Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grejpfrutowa

ślub wesele 2016 czas start!

Polecane posty

Gość gość
zlotnik zrobi identyczne takie jak w sklepie lub w katalogu. ja suknie wybierać byłam z teściową i mama więc narzeczony mnie nie widział, dopiero zobaczy w dzień ślubu jaką będę miała sukienkę.fryzurę zobaczy wcześniej ponieważ będę akurat u niego. a kolor przewodni już macie jakiś wybrany? buty białe będziesz miała? no to duże wesele robicie.

W salonie kupiłaś suknie? Ja będę się starała znaleźć jakaś używana w internecie, ale to w styczniu może dopiero zacznę szukać(bo liczę ze schudnę ze 3 kg jeszcze :) Ja mam nie to co kolor wybrać, ale tez motyw wesela, ale ogólnie chciałabym żeby było różowo-turkusowo , a Ty ?:) Butów jeszcze nie oglądałam , a to można znaczy wypada mieć jakieś inne? Właśnie dlatego zmieniamy sale bo wcześniej liczyliśmy ze zaprosimy ze 120 osób , a jakoś ich się namnożyło z czasem;).

Gość gość
ja mam kolor przewodni pudrowy róż. bukiet krawat Pana młodego i świadków będą w tym kolorze, auto do ślubu też będzie tak ubrane sala żywymi kwiatami będzie ubrana też z tymi akcentami. ja mam buty też w tym kolorze z kokardka pół czółenko na 5 cm obcasie bo jestem wysoka. będę miała kwiatka we włosach. buty wszystko zależy od Ciebie jakie będziesz miała bo mi akurat białe się nie podobają a te wynosze do letnich sukienek,wszystko zależy od tego kto co lubi. sukienkę mam z wypożyczalni ślubnej i jestem pierwsza osoba zaraz po wlascicielce którą sobie szyla na zamówienie i odsprzedala, jest piękna góra zabudowana koronka z dekoltem na plecach wyciecie w kształcie litery V. a ty jaką byś chciała? co ci się podoba.

A gdzie kupiłaś takie niskie? Ja tez takich potrzebuje nie umiem chodzić w butach na obcasie. Sukienkę chciałabym na ramiączka ,mało takich jest, a gorset taki świecący albo z koralikami.

Gość gość
u nas jest taka firma która zajmuje się obuwiem wizytowym i ślubnym, wybiera się kolor model obcas i robią na zamówienie, w salonach ze sukniami ślubnymi też można zamówić obuwie tej firmy. bardzo wygodne. moja suknia też ma ramiaczka takie z koronki. z jakiego jesteś miasta?

Gość Linkas1209
a jak się nazywa ta firma która robi WYGODNE buty na zamówienie? bo ja mam straszny problem z tym żeby znaleźć jakiekolwiek wygodne buty a juz tym bardziej jakieś na obcasie.. ;/ obcas też bym chciała nie duży :) my będziemy mieć przewodni kolor niebieski.. odcień królewski podobno, a na ubraniach i dodatkach będzie ciemniejszy niebieski taki podchodzący w granat :) mam nadzieję że będzie to dobrze wyglądało :P

Gość gość
Mój motyw przewodni to biało - niebieski. Chce aby narzeczony miał garnitur i krawat oraz inne dodatki w tym kolorze. My zdecydujemy się albo na Stock albo na Pana Tadeusza. Pierścionek mam w próbie 585, obrączki też będą w niej. My swoje zamawialiśmy na wakacjach bo udało mam się trafić na promocję. A co do sukienki to ja swoją będę przez internet zamawiać, znalazłam model w którym się zakochałam od razu :)

Gość gość
firma która robi to obuwie nazywa się Witt obuwie wizytowe i ślubne z Gniezna . współpracują z salonami ślubnymi w Polsce więc może w twoim mieście jest salon sukien ślubnych właśnie z ich obuwiem. buty bardzo wygodne. termin oczekiwania ok 2,5 tygodnia wszystko zależy od ilości zamówień. a bukiet jaki byś chciała mieć? my wódkę mamy stocka a jakieś zawieszki robicie? ją robię takie kokardki w swoim kolorze przewodnim na szyjkach butelek.

