Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety po trzydziestce. Nie odmładzajcie się trampakami i miniówkami. To żenada

Polecane posty

Gość gość
Powinnaś Dewot Adams dopisać, że jesteś zdrowa jak ryba w zamulonym głupotą stawie, buahaha, Zadżumiony karp nienawiścią wigilinją na polskim stole w trampkach i miniówce.Oby świątecznie się zrobiła na tym wątku, to ja z tym karpiem przyszłam.

Gość gość
Morticia Adams to pewnie myśli o mini tego typuhttp://www.google.pl/search?q=Wassily+Kandinsky&hl=pl&biw=602&bih=963&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=NQeQVOuIPILjywOdxoDQAQ&ved=0CAYQ_AUoAQ#hl=pl&tbm=isch&q=mini%C3%B3wka&facrc=_&imgrc=zug9lE3BsCQPmM%253A%3BVSZdIsjcwg0D1M%3Bhttp%253A%252F%252Fimg.szafa.pl%252Fubrania%252F1%252F005159271%252F1300902855%252Fmega-krociutka-miniowka.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fszafa.pl%252Fc5159271-mega-krociutka-miniowka.html%3B572%3B429 bo sama takie nosi hahaha

Gość gość
Mam 32 lata i nosze trampki:-( Wstyd mi:-( A zimą motocyklowe ciężkie botki i parkę unisex:-( Mini też noszę:-( Mój mąż to uwielbia:-( Mam też długie włosy:-( I ani jednej garsonki:-( Pie/rdol się Morticia, dobrze Ci to zrobi:-)

Gość gość
Ale fajny watek, a zwłaszcza poczucie humoru jednej pani, niespotykane często na kafe. Niech pomarańczowa co śmiesznie pisze, ma jakiś nick, wtedy będzie czytelniej, a nie jak wszyscy gosć, umyka w tłumie.

Gość gość
no takiej to bym nie założyła nawet maja 17 lat...tandety nie lubię

Gość Adams on
Nie martw się Adams jak mi się spodobasz to nawet w gumakach cię wezmę :classic_cool:

Gość gość
Jestem przedszkolanką. Mam 33 lata. Założę więc garsonkę i szpilki i będę się w tym zestawie czołgać z 3-latkami po dywanie...hehehe :p

Gość gość
No cóż, zaczyna się dowalanie osobie, która ma inne zdanie. Z braku rzeczowych argumentów niektóre panie stosują metodę " wrzasku i rabanu"- zakrzyczec, zagadac, dezawuowac, ponizac, powątpiewac w czyjes zdrowie psychiczne... Taa, te złote wory, pardon, "torebki codzienne", do trampek, to jest ten szyk, ten super sznyt, prawda? Kiedys jakas aktorka, modelka, po aerobiku, nie przebrana, wyskoczyła na miasto, jak stała- w trampkach, czy adidasach, legginsach, z jakims worem szmacianym na ręcznik, butelkę wody. Ktos jej zrobił zdjęcie, i zaczęlo się powielanie niestosownosci ubioru. Owszem, trampki, legginsy, na wycieczkę, na piknik, na trening, na rower, ale nie do pracy, do centrum handlowego, na spotkanie ze znajomymi, do lekarza. A do tego, by było bardziej miejsko, trochę cekinów, zlote koła, bransolety, rany boskie, jaki kicz. Przypominam paniom, ze to jest forum- miejsce do swobodnego wyrazania swoich poglądów, bez atakowania oponenta. Tak robią nasi politycy:)

Gość gość
Przecież tutaj tylko gigant Adams się licytuje na wzrost i wagę, pozostałe rozmówczynie piszą kulturalnie.

Gość gość
Wytłumacz oczywiście, chętnie bym odkupiła, ale jeszcze starsza jestem i nie mogę,Dewot Adams mi nie pozwoliła.

Gość gość
może i żałosne ale zabraniać nie masz prawa

Gość gość
Ahaaa, czyli jak ostatnio miałam anginę, 39 stopni gorączki i poszłam do lekarza w dzinsach i trampkach bo nie miałam siły na nic, to dramat, bo powinnam odwalić się w szpile i dopasowaną spódnice?

Gość gość
dupa tam,niejedna 30cha wygląda lepiej od 20letniej dzieciakówy i nieważne czy sie nosi na sportowo czy na poważnie - dlatego drogie panie 30ki 0 nie słuchajcie tej nastkowej propagandy:)

Gość gość
Mini = kicz typu złote torebki? Jestem w szoku. Przecież krótkie sukienki i spódniczki niejednokrotnie są bardziej eleganckie niż kiece pań po.... 30 :D pokroju dewoty :)

Gość gość
To ma być sukienka? To koszula nocna

Gość gość
Co co Ty, nie może żadna 30 wyglądać lepiej, tak się tylko pocieszamy, tak twierdzą gimbusy, a to mądrzy ludzie przecież i wszystko wiedzą o życiu.

Gość gość
Na nocną koszulę za krótka, dziury dla chłopa nie ma gdzie wyciąć, to musi być letnia koszulina do prac polowych po mojemu.

Gość gość
Oczywiście z wiskozy i poliestru ach ta polska elegancja

Gość gość
Ładna sukienka ale odezwały się zwolenniczki wiejskiego stylu i teraz pijadą :D sukienka jest jak widze z mohito a osoby piszące durne komentarze kupują tylko na rynku ;D

Gość gość
11.43 genialne.

Gość gość
Jakiego wiejskiego stylu kobieto? Przecież widać na odleglosc ze tania tkanina a kolor nietwarzowy pizamowy. Nie wciskaj tandeciaro bajeczek

Gość gość
Nawet księżna Kate nosi krótkie mini mimo, że ma ponad 30 lat. Ma cały sztab specjalistów i wtopa goni wtopę, sukienki grubo przed kolano.

Gość gość
Oczywiscie twarzowy to czerwony, jaskrawo zielony, różowy. Na wiejskim ryneczku sama królowa Elżbieta by się ubierała, gdyby takie ryneczek miała:) Tak, oczywiscie.

Gość gość
Hahaha to ja kupiłamna Sylwka taką http://static.zara.net/photos///2014/I/0/1/p/8342/303/800/2/w/400/8342303800_1_1_1.jpg?ts=1417793538771 Mam (OMG) 36 lat! Jedźcie po mnie teraz ;) moja pewnie też piżama, projektanci w zarze i mohito się nie znają, wszak to kafeterianki ustalają jakie obecnie trendy panują i jaki krój jest piżamowy a jaki nie ; D ojojojoj ;)

Gość gość
Oddaj tą halkę, wstydu nie masz.w wieku 36 lat taki negliż, ojejku jejku. Buahahhahaha