Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna2608

Starania o dziecko in vitro 2015

Polecane posty

Gość izzka2015gwiazda12
nie, u mnie 10 tydz dopiero. ale brzuszek juz troche wystaj

Gość izzka2015gwiazda12
nie, ja dopiero 10 tydz. ale brzuszek zaczyna juz wystawac.

Gość izzka2015gwiazda12
sorry ze tyle razy aledopiero przy 3 odp wyskoczyly tamte:-)

Gość gość kasia
Powiem Ci ze u mnie 8 i juz trochę wystaje ale mam też wrażenie ze to przez luteine. W przyszłym tygodniu juz mam odstawić wszystkie leki :)

Gość izzka2015gwiazda12
wszystkie? mi narazie zmniejszyla jeszcze teraaz bioree 1xluteine 2x duphaston i 1x acard przy nastepnej wizycie niby mamy wszystko odstawic oprocz acard.

Gość gość kasia
Ja teraz biorę jeszcze sterydy metypred ale we wtorek odstawiam i luteine 3x1 i odstawiam w czwartek

Gość izzka2015gwiazda12
aha, no to dobrze, widze, ze mialas troche inne leki niz ja. ale z tego co moj lekarz mowill to luteiny nie mozna odrazu odstawic zmniejsza sie ilosc brania.

Gość gość kasia
No ja stopniowo zmiejszalam. Najpierw odstawiłam podjezykowa. A później zmiejszalam dawki dopochwowej, bo na początku to bralam 3x3 tabletki az.

Gość izzka2015gwiazda12
aha a to duzo. ja bralam od pocatku 2x1 a teraz tylko 1.

Gość gość
przeszkodzę wam w dyskusji - ale może któraś miała podobny problem, mam torbiel która początkowo przy stymulacji do inseminacji miała ok 3 cm, po 3 cyklach nieudanych inseminacji torbiel ma obecnie wymiary ok 5 cm na 4 cm. Mam teraz na początku maja wizytę rejestracyjną do in vitro - na której nie ma badania usg wypełnia się dokumenty (wizyta jest w invimedzie w Katowicach, u położnych), i co z moją torbielą czy dopiero jak wykonam i zapłacę za badania na wizycie kwalifikacyjnej okaże się że mnie zdyskwalifikują, bo torbiel jest za duża do in vitro? dzięki za odpowiedź Ola

Gość izzka2015gwiazda12
Torbieli przy in vitro nie moze byc. nie martw sie pozbeda sie jej

Gość gość kasia
Izka pamiętasz może jakie badania z krwi miałaś robione ok 8-9 tygodnia ciazy, oczywiście oprócz bety progesteronu i estradiolu?

22 kwietnia wzięłam ostatnią tabl.anty w piątek przyszła @. Mój lekarz prowadzący mówił, że @ będzie skąpa, delikatniejsza niz zawsze ale będzie. Martwię się czy wszystko jest w porządku, bo @ jest normalna, bolesna i obfita, wiem, że to głupie pytanie ale jak było u Was, mam się czym martwić?

Gość izzka2015gwiazda12
kasia w 9 tyg. mialam zlecone, cala morfologie, czyli czy nie mam anemii itd. toksoplazmoze, przeciwciala. no i

Gość izzka2015gwiazda12
mamma Ola,absolutnie nie masz sie czym martwic, pamietaj kazdy jest inny. ja tez mialam normalna. boli nie mialam, ale tego to akurat nigdy nie mialam. wszystko

Dzięki Iza. Wiesz jak to jest, chcemy aby było wszystko dobrze i wszystkim się martwimy

Gość monia0323
mamaOla ja też po anty miałam normalną @. A teraz po nieudanym iv to lało sie ze mnie okropnie :(. Dzisiaj popołudniu jadę do lekarza i będzie może wiadomo czy w tym cyklu kolejna próba. Mam nadzieję, że tak będzie. Martwię się tylko czy jakaś torbielka się nie zrobiła bo u mnie to norma.

Monia, Iza trochę mnie uspokoiłyście:) Monia napisz koniecznie po wizycie, trzymam kciuki aby kolejna próba była szybciutko :)

Gość gość kasia
Ola ja też miałam normalna miesiączkę tylko tyle że była 1 dzień krótsza. Trzymajcie jutro za mnie kciuki

Kasiu, oczywiście ,że trzymamy kciuki, cały czas trzymam, także za nas wszystkie :) Wiem jakim szczęściem jest dziecko, każda z nas na to zasługuje.

Gość gość kasia
Dzięki Kochana :*

Gość izzka2015gwiazda12
Monia ja mialam tez taki problem torbiele mialam w kazdym cyklu. doktorka przepisala mi lek siofor wlasnie na to i mialam brac do pozytywnego testu. i faktycznie po tym leku torbieli nie było. no i oczywiscie juz nie musze brac bo pozytywny test byl.

Gość izzka2015gwiazda12
kasiu napewno wszystko bedzie wporzadku zobaczysz jutro taka kruszynke ktora bedzie miala juz nózki i rączki, naprawde uczucie niesamowite. trzymam kciuki.

Gość gość
Czy któraś potrzebuje utrogestan?Zostały mi 4 opakowania, odsprzedam.

Gość gość
Mój mail mamuska1401@wp.pl

Gość gość kasia
Ja tez miałam problem z torbielami. I miesiączka mi się zatrzymywala. Izka powiem Ci ze juz nie mogę się jutra doczekać. Mam nadzieje ze zrobią mi ta morfologia o której mowilas bo boje się anemii. Codziennie rano krew z nosa i do tego nadal nie mogę jeść mięsa, wręcz mam wrażenie ze z każdym dniem coraz bardziej mnie od niego odrzuca.

Gość gość M
Hej dziewczyny sledze wasze wpisy od dluzszego czasu ,ale poki co u mnie nic ciekawego sie nie dzialo wiec siedzialam cicho :) dostalam dzisiaj troche lekow juz przygotowujacych sie... lekarz mi powiedzial ze jak wszystko bedzie ok to pod koniec maja pobiora mi komorke? lekarz burkliwy nie chcialam sie juz nic wiecej dopytywac, na czym to polega, jak to wyglada? i czy pozniej dlugo trwa do tego ostatecznego zaplodnienia??

Gość gość kasia
Witaj gosciu M. A jakie leki dostałaś juz jakieś zastrzyki stymulujące?

Gość izzka2015gwiazda12
ja tez miesa dalej nie moge jesc i nie mialam anemii

Gość gość M
Gonal , Tantum Rosa, Metronidazol, Encorton A wlasnie ten Gonal to czesto go bede przjmowac ? do tanich nienalezy :D Podpowiedzccie mi troche czy jeszcze duga droga przede mna.