Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMilena

Chcialabym bardzo znowu byc blisko Ciebie

Polecane posty

Gość gośćMilena

Mam na imie Milena mam 22lata ,3 miesiace temu rozstalam sie z facetem .Tomek ma 25lat i zawsze go kochalam i kocham nadal i nie wiem dlaczego tak jest jak on pewnie o mnie juz wcale nie mysli .Zostawil mnie dla dziewczyny w moim wieku nawet wiem ze na imie ma Monika,moze mnie nie kochal moze ona jest ladniejsza lepsza osobowosc bardziej rozrywkowa ,pomyslowa itd , itp.... ....Tomek zawsze mnie namawial na imprezy na miescie i czasem oczywiscie bylam ale zle sie czulam ,wszyscy pijani ,glosn muzyka i jakos tak nigdy nie moglam sie tam odnalezsc .Tomkowi nie rax to przeszkadzalo,nawet mowil wez wyluzuj !cis taka dretwa!?albo to nie stypa trzeba sie bawic ,a ja jakos nie czulam sie dobrze ,to nie moj klimat byl po prostu.Potem sie czesto wykrecalam ze zostane w domu zeby poszedl z kymplem i tak coraz rzadziej i rzadziej mnie odwiedzal ,dzwonil i pisal.Pozniej kolezanki mi mowily ze Tomek z jaka laska sie szlaja pi osiedlu albo widywano go na imprezie.Smutno i przykro mi ze tak to sie skonczylo ze zistalam sama ,najgorszevjedt to ze mysle o nim codziennie ,ale przestalam sie ludzic ze wroci.......

Gość gośćHANKUS
OLEJ HAMA NIE JEST WART CIEBIE!!!

Gość gośćkasik
Dziwny ten Twoj byly zeby tak odejsc bez pozegnania i wytlumaczenia

Gość gość
Myślisz że ta cała Monika da mu takie uczucie jak ty? Wątpię.Zachowaj je dla kogoś kto na to zasługuje.

Gość gośćmilena
Dziekuje za rade.Chyba rzeczywiscie zachowam uczucia na kiedys....dla kogos innego kto doceni mnie....Narazie nawet szczerze mowiac nie mysle o tym wcale jest mi ciezko bo minelo dopuero tak nie wiele czasu,pewnie jeszcze duzo musi minac by nie cierpiec(:Najgorsze ze czuje ze nadal go kocham....:(