Panda00 0 Napisano Grudzień 19, 2014 Niedawno wyszłam ze szpitala,stwierdzono u mnie zapalenie żołądka. Podczas seksu z chłopakiem prezerwatywa została we mnie w środku, ginekolog musiał ją wyciągać. Przepisał mi także tabletkę 75 po Escapelle. Niewiem czy brać tą tabletkę boje się, że dostane wrzodów alb mój stan się pogorszy, w ciąży też nie chce być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2014 bierz ją koniecznie. w Anglii są dostępne bez recepty na półkach w sklepach. tabletka jest jednorazowa, dziecko na całe życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panda00 0 Napisano Grudzień 19, 2014 Tylko boje się, że od tej tabletki spowrotem dostane boleści i będzie potrzebna kolejna gastroskopia;/ Kochaliśmy się w 1 dzień okresu a 19 dnia cyklu prawdopodobieństwo ciąży chyba nie jest takie duże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oldzi812 Napisano Grudzień 31, 2014 Tabletka nie powinna mieć wpływu na żołądek, możesz zapytać lekarza na stronie wpadka.pl Ja bym brała bez zastanowienia, jeśli nie jesteś jeszcze gotowa na dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2014 Po co uzywasz takich gumek.W którym wieku żyjesz?Może plemniki wciągneły gumę do macicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach