Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grejpfrutowa

ślub wesele 2016 czas start!

Polecane posty

Ja mam fryzjerke zaufana bratowa mojego narzeczonego ale u niej nie będę się czesac z racji tego że w dniu ślubu nie będzie miała czasu ale to nic mam inna która kazała mi przynieść zdjęcie sukni jak juz będę miała bo chce przemyśleć fryzurę i dopasować do sukni. Oczywiście będę miała próbna. Dla mnie tez jest ważne aby była mobilna i dojechala do mnie do domu w dniu ślubu tak samo makijazystka. Ale to jeszcze czas. Tak samo autko jeszcze nie wiemy :-)

Gość gość
eM: a my juz mamy swiadkow:) w czwartek poprosilismy moja siostre,a wczoraj szwagra mojego narzeczonego i oboje sie zgodzili:) szczerze mowiac od swiadka nie spodziewalismy sie tak szybkiej odpowiedzi i powiedzielismy,ze jak cos nie tak to niech szczerze mowi,a on powiedzial,ze bardzo chetnie zanim zaczelam to zdanie mowic;) poza tym bylismy wlasnie w ten weekend u siostry mojego narzeczonego i ona mi pokazala jej slubna bizuterie i mowila,ze jak chce to ona mi pozyczy i bede miala cos pozyczonego,a ja jej powiedzialam,ze szczerze mowiac to wolalabym jej welon,bo wiem,ze go ciagle ma,a ona od razu "pewnie,ze tak,bierz"...wiec nie mam jeszcze sukienki,a mam juz welon;) A po trzecie dostalam w piatek maila,ze zostala do mnie wyslana paczka spod Rzeszowa...moje zaproszenia;) raczej jutro albo we wtorek przyjda,mam nadzieje,ze bedzie juz wszystko dobrze...poinformuje Was;)

Gość gość
a my już ostatnie przygotowania i wielka chwila :-) jak narazie stresu brak totalny luzik, pewnie pod koniec tygodnia poczuje napiecie :-) jak już wejdę do kościoła to potem już z górki pójdzie wszystko,po wszystkim wam opowiem jak było :-)

Gość gość
hehe no w sumie racja po pierwszym tańcu z górki.

Gość CrystalTT
Alez mnie tu duzo czasu nie bylo, ale mala zabiera go baaardzo duzo :( Ja fryzjerke mialam zaklepana przez facebooka gdyz musiala do mnie dojechac na 6 (salony pootwierane od 9) bez probnej woec nie do konca woedzialam czy wyjdzie dobrze, ale wyszlo doskonale :) Ta sama historia byla z makijazystka :) Obie Panie spisaly sie rewelacyjnie woec jesli ktoras z Was jest z Wroclawia to moge dac namiary :) Nasz samochod nie dojechal- pekla rura przy wjezdzie do miasta i chlopak stal w korku wiec jechalismy naszym trzydrzwiowym stilo :D eM super ze zaproszenia w koncu wyszly, mam nadzieje ze sa takie jakie byc powinny :)

Gość gość
eM: Crystal,jeszcze nie wiem czy sa ok,bo jeszcze ich nie widzialam...dostane jutro,bo dzis nie ma mnie w domu,a kurier dzwonil i dogadalismy sie,ze juz dzis odpusci,a jutro do mnie przyjedzie :-)a maluszek na pewno mnostwo czasu zabiera,ale nawet jesli rzadko to i tak sie cieszymy,ze do nas zagladasz;)

eM nie wkoncu ci wysłał te zaproszenia czekamy na info jutro :-) a jak to jest te powiedzenie coś pożyczonego nowego i? Crystal jak tam maluszek?

Gość gość
My już też wstępnie romawialiśmy ze światkami. Najpierw miała być to moja dobra koleżanka, ale niestety się nie zgodziła i zdecydowaliśmy się na moją siostrzenicę i kuzyna narzeczonego. Ja już mam welon, podwiązkę i resztę potrzebnych rzeczy a zaproszenia planuje zamówić końcem grudnia a początkiem stycznia bo nie mam jeszcze całej listy gości

Cos pozyczonego, nowego, strego, blekitnego/niebieskiego :) Mala ma sie dobrze :) W sobote bylismy na sesji noworodkowej- akurat udalo nam sie zalapac na bezplatna z racji warsztatow z Monika Serek :) Generalnie nie narzeka na nia, nie jest bardzo marudna, w miare ladnie spi (moim zdaniem) mimo nocych pobudek co 3-4h to zjada i idzie spac dalej :) No i jest baaaardzo silna dziewczyna bo juz po porodzie jak mi ja polozyli na brzuchu to podnosila glowke delikatnie, a teraz to juz maly diabel sie robi :D Jak widzialam inne dzoeci w jej wieku to jakas przepasc miedzy nimi. Leza i ledwo sie rusxaja, a ta przy przewijaniu/kapieli tak nam nogami wierzga ze to sie w glowie nie miesci :)

Gość gość
eM: no w zasadzie podwiązkę też można już kupić,bo jej nie trzeba do niczego dopasowywać,a w zasadzie taka podwiązka może mieć dwa znaczenia...dlatego,że chyba powinna być niebieska to jest czymś niebieskim i w sumie kupuje się nową podwiązkę,więc może być jednocześnie czymś nowym;) a powiedzcie mi co może być na przykład starego?:)

