Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa0704

Diane 35 po jakim czasie poprawa cery?

Polecane posty

Gość malinowa0704

Witam, mam straszny problem z trądzikiem... mam go od y lat i nic mi nie pomaga. Żadne smarowidla płyny antybiotyki... właśnie zaczęłam kuracje z Diane 35, wzięłam dziś 3 tabletkę Brał ktoś? Po jakim czasie cera się poprawia ? Przytylyscie coś biorąc Diane 35?

Gość Paula9292
Jeśli dostałaś diane na zbyt duży testosteron jak u mnie androgenne jajniki to diane ci pomoże! Ja kończę 2 opakowanie. Poprawa jest od 3 tygodni. Ale jeśli podwyższony poziom testosteronu to nie jest przyczyna twojego trądziku to tabletki dużo nie zadziałają. Robiłaś badania czy giń przepisał ci je "tak o"?

Gość gość
Ja brałam Diane przez b. długi okres czasu, leczniczo, nie tylko nie przytyłam, ale wręcz bardzo schudłam. A coś mi się obiło o uszy, że tabsy Diane miały być wycofane z aptek, ale nie wiem czy to prawda.

Gość Paula9292
Nigdy nie miałam trądziku a od 8 miesięcy sie z nim mecze! Mam 23 lata. Byłam u dermatologów, były dwie masci, nawet zaczęłam używać kosmetyków mineralnych i nic nie pomagało. Po wizycie u endokrynologa zostałam skierowana na badanie hormonów. Wyszedł oczywiście testosteron. Skierował mnie do ginekologa. Zbadał mnie i dopiero wtedy przepisał diane. Nie chciałam sie ma to zgodzić bo wcześniej dużo złego o tym czytałam. Mój ginekolog jest bardzo dobry i mam do niego zaufanie. Spokojnie mi wytłumaczył ze mogłam czytać negatywne opinie bo dziewczyny jak głupie swego czasu faszerowany sie diane bez przeprowadzonych badań. Ja ma typowy trądzik hormonalny. Widzę poprawę i niestety nie biorę tabsow tylko i wyłącznie na cerę ale na moje androgenne jajniki które są groźne w szczególności ze planuje ciąże w przyszłym roku wiec tym bardziej muszę je wyleczyć. Nie bać sie diane! Tylko kazać sie lekarzowi dobrze zbadać i mieć pewność ze nie przepisuje ich bezpodstawnie aby zbyć pacjentkę!