Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorkaspoleczenstwaziems

skąd się biorą takie pary?

Polecane posty

Gość gość
Jakie pary ? Zadbana kobieta i facet ? Jesteś flejtuchem to szukaj sobie flejtucha i nie wnikaj w sprawy innych par.

Gość gość
Nie ma to jak ocenić inteligencje innej kobiety po jednym zdaniu przez nią wypowiedzianym! Zastanów się lepiej nad sobą kobieto! Zlustrowałaś ją od stóp do głów i aż ci gul skoczył, że taka atrakcyjna! Skoro miała takiego przeciętniaka koło siebie jak to określiłaś to widać że nawet tacy przeciętniacy cie nie chcą! Wolą atrakcyjne kobiety od tych brzydkich, zawistnych suk.

Gość gośćinkaaa
a a ty mi odpowiedz skąd się biorą tacy ludzie jak ty, którzy uważają się za bad zwyczaj wyjątkowe wyrocznie i oceniaja kogoś po jednym wspólnym staniu na czerwonym świetle i jednym, zdaniu jakie ta osoba wypowiedziała. Skąd wiesz gdzie oni szli, skąd wiesz skąd szli. Skąd wiesz jaka ona jest na co dzień? Nie znasz ich, nie znasz ich codziennych relacji, nie znasz jej. Co ci przeszkadza lok na jej głowie, makijaż? Co jest złego w płaszczu podkreślającym biodro i makijażu? I wreszcie, co jest złego w pytaniu czy szal pasuje do reszty? Powiedz mi jaką pustą trzeba być osobą, żeby w ten sposób oceniać ludzi? Ja dzisiaj wyszłam z pracy bez czapki, mam długie blond włosy, mam makijaż, mam płaszczyk podkreślający biodro, mam szal który jest i ozdobą i jest ciepły, mam tez jedne buty na obcasie w których czasami chodzę i też czasami się zapytam mojego partnera czy dobrze wyglądam.

Gość gość
Lalunia czyli sztuczna, tandetna i glupawa. Tak myślę. Przerost formy jad treścią.

Gość gość
Mówisz o autorce? Bo to ona zachowała się jak pusta suka z góry oceniając tę kobietę, chociaż widziała ją raptem kilka minut akurat w momencie kiedy zapytała partnera o szalik.

Gość gość
A która mądra kobieta pyta się na ulicy o szal? Poza tym jakby był naprawdę ładny to on by go pochwalil wiec nie musiałaby męczyć wora p*****lami

Gość gość
A co myślisz o moim szału? A co myślisz o mojej fryzurze? A co myślisz o moich butach? A co myślisz o moim płaszczu, pasuje mi? No sory ale ktoś kto się pyta innych co myśli na temat wszystkiego co ona robi musi być niezłym pustakiem

Gość gość
Pytała się swojego partnera...a pytała, bo (jak autorka sama zacytowała) nie była pewna czy jej pasuje. To bylo zwykłe pytanie, to normalne zapytać się o drugą opinię jak nie jesteś o czymś w 100% przekonana.

Gość gość
Jesteście nienormalne...to wolę nie myśleć jak mi dupę musiała jakaś szara myszka obrobić jak się zapytałam siostry czy mi czapka pasuje (na ulicy!).

Gość gośćinkaa
A co myślisz o moim szału? A co myślisz o mojej fryzurze? A co myślisz o moich butach? A co myślisz o moim płaszczu, pasuje mi? No sory ale ktoś kto się pyta innych co myśli na temat wszystkiego co ona robi musi być niezłym pustakiem xx akurat to nie sa czynności tylko rzeczy więc ona nie pyta się innych na temat tego co robi:) Po za tym ona zapytała tylko o szal. Co to w ogóle kogo obchodzi jesteście śmieszni :) XX A która mądra kobieta pyta się na ulicy o szal? Poza tym jakby był naprawdę ładny to on by go pochwalil wiec nie musiałaby męczyć wora p*****lami XX A jaka mądra kobieta interesuje się o tym o czym ktoś rozmawia na przejściu dla pieszych? Niech se ludzie gadają o czym chcą:)

Gość gość
Buahaha zajmujcie sie soba i po problemie. Uwazasz ja za pusta bo zapytala o szal a ty jaka jestes? Analizujesz nieznana ci kobiete tylko dlatego, ze wygladala nieprzecietnie i raczyla zapytac partnera czy podoba mu sie jej szal. :D

Gość gość
puste to jest ocenianie kogoś negatywnie po wyglądzie (i do tego ŁADNYM wyglądzie) i po jednym, luźnym pytaniu rzuconym na przejściu dla pieszych. To chyba nie było dla niej takie ważne skoro dyskutowała to na czerwonym świetle. autorka sama jest pusta jak bęben,

Gość gość
To czy jej wygląd był ładny to rzecz względna. Znając polska Elegancję Francję pewnie można było puścić pawia od tego tendetnego przepychu

Gość gość
za to twój komentarz aż kipi elegancją...

