Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy wiecej rozwodnika z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Tak - byłam głupia i mam za swoje - to żebyście nie musieli już tego pisać. Z okazji świąt jako prezent zamówiłam sobie (tak sama sobie zamówiłam, bo to zapewne jedyna szansa, żeby pod choinką było cokolwiek) trzy rzeczy: sukienkę - koszt 69 zł, pomadkę - koszt 30 zł, biustonosz- koszt 60 zł. Razem 159 zł. Gdy odbieraliśmy paczki usłyszałam od męża, że "Ale już nic więcej nie zamawiaj,bo nie mamy tak pieniędzy". Przez około minutę walczyłam z sobą, że by się nie odezwać, ale w końcu nie wytrzymałam i eksplodowałam - ku mojemu własnemu zdziwieniu, bo zawsze milczałam. Powiedziałam: "Chciałam Ci przypomnieć, że 2 dni temu zamówiłeś swojej 11 letniej córce, która zbiera w szkole same tróje, smartfona za 700 zł z samsunga, chciałam Ci także przypomnieć, że jest to drugi smartfon w ciągu pół roku, bo sony xperia już się twojej córce znudziła, widocznie w podstawówce jest moda na samsungi, wiec bardzo bym Cię prosiła żebyś się zamknął i ani słowa na temat moich zakupów" Mąż się zmieszał i powiedział, że "jak chcesz to też Ci kupię tego smartfona". Odpowiedziałam "Nie dzięki, wolę swoją starą, składaną nokię, a Ty jesteś idiotą". Cóż. Dziewczyny: uciekajcie daleko od dzieciatych rozwodników, lepiej naprawdę być samej.

Gość gość
to zalezy od konkretnego faceta a nie od tego czyt jest rozwodnikiem czy dzieciatym

Gość gość
Faktycznie sony xperia to siara jak chuj :P

Gość gość
Klasyk. Też kiedyś byłam związana z rozwodnikiem. Gdy chodziliśmy po centrum handlowym i chciałam wstąpić do jakiegoś sklepu to zawsze już nie było czasu, a poza tym pzrecież mam pełno ciuchów, po czym dochodzliśmy np do ZARA kids i nagle w cudowny sposób znalazło sie 40 minut (a jeszcze przez chwilą tak bardzo się spieszył i nie mieliśmy pieniędzy) na wybieranie czwartej kurteczki dla córeczki. CUD.

Gość no more no more 99
Klasyk. Też kiedyś byłam związana z rozwodnikiem. Gdy chodziliśmy po centrum handlowym i chciałam wstąpić do jakiegoś sklepu to zawsze już nie było czasu, a poza tym pzrecież mam pełno ciuchów, po czym dochodzliśmy np do ZARA kids i nagle w cudowny sposób znalazło sie 40 minut (a jeszcze przez chwilą tak bardzo się spieszył i nie mieliśmy pieniędzy) na wybieranie czwartej kurteczki dla córeczki. CUD. xxxxx Hhaha skąd ja to znam :)

Gość AlfredoGłąb
To cieszcie się że nie żyjecie z rozwódkami z synkiem .:P To dopiero hardkor :P

Gość gość
Rzuć go ;p bo żal

Gość gość
takie to dopiero p*****lnięte

Gość gość
??? ze co p*****lnięte bo nie rozumiem?

Gość gość
Obojetnie czy rozwodnik czy nie. Byleby bez bachora... potwierdzam regułę, ze dzieciatych facetów sie nie bierze :-))

Gość gość
Jest takie powiedzenie: "Jak cię bóg chce ukarać to ci rozum odbierze" 100% racji w tym powiedzeniu.Wyszłam za mąż za takiego gościa.Rozwodnik,dwoje dzieci,jedno z formalnego związku ,drugie ze związku już po rozwodzie. Szybko się rozwodziłam,ani z niego był ojciec ani mąż.

