Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyglada krocze kobiety po 7 ciazach czy więcej

Polecane posty

Gość gość

Jak patologia plodzi te dzieciaki to matka z tym ojcem czuja cos jeszcze podczas seksu? Bo ja nie wiem jak to jest, ale wyglad krocza w tej sytuacji wyobrażam sobie jako to przyslowiowe wiadro...

Gość gość
jest takie ze chlop wlazi do środka wali tam se konia spuszcza się na komórke jajową i wychodzi i po 9 miesiacach mają nowe dziecko

Gość gość
a jak wygląda po jednej ciąży? :O po jednej ciąży czy po kilku - co za różnica? zawsze jest ta sama rozklapiocha

Gość gość
Po jednej ciazy tu sie kobiety zarzekaja, ze jest tak samo a nawet ciasniej. Ja nie rodzilam, ale o ile jestem w stanie uwierzyc w to pierwsze to co do tego drugiego to nie ma glupich i ja w to nie wierze. Ale po prostu mnie ciekawi czy po tylu ciazach to jest jakas przyjemnośc z tego jakakolwiek w ogole, bo z kazda ciąża tam coraz luzniej musi być.

Gość gość35
Jestem po jednej ciąży i u mnie faktycznie jest ciaśniej niż przed porodem. Kwestia szycia naciętego krocza. Po siedmiu ciążach pewnie jest luźniej ale z wiadrem bym tu nie wyjeżdżała Troszkę szacunku.Niech się wypowiedzą wieloródki... jesli są na forum

Gość gość
gość35 przestan się pocieszac:O masz miedzy nogami krater i nie zmieni tego wypisywanie bzdur na kafe:O

Gość gość
mnie dziwi że taka kobieta po kilku porodach jeszcze działa na faceta i dalej z nią współzyje, robi kolejne dzieci, ile takich przypadkow że mają np. siedmioro dzieci...

Gość jasminna
Moze ja napiszę jak jest u mnie. Faktycznie 6 tyg po porodzie po skończonym pologu gdy na nowo zaczęliśmy uprawiać seks mialam jeszcze nie do końca zagojona rane (wg ginekologa a i bylo to czuć podczas seksu) i faktycznie wtedy czulam ze jest ciasniej i moze gdybym wtedy nie zaczęła seksu uprawiać codziennie to nakby zagoilo sie na maxa to tak by zostalo. Teraz jednak 5 miesiecy po porodzie moj maz twierdzi ze nie czuje zmiany a ja przy dochodzeniu musze zacisnac miesnie Kegla- wcześniej nie musialam czylj delikatny luz sie zrobil. Jednak to przy samym dochodzeniu bo jesli chodzi o same ruchy męża to czuje jak dawniej. Fakt faktem ze teraz sie mocnien i szybciej podniecam to może dlatego musze bardziej sie skupic bo jednak kisielu jest bardzo dużo :p

Gość gość
jasmina ale jestes oblesna...

Gość jasminna
Seksualna niebezpieczna :p

Gość gość
Fuj. Oblesny jest seks z taka co rodzila.

Gość gość
Wiesz, jak się kocha swoją kobietę to kiedy ona zostaje mamą to jest jeszcze bardziej wartościowa i piękna dla mężczyzny. Nic aż takiego się nie dzieje złego po porodzie. Przynajmniej u mojej żony. Dla mnie była bardzo podniecająca w czasie ciąży i po, szybko wróciliśmy do seksu. Dla mnie ma wciąż taką samą cipkę po 2 porodach. Przecież jest do tego stworzona i nie robi się za każdym dzieckiem coraz większa. Przykre jest to, że tak chamsko wypowiadają się niektórzy, trochę szacunku dla kobiet.

Gość gość
bo jednak kisielu jest bardzo dużo xxxx uchh.. oszczedz nam prosze. Wiemy ze to ludzkie itd ale kuzwa te szczegoly mozesz pominac, nie chcemy o nich nic wiedziec.

Gość gość
Dokladnie, co ma za znaczenie ile razy kobieta rodziła. Na pewno nie będzie ciaśniejsza niż przed porodem/porodami. Krocze może i zszyte ale to już nie to. Jak się boicie o wygląd i w ogóle to co stoi na przeszkodzie, zeby zrobic sobie cc?