Ja w Warszawie mieszkam teraz, a ogólnie jestem spod:), a Ty? A kupujecie jakieś wino a jeśli tak to jakie i jaki szampan na powitanko?:D Bukiet nie wiem jeszcze pewnie jakiś różowo zielonkawy, lubię słoneczniki, ale kwiecień to raczej na nie za wcześnie. Zawieszki raczej nie. Prezenciki jakieś chcemy dać gościom:)

Gość gość
tak kupujemy wino ale jeszcze nie wiem jakie napewno czerwone, a szampan na powitanie to sala nam daje więc my nie kupujemy tego. ja mieszkam w Wielkopolsce okolice Wrześni. ja będę miała z róż eustomy i gozdzika wszystko będzie w pudrowym różu i bieli cieniowanie kolorami. a sukienkę jaką byś chciała?

Na ramiączka ze świecącym gorsetem, albo ozdabianą jakimiś koralikami i chyba typu princess. A kupujecie dla gości jakieś upominki?

Gość morelove_com_pl
Zapraszam na stronę z najlepszymi kosmetykami w atrakcyjnych cenach www.morelove.com.pl :)

my będziemy kupować wódkę w tym roku pod koniec bo od stycznia ma akcyza wzrosnąć i z hurtowni to nam wyjdzie ok 18 zł na flaszkę bo załatwimy sobie koncesję gorzka żołądkową. obrączki zakupimy próby 585 tez do końca roku taki mamy zamiar. pierścionek tez mam 585 i jest ok. Crystal powodzenia i dawaj znaki jak będziesz po :-)

Gość gość
my nic gościom nie dajemy w prezencie a wy? my na koniec wesela im podziękujemy za przybycie. ja mam suknie z dekoltem na ramiaczka z koronki typu gipiura, princessa i do tego bolerko bo wiadomo październik może być chłodny. no właśnie Crystal dawaj znać co u Ciebie bo czekamy na wiadomości o porodzie i Olivii :-) napewno już urodzilas takie mam przeczucie jesteśmy wirtualnie z Tobą :-)

Są na allegro takie fajne pudełeczka w kształcie ślubnej sukni i fraka , planujemy je kupić i coś włożyć do środka np. jakieś praliny. Ja też będę coś musiała na siebie dokupić bo w kwietniu też może być chłodno. A rodzicom dajecie bukiety czy coś innego?

Gość gość
Moja suknia ślubna będzie typową ksiezniczka, zastanawiam się tylko czy nie doszyc szelek do niej bo troszkę się boję że będę musiała ciągle ją podciągnąć do góry My myślimy nad bukietem i taką pamiątkowa księga dla nich. Będziecie miały księgę gości?? Bo ja planuje taki zakup :-)

Gość gość
my rodzicom dajemy koszyczki z kwiatami i kupiłam po komplecie pościeli ładnie zapakowanej. księgę gości też mamy. a piosenkę na pierwszy taniec jaką macie wybraną? bo my kindle z kimś takim jak ty. a wasi narzeczeni lubią tańczyć?

Dziewczyny podpisujcie się jakoś :). Ja księgi nie będę miała, raczej na takiej duże kartce jak plakat będzie nasze zdjęcie w małym formacie i na białym miejscu będzie można coś napisać i to potem włożyć w antyramę i powiesić na ścianie :) Mi się podoba: savage only you i może to zmiksować z sex od the fire, jeszcze się zastanawiam jak to by wyszło :D My średnio lubimy tańczyć , pewnie na jakiś kurs od stycznia się zapiszemy.

Gość gość
No to ja będę wstawiać na początku :-) jestem gościem który teraz w październiku ślubuje.

