie śmierdzi. tak samo jak i moje ubrania nie smierdzą.

Gość gość
gość dziś a tak to! jeden ręcznik. ja mam do włosów i co ciała, ale jak trzeba to i jednym daję radę. ew dodatkowy ręcznik pod stopy. x I tak przez miesiąc jezyk.gif x jesli przez miesiąc uzywasz to już Twoja sprawa.

Gość gość
jak ja zgnoili :D

Gość gość
gość dziś a tak to! jeden ręcznik. ja mam do włosów i co ciała, ale jak trzeba to i jednym daję radę. ew dodatkowy ręcznik pod stopy. x I tak przez miesiąc jezyk.gif x jesli przez miesiąc uzywasz to już Twoja sprawa x jak masz jeden do wszystkiego, to nic dziwnego :P

Gość gość
a tak to! jeden ręcznik. ja mam do włosów i co ciała, ale jak trzeba to i jednym daję radę. ew dodatkowy ręcznik pod stopy. x No tak, pod stopy koniecznie DODATKOWY :D :D :D

ja tez mam 2 jeden do wlosow drugi do ciala co w tym dziwnego jacys porombani tu pisza i nikt sie moim recznikiem nie wyciera kazdy ma swoj wymaiana raz na 1 tydzien to czego sie tu brzydzic to ja nie wiem

Gość gość
nie wiem co cię tak bawi z dodatkowym ręcznikiem? nie każdy musi mieć jeden do wszystkiego.

gość dziś a tak to! jeden ręcznik. ja mam do włosów i co ciała, ale jak trzeba to i jednym daję radę. ew dodatkowy ręcznik pod stopy jak mozna sie wycierac przez mies 1 recznikiem BRUDAS I SYF !!!!!!!

Gość gość
nie wiem czy Ty czytac nie umiesz? gdzie napisałam, ze sie miesiąc jednym wycieram? jakis debil skopiowal mój tekst i dopisał to, a ja skomentowałam, ze to jego sprawa jeśli wymienia co miesiąc. nie wiem co takiego napisałam, że wszyscy sie tego tak namiętnie czepiają i komentują wypisując jakies bzdury.

Gość gość
Ja mam dwa ręczniki- jeden do włosów drugi do ciała. Ręczniki mam wzorzyste więc wiem którym końcem wycierałam twarz a którym pupę:D Po drugie ile wy te ręczniki kisicie by się bać, ze bakterie się tak po nich rozejdą? Ja myję się rano i wieczorem, następnego dnia biorę nowy ręcznik.

nie no co dzien nowy to przesada ja raz na tydz zmieniam wszystkim jest nas 3 gdybym chciala zmieniac codzien to ile by tego bylo Przesadzasz troszke no chyba ze sama mieszkasz

Gość gość
tez jestes taka gruba i smierdząca ze musisz sie myc 2 x dziennie i codziennie zmieniac recznik? ile ty pierzesz. i taka czyscioszka a ile natruje srodowiska.

Gość gość
To normalne by się myć dwa razy dziennie, w szczególności gdy jeździ się komunikacją miejską ze smrodami.

no dokladnie ile to proszku plynu wody mysle ze tylko tak pisze a prawda taka ze myje sie raz na mies :classic_cool: