Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bielik73

Szukam Kochanki Przyjacółki Mężatki ... Warszawa

Polecane posty

Gość Bielik73

Witam, mam 42 lata i mam prawie 20 letni staż małżeński ale nie chce nic zmieniać w swoim życiu rodzinnym. Szukam kobiety do rozmowy, dyskretnych randek, oraz intymnych spotkań. Interesuje mnie dłuższa znajomość bo jak wiadomo musimy się poznać. Jestem przeciętnym facetem ale uczuciowym i wrażliwym wiem że życie upływa szybko i czasem trzeba się oderwać od szarości i rutyny. Zapewniam dyskrecje, szanowanie ustalonych zasad i higienę . Pomyśl może się uzupełnimy ? Może brakuje Ci tego samego ? Odezwij się tajemnicza nieznajoma ... Pozdrawiam

Gość gość
Jestem przeciętną kobieta, ale uczuciową i wrażliwą wiem że życie upływa szybko i czasem trzeba się oderwać od szarości i rutyny. Zapewniam dyskrecje, szanowanie ustalonych zasad i higienę . Pomyśl może się uzupełnimy ? Może brakuje Ci tego samego ? Odezwij się . Burdel Jak U MAMY- Konwaliowa 10, cena 500 zł / godzinę.

Gość gość
Witam, mam 42 lata i mam prawie 20 letni staż małżeński ale nie chce nic zmieniać w swoim życiu rodzinnym. Szukam kobiety do rozmowy, dyskretnych randek, oraz intymnych spotkań. Jestem zwykłym dupkiem, który chce seksu bez zobowiązań z mojej strony i w dodatku za darmo. Znajdzie sie jakas napalona , niemysląca cizia, która chce typa bez godności i honoru, bym mógł z nia zdradzac własną żone?

Gość gość
14.10 napisana jest w komentarzu prawda o zdradzaniu więc pewnie zaraz tego komentarza nie będzie tak jak mojego już nie ma w którym wygarnęłam autorowi co myślę o ludziach jego pokroju którzy zdradzają żonę, która rodziła mu w bólu dzieci.

Prawdziwie uczuciowy i wrażliwy facet, który szuka darmowej d***** na forum deklarując higienę 🖐️ Miej facet godność i się rozwiedź, a nie unieszczęśliwiasz biedną kobietę.

Gość Bielik73
Czy to źle, że dbam o higienę? Mam czyste majteczki i myję rączki po skorzystaniu z kibelka. Moja żona jest szczęśliwa. Wie, że wyszła za uczuciowego faceta.

Gość gość
bielik, ciesze się że nie jestem twoja żoną.....

Gość gość
raczej za " uczuciowego impotenta''. UCzucie to ty masz dla własnego k******sa i niczego więcej. nawet rozumu bozia poskapiła....

Gość Ts
Jestescie niesprawiedliwi. Czy to ze chce poczuc sie jeszcze mezszczyzna i dac kobiecie to czego nie moze dac zonie to cos zlego? ZYCIE JEST OKRUTNE a kazdy chce byc szczesliwy choc przez chwile..... Odezwij sie......

Gość gość
złe jest to że będziesz zdradzał swoją zonę