Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zyje ponad 6 lat w depresji

Polecane posty

Gość gość

nawet nie zdajecie sobie jak cierpiałam co sie ze mna dział to jest nie do opisania . ciagle mysli samobujcze. i teraz poszlam do lekarza i opisalam co sie ze mna działo jak to było. i sie zdziwił jak ja w tak długim czasie wytrzymałam takie cierpienia nie do zniesienia przez człowieka. mogłabym dniami opowiadac

Gość co nic
ja żyję, może żyłem bo jednak jestem po terapii i farmakologii, w depresji z nerwicą ponad 30 lat coś wygrałem? ;) powodzenia życzę to straszna przypadłość wiem o tym

Gość gość
Jakie leki zaźywasz i czy masz skutki uboczne.

Gość gość
Moj maz chorowal na depresje.. i popelnil samobojstwo, zostalam sama z dwojka malutkich dzieci... to straszna choroba ....

Gość gość
Mój ojciec miał, pierwsza próba gdy mial 19 lat, druga skuteczna 8 lat pózniej. Mama wówczas 23 lata została wdową, leczcie się ludzie!

Gość gość
Życzę ci abyś nie rozczarowała się zrozumieniem którego tu oczekujesz,a możesz nie doznać.Wens.

Gość gość
już nie zażywam antydepresanty, ale nie bardzo pamiętam nazw, jakiś oropran? było tego kilka rodzajów efekt uboczny nr 1 to spadek libido i to znaczny innych raczej nie było poza tym, że miałem syndrom odstawienia i był dość nieprzyjemny, ale raptem kilka razy to się działo, na końcu i przy zmianie leków

Gość gość
ja przez 6 lat nic nie zarzywałam i teraz terz nic.

Gość gość
Pytałam bo po antydepresantach jest duźo skutków ubocznych najgorsze to tycie, wzrost poziomu cukru, cholesterolu itp.

Gość gość
Do gosc z godz 19.48 Ja mam 22lata i tez wdowa.... czyli rozumiesz jak jest

Gość gość
a mi Bog nie pomaga bo duzo plakalam przez ksiezy ponizali mnie bo jestem kobieta