Gość gość
szczerze to właśnie nie mam pojęcia co może być w dzień ślubu starego, ja raczej nic starego nie mam na ślub,mam podwiazke niebieska, bieliznę nową, biżuterię, suknie z wypożyczalni, ale Stare hmm raczej nic takiego nie przewiduje. w czwartek idę na farbę na włosy i robię paznokcie sobie, tam zaszła mała pomyłka bo mi coś tel daty przestawił i ślub i wesele mamy 17 października to chyba z tych emocji mi się coś przestawiło. w czwartek wieczorem spowiedź, w piątek szykuje sobie pokój do ubierania i potrzebne wszystkie akcesoria do ubioru :-) w czwartek również odbieram sukienkę, wieczorem w piątek jedziemy na salę zawieźć ciasto alkohol owoce. a w sobotę o 10 mam fryzjera i kosmetyczkę a potem już ostatnie przygotowania błogosławieństwo i wielka chwila kościół :-) trzymajcie kciuki

Gość gość
eM: no oczywiście,że trzymamy kciuki i będziemy czekały na Twoje "relacje";) Myślę,że też w tym tygodniu będą już do odbioru nasze obrączki...już nie mogę się doczekać:D

Gość gość
eM: no na reszcie...dostałam zaproszenia i wszystko jest tak jak miało być...kolor i wszystkie dane:) wreszcie mogę odznaczyć kolejną rzecz z przygotowań;)

Gość gość
eM: juz myslalam,ze bede musiala z tego zrezygnowac i szukac gdzie indziej,ale na szczescie:) dobrze,ze wtedy nie zdecydowalam sie,ze moga byc te pomaranczowe:) no i oczywiscie dziewczyny trzymajcie sie od tej kobiety z daleka;)

Ja "stary" mialam biustonosz :) Znaczy no stary... kupiony miesiac wczesniej wiec uznalam jako stare :) Podwiazku niebieska byc nie musi, moze byc biala, ale z racji tego ze cos niebieskiego musi byc, a nie zawsze to pasuje do koloru/motywu przewodniego to kupuje sie najczesciej wlasnie niebieska podwiazke :) To trzymam kciuki zeby wszystko wyszlo pieknie i tak jak sobie wymarzylas :)

Gość gość
dziękuję Crystal :-) byle tylko nie padało a reszta to już same przyjemności :-)

Gość gość
eM: dziś dzwonił do nas pan od obrączek i mówił,że jutro będą już do odbioru,ale jutro nie mamy czasu,więc odbierzemy raczej w sobotę :) mieliśmy tyle złota,że wyszły obrączki i trochę złota zostało,że pan powiedział,że musimy dopłacić tylko 56 zł ;) jakoś na razie udaje nam się znaleźć takie rzeczy,że w miarę tanio wychodzi...zobaczymy jak będzie dalej,bo wszystko dopiero przed nami;)

Gość gość
dziewczyny napewno wszystko wam opowiem jak i co. sukienka dzisiaj odebrana i bolerko też. ogólnie cały dzień trochę latania, dzisiaj farba na włosy, regulacja brwi i paznokcie, chciałam Francuza ale zrobiłam sobie wszystkie z efektem syrenki w kolorze pudrowego różu i na tym obraczkowym palcu pudrowy róż z cyrkonia. ogólnie byliśmy wieczorem u spowiedzi, jestem padnieta bo cały dzień coś się działo.jutro troszkę luzniejszy dzień. buziaczki.

Gość gość
ja chciałam ta maxime ale nigdzie jej nie było a na szycie już było trochę późno i mam bardzo podobna. ślub i wesele już jutro :-) dzisiaj będę sobie szykowala baloniki na dekoracje domu :-)

Gość gość
eM: a Ty kolezanko co masz slub jutro to ta sama kolezanka co wczesniej opowiadala,ze tesciowa zrobila niespodzianke i zamowila do obraczki brylanty zamiast cyrkonii? Czy to byl kto inny?bo ja juz nie ogarniam jak sie nie podpisujecie;)

Gość gość
A planujecie wielkie, huczne wesele czy jednak coś innego? Mogę Ci polecić zaciszne miejsce http://zakatek-smaku.pl nad Warszawą, byłam tam raz jak koleżanka wychodziła za mąż i naprawdę zostawiło u mnie magiczne wspomnienia

Gość kkarolina08
Cześć dziewczyny :) mogę dołączyć ?? Pobieramy się 27.08.2016 Mamy już salę z kateringiem, zespól , foto + video. Ostatnio zarezerwowałam dekorację. Zastanawiam się nad biało - niebieskim lub biało - czerwonym motywem przewodnim. Sukienka już upatrzona z allegro obrączki zamówione Wesele na ok. 160 osób

Gość gość
eM: oczywiscie,ze mozesz dolaczyc Karolino:) my tez mamy bialo czerwony kolor przewodni:) jeszcze tyle czasu,a juz sukienke upatrzylas?ja jeszcze nie mam,a mamy slub 4 czerwca; mysle,ze na poczatek grudnia zaczniemy szukac:)

Gość kkarolina08
Ja się jeszcze zastanawiam nad kolorem Tak sukienka już upatrzona na allegro po weekendzie planuje wpłacić zaliczkę Już nie mogę się doczekać sierpnia :)

Gość gość
tak tak to cały czas ja:-) tak teściowa zrobiła niespodziankę i mam brylanciki. to już jutro nasz wielki dzień, na obecną chwilę stresu brak. zrobiłam sobie relaksujaca kąpiel, twarz zrobiłam peelingiem krem nawilżający więc teraz już sobie leżę i odpoczywam.