Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjioa

czy jak zdradziłyście to zdrada do was wróciła

Polecane posty

Gość gośćjioa

Czy są tu takie które zdradziły swoich facetów a potem ten sam facet zdradził was po czasie? Podobno karma wraca, jak było u was?

Ja bym wybaczył zdradę, gdybym na jej oczach zdradził ją z dwiema ślicznotkami:) 2-1 dla mnie :)

Gość gość
Tak, do mnie karma wróciła. To był czas kiedy naprawdę nie spodziewałam się takiego obrotu wydarzeń. Najpierw odebrałam telefon w którym ktoś się zapowiedział. Później była wódeczka no i wiadomo...karma wróciła :/

Gość gość
tak se tlumacz ze to karma :D:D

Gość gość
ja też zdradziłam po 3 latach jeszcze bycia razem on mnie zdradził mimo że nie wiedzial nic o mojej zdradzie.

Gość gość
Zdrada czasem ma odwrotną karmę i jeszcze umacnia związek.

Gość gość
tzn w jaki sposób może umocnić??

Gość gość
Nie ma żadnej karmy

Gość gość
chyba jednak jest.

Gość gość
Bo ktoś nie zdawał sobie sprawy, że mógł naprawdę stracić. I zdradzona osoba zaczyna rozumieć swój błąd. Stara się być lepsza i wracają do siebie. Tak bywa.

Gość gość
Karma dla psa może być;)?

Gość gość
ale prędzej czy póxniej to się sypie bo ta zdradzona osoba w końcu pozna kogoś z kim zdradzi, własnie przez karmę.

Gość gość
Dla kota, czy psa;)?

Gość gość
dla psa oczywiście koty to chuje.

Gość gość
Ide po pedigrie;)

Gość gość
Znam taki przypadek: Facet romansował długo z mlodsza kobieta, zrobil jej dzieciaka a od zony odszedł dopiero po 15 latach. Doszlo do rozwodu,ona zgarnęła jego połowę majątku,kupił mieszkanie i zapisał tymczasowo na nią. Ona w tym czasie (gdy juz osiagnela co chciała) szybko zwinęła manatki, na tym ostatnim zalezalo jej najbardziej (wczesniej miala wszystko co sobie zazyczyla), poza tym mieszkanie za granica jest wiele warte. Powiedziala mu kilka dni po zapisaniu, że ma faceta od 8 lat i planują ślub. Wygoniła go z mieszkania, które kupil za swoje pieniadze, zadluzal sie jak idiota zeby jej dogodzic. W sadzie przegral.I tak oto zostal sam na starosc, rozgoryczony bo wszyscy się od niego przez tamtą sytuację odwrócili. Nie widział jej wad tylko młode ciało,wierzył w pochlebstwa to skonczyl jak zul, doslownie, chodzil zapuszczony i zebral pod mopsem :) A jego zona i dzieci zyja w luksusie Znam tez takie przypadki ,kiedy zdradzająca osoba zyje z kochankiem bardzo dlugo (niektorzy nawet do smierci) i zadna "karma" do nich nie wrocila

Gość gość
Ja od 9 lat mam tego drugiego...czasem myślę o tym,że w końcu role się odwrócą.U mnie to jest tak,że dzięki zdradzie moje małżeństwo jeszcze istnieje,mogę jakoś wtedy wytrzymać z moim humorzastym i bardzo wycofanym mężem.

Gość gość
Karma jako tako nie istnieje , ale jest taka życiowa zasada ze jak ktoś krzywdzi dobrych ludzi i od nich odchodzi na rzecz osoby która nie patrzy że rozbija rodzine (kochanki ) to ta osoba się przejedzie , bo ktoś kto świadomie rozbija rodzinę na pewno nie jest dobrym człowiekiem i prędzej czy później to wyjdzie

Gość gość
I zdradzona osoba zaczyna rozumieć swój błąd. Stara się być lepsza i wracają do siebie. Tak bywa." ja pierd....ktos ciebie zdradza bo jest kurwą/kurwiarzem,lubi to i ma w dupie druga osobę zdradzona osoba nie jest kurwą ,nie zdradza _________przypomniało ci się ????

Gość gość
Znam tez takie przypadki ,kiedy zdradzająca osoba zyje z kochankiem bardzo dlugo (niektorzy nawet do smierci) i zadna "karma" do nich nie wrocila " ale środowisko wie i nazywa taką szmatą,gardzi takimi zło wraca

Gość gość
Prawda jest taka:lepiej się rozejść niż żyć z kimś na siłę żeby "ludzie nie mówili"! Kompletny idiotyzm.Też po latach żałuję, że liczyłem się "z ludźmi!"