Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

jaka dobra i niedroga karma dla kota ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Najlepsza karma to moim zdaniem Whiskas, dlaczego? poniewa偶 zawiera wszystko co potrzebuje nasz kot dla prawid艂owego rozwijania, nie jest droga, jest 艂atwo dost臋pna i jest wielki wyb贸r smak贸w, w tym polecam r贸wnie偶 now膮 receptur臋 Whiskas z wi臋cej dodanymi pasztecikami dla naszych kociak贸w kt贸re zapewne ze smakiem b臋d膮 si臋 zajada艂y.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Polecam karm臋 Whiskas ka偶demu. Fajnie truje koty. Ma 4% mi臋sa, super. M贸j kot jad艂 j膮 przez 5 lat, smakowa艂o, nawet bardzo i wygl膮da艂 nie藕le. Nic innego nie chcia艂, kolejne 2 lata jako艣 przetrzyma艂 na karmach typu renal i urinary. Mia艂 niewydolno艣膰 nerek, kamienie i inne atrakcje, od wczoraj nie 偶yje. To dla nas wygoda, tania karma i jest wsz臋dzie, nawet w menelskim sklepie z tanimi alkoholami u nas, mo偶na j膮 kupi膰 o ka偶dej porze. Odnosz臋 wra偶enie, 偶e koty si臋 uzale偶niaj膮 od tych karm jak te pijaki pod sklepem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja kupuj臋 moim kotom r贸偶ne karmy, a one same wybieraj膮 kiedy co艣 im si臋 przeje. Wcze艣niej kupowa艂am karm臋 z biedronki, bo tania i przynajmniej pisze jaki jest ca艂kowity sk艂ad mi臋sa, ale kotki stwierdzi艂y, 偶e ta karma ju偶 im nie smakuje, teraz testuj臋 whiskas, bo jest promocja cenowa (mam 3 koty, wi臋c cena ma du偶e znaczenie) i koty wylizuj膮 misk臋 do czysta (czasami nie trzeba ich ju偶 my膰).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
spyertalaj spamerko zatrudniona przez koncern Mars