Gość gość
Ja p*****le... jaka z Ciebie musi byc egoistka i materilistka.

Gość gość
Nie rozumie? Mozesz mi wytłumaczyć z którego konkrtenie fragmentu wypowiedzi wnioskujesz, że autorka jest egoistka i materialistką ? Puknij sie w głowę

Gość gość
Ja p*****le... jaka z Ciebie musi byc egoistka i materilistka. xxxx Ja też za bardzo nie rozumiem twojej błyskotliwej wypowiedzi. Jedynym egoistką jest tutaj jej mąz, a jedyna materialistką jego córeczka

Gość gość
Super!!! Ile można nic sie nie odzywać i robić z siebie cierpietnice. Najważniejsze ze powiedziałas co myślisz a nie łaskawie Pan i Władca Ci powie nie mamy pieniędzy...

Gość gośćAnna888
*Byliśm czarnogorze gdzie jest EURO, a burek jest chorwacki, na wszelki wypadek dodaję, zanim ktos przuczepi się do tego, ze w chorwacji są kuny i za zapewne to "prowo"

Gość gośćxxxxxxxxxxxxxx
hm,ja mam romans z rozwodnikiem on ma synka,myslicie ze też taki będzie?:(

Gość gośćxxxxxxxxxxxxx
synek z byłą żoną mieszka

Gość Faceton1986
Pytanie zasadnicze, czy autorka pracuje, czy codziennie leży na kanapie?

Gość gość
Nie ma znaczenia to czy autorka pracuje czy nie - są małzenstwem i budżet jest wspólny

Gość gość
To nie ma zadnego znaczenia czy aurorka leży a kanapie. Ma prawo nawet jak jest leżaca na kanapie wkurzac sie o te sytuacje

Gość gość
Co to ma być za zasadnicze pytanie ? To jego żona, a nie dziewczyna i ma prawo leżeć sobie na kanapie i wkurzać się, że mąż jej wypomina 159 zł podczas gdy bachorowi kupuje smatrfony za kilkaset złotych

Gość gość
Zresztą ona nie wkurzyła sie o to, że coś facet kupuje dziecku tylko ze w tym kontekscie wypomina jej ze ona sobie cos kupila za 10 krotnie mniejszą kwotę

Gość gość
Bardzo dobrze powiedziałaś temu debilowi. BWT: serio dzieci w tym wieku maja smartfony?!

Gość gość
Wynagradzanie rozwodu smartfonami

Gość gość
Klasyk. Też kiedyś byłam związana z rozwodnikiem z przychówkiem. Gdy chodziliśmy po centrum handlowym i chciałam wstąpić do jakiegoś sklepu to zawsze już nie było czasu, a poza tym przecież mam pełno ciuchów, po czym dochodziliśmy np do ZARA kids i nagle w cudowny sposób znalazło się 40 minut (a jeszcze przez chwilą tak bardzo się spieszył i nie mieliśmy pieniędzy) na wybieranie czwartej kurteczki dla córeczki. CUD. xxx Hhahaha znam takie cuda. U mnie też zdarzają się co chwilę.

Gość gość
u mnie sie nie zdarzaja, bo ja jasno wytyczywalm granice od samego poczatku. nie laze nigdzie z dzieckiem, nie wyjezdzamy we 3, mam wlasne konto, na ktore przychodzi moja pensja. jak mozna dac sobie wejsc na glowe diectaemu rozwodnikowi? jezeli wy bylyscie pannami, to taki facet jest o 2 klasy nizej- nie dosc, ze rozwodnik, to obarczony przychowkiem. jak moj podskakuje, przypominam mu o tym- zawsze dziala :D

Gość gość
Ale te co odradzają, nadal z nimi jesteście?

Gość gość
Ja nie. Na szczęscie przejrzałam na oczy. Szkoda tylko 3 lat życia

Gość gość
jakim trzeba być osłem/oślicą by chować cudze dziecko:)