Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia ha

Bycze Filmy ekipa filmowa na wesele

Polecane posty

Gość natalia ha

Przeglądałam ostatnio zdjęcia filmy z wesela koleżanki, mieli piękną aranżację do całej oprawy, jestem pod ogromnym wrażeniem, co potrafią zrobić dla wymagającego klienta, z opinii koleżanki wynika, że dostała więcej niż wymagała, a jest wymagająca osobą. Co sądzicie o tej ekipie?

Gość gość
przejrzałam ich filmy, bardzo fajne :) widać, że znają się na tym co robią ;)

Gość gość
Wow rzeczywscie osobiście jestem pod wrażeniem

Gość Anastazja Semińśka
O ekipie Bycze Filmy mogę powiedzieć sporo dobrego. Mieliśmy z aktualnym mężem plener w górach, nad Morskim Okiem na jesień. Dawid (właściciel) bardzo dbał o to co i jak należy zrobić. Na maila wysłali nam info jaka będzie pogoda, jak się najlepiej ubrać aby było ciepło i wygodnie, wszelkie instrukcje jak wypaść naturalnie przed kamerą. Zanim zaczęliśmy kręcić ekipa udała się z nami na ciepłą herbatę i pyszną szarlotkę, tak trochę dla rozluźnienia atmosfery, aby zapomnieć całkowicie o obecności kamerzysty i fotografa. Profesjonalizm na każdym kroku.

Gość stasia11
Filmy na Youtube rzeczywiście bardzo ładne :)

Gość Selinka
Anastazja, przeczytałam to co napisałaś o Byczych Filmach i zadzwoniłam do nich i umówiliśmy się. Po wstępnym spotkaniu ustaliliśmy, co i jak ma wyglądać, ja mogę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem już po pierwszym spotkaniu, widać jak podchodzą do pracy, mam wrażenie, że im zależy bardziej niż mi, żeby wszystko wyszło idealnie są naprawdę świetnymi profesjonalistami i myślą dosłownie o wszystkim

Gość danusia ju
Znalazłam w Internecie ShowReel tej ekipy https://vimeo.com/117599075 Na mnie takie coś robi ogromne wrażenie, ogląda się jak normalny film kinowy, niektóre sceny kręcone z drona, widać, że jest slow motion.

Gość gość
Chciałabym mieć taki film np. z Paryża, z zaręczynami, moje marzenie :) Prace ekipy Bycze Filmy wyglądają naprawdę porządnie, nie widziałam wcześniej żeby ktoś w ten sposób robił filmy weselne,.

Gość jadwinia a
Ten film nad Morskim Okiem wygląda świetnie http://byczefilmy.pl/filmy na dole strony Pani Młoda z taką suknią w tej scenerii wyszła po prostu bosko, na szczęście można tam podjechać autem lub jakąś dorożką, bo nei wyobrażam sobie iśc taki kawał pod górkę.

Gość gość
Ta słyszałam o tej ekipie podobno jedna z najlepszych, fajnie że masz możliwość zrobienia tego za granicą, też bym chciała :) Widziałaś ten filmik ? https://vimeo.com/117599075 Dla mnie ekipa świetna, filmiki widziałam już chyba wszystkie

Gość gość
Hejka! Sluchajcie Bycze Filmy jest to mega profeska! Wystarczy zobaczyc najnowszy filmik z Neapolu.. Moja kolezanka miala tam slub i wykazali sie na 1000procent! https://vimeo.com/131320106

Gość gość
miałam ekipe bycze filmy...film ok nie mam nic do zarzucenia ale czas oczekiwania to masakra na umowie jest pol roku ale to tylko marzenie w tym terminie dostac film... czekalam 11 miesiecy.. kolezanka czeka rok i jeszcze nie ma filmu... wszyscy tak czekaja on sie nie wyrabia i zamiast kogos zatrudnic do pomocy lub zrezygnowac na jakis czas ze zlecen to brnie w to dalej i ma coraz wiekszy poslizg. Wiec jezeli na swoj slubny film chcecie czekac rok lub dluzej to polecam i zycze duzo cierpliwosci

Gość gość
mają w umowie aneks do kręcenia scen z rozwodu, wszystko w jednej cenie, polecam

Gość gość
Wszyscy czekają na film... czekam już 14 miesięcy, brak kontaktu, nie odbiera telefonów. Nie wiem kiedy zobaczę mój film. A co najgorsze już za niego zapłaciłam!

Gość panna mloda 2015
NIE POLECAM Bycze Filmy Dawid Woźnica Na spotkaniu, podczas podpisywania umowy i pobierania zaliczki jest bardzo uprzejmy, elokwentny i miły. I w tym miejscu czar pryska. W dniu ślubu pojawia się sam, po mino, że umowa jest podpisana na 2 osoby. Po kilku tygodniach wymaga wpłacenia kolejnej zaliczki, aby łaskawie zacząć pracę nad filmem. Mija półtora roku, a my nie mamy kilku tysięcy i filmu. Nie odbiera telefonów, nie odpowiada na maile. Nie ma z nim kontaktu. Chwali się z wyjazdów tu i tam, a realizacji zwykłych ślubów nie ma! Nie polecam !! Może i filmy piękne, tylko kto je otrzymuje. Co najgorsze, już wiem, że nie jesteśmy w tym sami :(

Gość gość
Uważajcie na niego! Od nas wziął kilka tysięcy złotych a filmu ślubnego nie wykonał! I nie jesteśmy pierwszą taką parą. Nie polecam stanowczo!

Gość gość
Jeśli chcecie czekać 2 lata na film, to proszę bardzo. Prędzej zapomnicie że było wesele.

Gość gość
To oszust. Zapłaciliśmy całą kwotę za film i czekamy już rok a filmu jak nie było tak niema. Brak odpowiedzi na maile i smsy. Nie odbiera telefonów.

Gość gość
My również czekamy na film ponad rok. Pan Dawid nie odpisuje na meile i nie odbiera telefonów... jak już łaskawie raczy się odezwać to podaje co rusz to inny termin a z żadnego oczywiście się nie wywiązuje. Szkoda gadać- porażka jesteśmy z mężem załamani i źli, bo pamiątki nie ma i kasy nie ma :( Pan Dawid oszukuje i zwodzi klientów, nie polecam!!

Gość gość
To moze pozew zbiorowy ?? Pana Dawida pośpieszy??

Gość gość
Jestem jak najbardziej za powyższym postem!

Gość gość
Uwaga zmiana nazwy firmy z ByczeFilmy na Feel8Studio !!

Gość gość
Hej. Tez ma ten sam problem i JESTEM ZA

Gość gość Karolina
Naprawdę jest aż tak zle ? Tez właśnie się skontaktować z nim nie mogę bo chcemy wcześniej nagrać podziękowania dla rodziców żeby na sali wyświetlić i zero odezwu. Ślub mamy we wrześniu już nikogo nie znajdę napewno . Naprawdę jestem załamana po tych komentarzach

Gość gość
Ja szczerze nie polecam. Na film ślubny czekalismy prawie 2 lata, czyli umowę w kwestii terminowości mają za nic... Ale gdybyśmy to my nie przestrzegali terminów to byłaby masakra domniemam