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moje sier艣ciuchy z Whiskasa to jak co艣 tylko sos z saszetek lub galaretk臋 zjada艂y a suchego to nawet nie tkn臋艂y dlatego postanowi艂am ca艂kowicie zmieni膰 im diet臋.Jako podstaw臋 karmienia dostaj膮 karm臋 such膮 IAMS a ze 艣wie偶ego jedzenia kupuje im w mi臋snym podroby -uwielbiaj膮 w膮tr贸bk臋 oraz serduszka drobiowe.Wcinaj膮 ze smakiem i s膮 pe艂ne energii co dla mnie bardzo wa偶ne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ramona200
Ja kupuj臋 w zoofaktorze, ale pami臋taj, 偶e czasem lepiej zap艂aci膰 ponad 8 z艂 i miec pyszne jedzonko dla kici.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katanatmka
Tutaj s膮 dobre, tanie i zdrowe karmy :) https://www.vollmers.pl/karmy-dla-kotow.html ja podaj臋 t膮 karm臋 vollmers dla kota od prawie roku, zawsze zjada bez marudzenia. Jak kupowa艂am jak膮艣 z supermarketu (do艣膰 drog膮) to nie bardzo chcia艂 je艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Godnymi polecenia s膮 r贸wnie偶 mokre karmy marki Naturest. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wypr贸bujcie karmy mokre Naturest, w por贸wnaniu do jako艣ci ich cena jest naprawd臋 niska :) Ja kupuj臋 je w sklepie obtkarma.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 polecam karmy Naturest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystkie komentarze z numerkami na ko艅cu nicku np mimi2343 i proponuj臋 od razu ignorowa膰. Bez czytania, na pewno polecaj膮 wiskas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ChrumChrum998112233
Tylko Whiskas, ja, 偶ona, dzieci, dziadkowie i ostatnio ciotki i wujostwo zajadamy si臋 Whiskasem. Jest najlepszy, wspania艂y, dziadkowi odrosly w艂osy a 70 ciotka zasz艂a w ci膮z臋! Koty z ca艂ej okolicy a nawet zagraniczne przychodz膮 i stoj膮 pod oknami gdy zajadamy si臋 ta przepyszn膮 karm膮 ! Oszcz臋dzili艣my na ogrzewaniu gdy偶 w zimie otaczaj膮 nasz domek puchow膮 koci膮 ko艂derk膮, wszystko dzi臋ki whiskasowi ! Gdy tylko dostaj臋 wyp艂at臋 id臋 do najbli偶szego zagranicznego,najlepiej portugalskiego albo niemieckiego hipermarkta i kupuj臋 jak najwi臋cej Wiskasa oczywi艣cie na promocji. Dzi臋ki temu nie chorujemy, bo pewnie nie wiecie ale ta karma ma witaminy ! Wiskas wikas ponad wszystko! tak膮 piosenk臋 艣piewa艂y ostatnio na konkursie w przedszkolu moje dzieci i wiecie co wygra艂y nagrod臋 ! koszyulki z logo wiskas i 2 saszetki karmy !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kochani!!! wsp贸lnie uratujmy 偶ycie 49-letniej pani Aurelii chorej na z艂o艣liwy nowotw贸r jajnika z przerzutami. ostatni膮 szans膮 na uratowanie jej 偶ycia jest lek o nazwie AVASTIN. do zako艅czenia zbi贸rki pozosta艂o jeszcze 60.000z艂. Prosz臋,pom贸偶 Aurelii pokona膰 raka... Poni偶ej zamieszczam link do strony fundacji SIEPOMAGA gdzie prowadzona jest zbi贸rka: https://www.siepomaga.pl/aurelia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam karm臋 oven baked tradition, bardzo zdrowa, dobrej jako艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takie marketowe karmy raczej nie s膮 dobrej jako艣ci. Ja zawsze staram si臋 kupowa膰 jakie艣 porz膮dniejsze jednak, bo wychodz臋 z za艂o偶enia 偶e skoro ja dobrze jem to koty te偶 powinny. Nawet im czasami takie przegryzki kupuje - Snack Skin & Coat Cat :) od vetexpert, a maj膮 jakie艣 sk艂adniki kt贸re pomagaj膮 w uzyskaniu l艣ni膮cej sier艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam kilka kot贸w wi臋c cena ma znaczenie. Jak by艂y ma艂e to do roku dba艂am o ich dobry start i jad艂y Royal Canin. Podros艂y i sko艅czy艂o si臋 rozpieszczanie. Maja je艣膰 to co kupie i na co aktualnie mog臋 sobie pozwoli膰. By艂 czas, 偶e sta膰 mnie by艂o tylko na karm臋 z Biedronki czy Lidla wi臋c musia艂y to zaakceptowa膰. Nie mam zaufania do Whiskasa, uwa偶am, 偶e firma uzale偶nia koty od swoich produkt贸w. Za to bardzo ceni臋 Purine One. Koty maj膮 po niej pi臋kna,b艂yszcz膮c膮 sier艣膰. Warto zajrze膰 tez do sklepu dla zwierz膮t i przetestowa膰 ro偶ne ta艅sze i dro偶sze karmy kupuj膮c ma艂e ilo艣ci na wag臋. Lepsze to ni偶 Kitekat czy Whiskas. Jako艣膰 oceniajmy po tym jak kot wygl膮da a nie co nam producent wypisa艂 na etykiecie. My艣l臋 jednak,偶e najwa偶niejsze , 偶e dajemy im ciep艂y dom, my sami tez przecie偶 jemy przewa偶nie zgodnie z zasobno艣ci膮 naszego portfela to dlaczego czworono偶ni cz艂onkowie rodziny nie mieliby si臋 do tego dostosowa膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Koty w ogole nie powinny je艣膰 suchej karmy a Royal Canin to najwi臋kszy syf!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzemmame22
My艣l臋, 偶e warto podpyta膰 swojego weterynarza. Og贸lnie tutaj https://royalcanin.pl/blog/jak-karmic-kota-czyli-mity-w-zywieniu-kotow-i-ich-konsekwencje-zdrowotne/ te偶 znajdziecie du偶o przydatnych informacji o 偶ywieniu kot贸w, polecam przeczyta膰 artyku艂. Sama mam dwa koty i tez staram si臋 偶eby jad艂y zdrowo i odpowiednie ilo艣ci. Chocia偶 moje to takie 艂akomczuchy, 偶e ci臋偶ko nad nimi zapanowa膰 ;)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosia45r
Niedroga??? Zerknij sobie na ofert臋 sklepu https://zoocare.pl/ z tego co si臋 orientuj臋 to maj膮 tam sporo dobrej jako艣ci karm w 艣wietnych cenach tak偶e mo偶e w艂a艣nie tutaj poszukaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e zamiast kupowa膰 to warto gotowa膰 samemu dania. Chyba na http://okocie.pl widzia艂am jakie艣 przepisy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja to dbam o swojego psa, bo ma ju偶 swoje lata, du偶o prze偶y艂, jest w og贸le ze schroniska tak偶e swoje w 偶yciu wycierpia艂. Przyk艂adowo wod臋 mu daj臋 Lourdes Detox Aqua alkaliczn膮 a nie kran贸wk臋 i widze pozytywny wp艂yw. Ares jest bardziej do zabawy, taki przyjemniejszy si臋 dla ludzi zrobi艂, mniej ma pomys艂贸w 偶eby obszczekiwa膰 wszystkich wko艂o :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bozenka298
Gosia masz ca艂kowit膮 racj臋 je艣li chodzi o sklep https://zoocare.pl/ te偶 zamawiam karmy dla swojego pupilka w艂a艣nie st膮d jednak nie ze wzgl臋du na cen臋, a na jako艣膰 tej karmy. Inne, bardziej popularne takie jak whiskas czy cos maja wiele sztucznych skladnikow i szczerze powiedziawszy nie dziwie sie, ze tyle pupilkow choruje jak wlasciciele wylacznie takie karmy podaja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wygl膮da na to, 偶e pyszn膮 karm臋 dla mojego Mruczka kupuj臋 od http://sznupa.pl/ . Karmi臋 go karm膮 such膮 dla koci膮t Vitapol od kt贸rego ogarnia go istne szale艅stwo! Zajada si臋 jedzonkiem jak szalony. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiulkape
Nie mam poj臋cia co dla Ciebie znaczy niedroga karma, ale mo偶esz sobie sprawdzic oferte https://zoocare.pl/ wydaje mi sie, ze znajdziesz tu dobra karme, a przede wszystkim z naturalnymi skladnikami bez sztucznych dodatkow!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Firma BOZITA robi dobre karmy, moze to nie jest a偶 taka tania karma ale jako艣膰 rewelacja. Cena co do jako艣ci adekwatna. Zawsze jak co艣 tobie a raczej twojemu kotu nie podpasuje mo偶esz ja zwr贸ci膰 .

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