Gość gość
Cos w stylu Joli Rutowicz

Gość obserwatorkaspoleczenstwa
Tyle emocji przy takim błahym topiku? No coś nieprawdopodobnego :-D Kwa kwa kwa kwoczki

Gość gość
No wiesz, ty az przylecialas z tym na kafe i zalozylas topik

Daleko nie miałam ...

Gość gość
Niedawno zerwalam z facetem. Moze powinnam go blagac na kolanach, aby mnie przyjal z powrotem, bo widze, ze samotnosc rodzi ogromna frustracje i zmienia kobiety w zgorzkniale i zawistne jedze.

Gość gość
Obrażasz kogoś (sama nawet nie wiesz kogoś, jakąś przypadkową kobietę na ulicy) i dziwisz się, że wywołało to negatywne emocje?

Gość gość
Ja tam też nie rozumiem ludzi, którzy przekładają wygląd nad wygodę i komfort termiczny. Ale to nie mój cyrk, nie moje małpy, czasem sytuacja wymaga by mieć nienaganną fryzurę i makijaż, i nijak nie da się wyjść np. w czapce. Zwłaszcza jak ktoś ma kręcone włosy. Dlatego nie rozumiem co miał na celu ten temat...

Tak. Uważam ze pytanie na ulicy swojego chłopaka z którym się idzie od jakiegoś czasu, czy aby na pewno mój szal dobrze się prezentuje, jest kwintesencją pustości. Sama mam partnera wiec nie jestem sfrustrowana jędzą. Znam siebie i swoją wartość wiec wasze przypadkowe opinie na temat całej mojej osoby po jakze wnikliwym poznaniu mnie i znajomości ze mną naprawdę możecie sobie darować :-)

Gość gość
nie wiesz o czym wcześniej rozmawiali, a może być tak, że akurat jej teraz to przyszło do głowy tudzież ją irytowało jak rzęska w oku. Wartość masz nie większą od tamtej kobiety więc sama sugerujesz, że na podstawie byle g****a można kogoś zmieszać z błotem, pustaku ;)

Gość gość
z opisu autorki laska całkowicie normalna, która zadała zupełnie normalne pytanie, laska zadbana z nienagannym wyglade a autorka pewnie zero makijazu, czapka bo pod nia zero fryzury :D zazdrosc i tyle

Gość gość
Ty, jak widze, bardzo wnikliwie poznalas obiekt swoich obserwacji i nie moglas sobie darowac zalozenia watku na forum. Masz partnera, a ogladasz sie za obcymi facetami na ulicy i nie mozesz przebolec ich uczuciowych wyborow??

Gość gość
Może szła na ważne spotkanie np. w sprawie pracy, a on ją odprowadzał. Chciała wypaść perfekcyjnie, stresowała się i zapytała. Ja nie widzę w tym nic dziwnego, za to dziwi mnie takie łatwe przyklejanie łatek przez autorkę...

Gość gość
Zadbana kobieta to coś wspaniałego i często zostaje jej to na całe życie. Pytanie swojego faceta czy dobrze w tym szału czy butach wygląda to normalna dla mmnie sprawa. Sama robie podobnie. Czasem w domu czasem na ulicy. A niektóre kobiety są stworzone do niesienia obcasów. Ja np. Uwielbiam ale nie są one praktyczne na codzień i mam zwyrodnienia kręgosłupa nad czym bardzo ubolewam bo to oznacza że mogę sobie pozwolić na obcasy od wielkich dzwonów. Autorko żyj i daj żyć innym. Nie oceniaj ludzi po jednej sytuacji a właściwie zdaniu :(

Hihi jesteście niesamowite W tym z jakim zapamietalym jadem i jak upierdliwie tłumaczycie innym ze są pełnymi jadu jedzami. Dotarło? Dobranoc przemądre cudowne dobre kobiety :-*

Gość gość
Przeczytałam wszystkie powyższe wypowiedzi i doszłam do wniosku że to przesadne zwracanie uwagi na innych to jest nasza polska cecha narodowa .Ludzie zwróćcie uwagę jaki luz w sposobie bycia , zachowania, ubioru mają ludzie w krajach wyżej rozwiniętych.Tam nie ma czegoś takiego jak negacja drugiej osoby, jest całkowita tolerancja .Przenieśmy to do nas , niech nas nie irytują inni patrzmy na siebie ,Przecież ta różnorodność właśnie jest piękna i ciekawa a monotonia byłaby smutna i szara .Odpowiadając ci autorko na pytanie ; Właśnie z tond że jesteśmy różni, różnimy się między sobą przez co świat jest ciekawszy.

Gość gość
Chyba nie oczekiwalas, ze ktokolwiek bedzie Ci towarzyszyl w tym obgadywaniu przypadkowej kobiety...