No niestety dziewczyny nic sie jeszcze u mnie nie ruszylo :( Mam zastrzyki domiesniowe 3x dziennie, do tego tabletke hormonalna wygladajaca jak wiagra wiec chodze i ciagle placze :( Na sali mam dwie dziewczyny po cesarce, od dzis juz sa z nimi dzieci wiec troche jest kaplica bo wyspac sie nie idzie i od niedzieli spie po 4h :( Jutro ide poskakac na pilce i dostane oksytocyne :) mam nadzieje ze sie ruszy :)trzymajcie kciuki :) Co do sukni to maja one to do sieboe ze sa tak wyprofilowane ze nie spadaja :) A suknie z gora z gipiury sa jak dla mnie cudowne, a najbardziej to te gipiurowe bolerka w hiszpanskim stylu :)

Gość gość
:-) to ja właśnie będę taka miała suknie z górą z gipiury, jest śliczna, wiadomo chciałam inna ale już było późno na szycie więc ta mi pasowała i była na mnie idealna. trzymamy cały czas bardzo mocno kciuki i szybkiego rozwiązania, nie płacz Crystal będzie wszystko dobrze, malutkiej widocznie się do mamci nie spieszy :-) moze akurat coś się ruszy i dzisiaj urodzisz.a jak jest w szpitalu z opieką itp?

Gość gość
:-) zegarek jakoś do mnie nie przemawia kwestia gustu. ja kupiłam sobie bransoletkę i piękne długie z cyrkoniami kolczyki. naszyjnika już nie będę miała bo mam górę zabudowana. a dziewczyny zareczynowy zakladacie na lewą rękę w dzień ślubu? ja założę ale na środkowy palec lewej ręki ponieważ jest on z dużą cyrkonia.

Gość gość
eM: jeju,nie zajrzałam tylko jeden dzień,a już myślałam,że nie skończą się Wasze wpisy...ale to dobrze oczywiście;) będę pomału starała się odnieść do niektórych rzeczy;) ten zegarek fajny i jeśli lubisz nosić zegarek to dla mnie jak najbardziej na tak:) My księgi gości nie będziemy mieli,myślałam bardziej o takim drzewku i bilecikach,że można napisać coś od siebie i wtedy powiesić na tym drzewku,ale jeszcze zobaczymy:) Gościom na dzień dzisiejszy upominków nie planujemy,zamierzamy kupić pudełeczka i na wyjście dać ciasto i po prostu podziękować. Rodzicom (to znaczy tylko mamom raczej) myślę,żeby kupić kosze słodkości,kawy itp i do tego kwiaty. Dziewczyny,powiedzcie jakiego szampana można kupić na powitanie,bo my musimy kupić sami i tak się na tym znamy,że szkoda gadać;) coś nie za drogiego,ale i bez przesady,żeby nie jakiś sikacz:D

Gość gość
eM: a poza tym to dziś zamówiliśmy obrączki:D zawieźliśmy swoje złoto i do odbioru za 2 tygodnie...już się nie mogę doczekać:D Crystal,nie daj się pociąć,skacz na piłce,klękaj itp...wiesz o czym mówię,dasz sobie radę;)

Gość gość
:-) i jakie obrączki wybraliscie?

Gość gość
Jeśli chodzi o fajne atrakcje na weselu, to myślę, ze doskonałym pomysłem jest pokaz pirotechniki. :) Ja miałam taki na swoim dzięki firmie http://www.pirofan.com.pl/ . Wyszło naprawdę super.

Gość gość
eM: obraczki cale z zoltego zlota,na wierzchu proste,w srodku polokragle,czyli to sie chyba nazywa soczewkowe;) bez zadnych kamieni ani wzorkow:) pani powiedziala,ze beda wazyly mniej niz to zloto,ktore przynieslismy,wiec co zostanie z tego zlota to zaplacimy o tyle mniej za robocizne:) zamowilismy u takiego zwyklego zlotnika:)