Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

troche_winna

Za wyzywajaca na sylwestra?

Polecane posty

Gość gość
Ja bym takiej nie ubrala! A co az tak brzydka jestes ze tak musisz przyciagac dolem??? No jesli chodzi Ci o to, to faktycznie zwrocisz uwage facetow.

Gość gość
Super! Nie sluchaj zakompleksionych grubas i wkladaj. Ja bym ubrala ale jade podrzec ryja nad morzem,wypic wino na plazy wiec nie pasuje do wypadu ale tak to bym ubrala. Fajna. :)

Gość gość
Super, mnie się podoba, choć sama bym nie mogła takiej założyć z racji na sylwetkę, ale jeżeli Ty będziesz w niej wyglądać atrakcyjnie to się nie zastanawiaj. :)

Gość gość
dla d***** w sam raz

Gość gość
Moherze z 12:05 smiac mi sie chce z ciebie. Na kamczatke hahahaha ;)

Moze faktycznie... W ostatecznosci zostaje mi babcijna koszula nocna, aby nie wpedzic znajomych w niesmaczenie swoim naglizem. :D

Gość gość
Troche winna nie przejmuj sie. W innych krajach co sob.tak chodza stare baby i nie tylko w sob. Zenua ta nasza sredniowieczna polsza!

Gość gość
Hehe, no moim zdaniem akurat na sylwestra to można ubrać co się komu podoba, ale taka kiecka moim zdaniem jest zwyczajnie kiczowata z tymi wycięciami gdzie tylko się da. Bez sensu i wydaje mi się że mało komu wyda się to ubranie z klasą (niezależnie od sylwetki), wygląda bardzo "tanio", ale jeżeli masz ochotę to ubierz i tyle.

Gość gość
Wielka przesada z tymi prześwitami. Pamiętajcie dziewczynki, eksponujemy albo dół albo górę. Wszystko pokazujemy w łóżku, na plaży, saunie, hammamie czy innym tego typu przybytku.

Gość gość
12:30 ty nie masz co pokazac to sie madrz dalej zazdrosnico. I umyj wlosy wreszcie. Sasiedzi. :)