Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 grejpfrutowa

艣lub wesele 2016 czas start!

Polecane posty

Go艣膰 MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na pi臋kny 艣lub w plenerze! Zach臋camy do zapoznania si臋 z nasza ofert膮. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest m艂od膮, pr臋偶nie rozwijaj膮c膮 si臋 firm膮 z siedzib膮 w Siedlcach. Dysponujemy w艂asn膮 hal膮 produkcyjn膮 wyposa偶on膮 w najwy偶szej klasy maszyny i sprz臋t do obr贸bki metali. Nasz zesp贸艂 to wykwalifikowani i do艣wiadczeni specjali艣ci, kt贸rzy elastycznie podchodz膮 do ka偶dego Klienta. Dzi臋ki temu jeste艣my w stanie sprosta膰 ka偶dym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazyn贸w. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przek艂ada si臋 na wysok膮 jako艣膰 naszych produkt贸w i us艂ug. Zakres naszej dzia艂alno艣ci obejmuje: konstrukcje halowe, sprzeda偶 hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podno艣nik贸w koszowych. Obs艂ugujemy Klient贸w z ca艂ej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynaj臋cia na pi臋kny 艣lub w plenerze! Met-Bud Konstrukcje Stalowe

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na pi臋kny 艣lub w plenerze! Zach臋camy do zapoznania si臋 z nasza ofert膮. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest m艂od膮, pr臋偶nie rozwijaj膮c膮 si臋 firm膮 z siedzib膮 w Siedlcach. Dysponujemy w艂asn膮 hal膮 produkcyjn膮 wyposa偶on膮 w najwy偶szej klasy maszyny i sprz臋t do obr贸bki metali. Nasz zesp贸艂 to wykwalifikowani i do艣wiadczeni specjali艣ci, kt贸rzy elastycznie podchodz膮 do ka偶dego Klienta. Dzi臋ki temu jeste艣my w stanie sprosta膰 ka偶dym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazyn贸w. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przek艂ada si臋 na wysok膮 jako艣膰 naszych produkt贸w i us艂ug. Zakres naszej dzia艂alno艣ci obejmuje: konstrukcje halowe, sprzeda偶 hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podno艣nik贸w koszowych. Obs艂ugujemy Klient贸w z ca艂ej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynaj臋cia na pi臋kny 艣lub w plenerze! Met-Bud Konstrukcje Stalowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja dopiero zaczynam przygod臋 z przygotowaniami. 艢lub mam dopiero za rok, w sierpniu, ale ju偶 trzeba si臋 bra膰 za planowanie i przygotowania. Nie wiem od czego zacz膮膰, na razie mamy tylko dat臋 i tyle:( A najwi臋kszy problem to chyba b臋d臋 mia艂a z sukni膮 艣lubn膮. W ka偶dym salonie s膮 suknie w rozmiarze 38, czasami 40. A co z wi臋kszymi pannami m艂odymi. Ja mam rozmiar 46/48 i nie mog臋 nic zmierzy膰, nie wiem w czym mi b臋dzie dobrze, gdzie mog臋 znale藕膰 b膮d藕 uszy膰 co艣 w czym b臋d臋 wygl膮da艂a i czu艂a si臋 dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My ju偶 nie mo偶emy si臋 doczeka膰 naszego wesela, kt贸re postanowili艣my zorganizowa膰 w Parku Hotel 艁yso艅 w okolicach Krakowa. Troszk臋 si臋 stresujemy, ale w pe艂ni ufamy obs艂udze i mamy nadziej臋, 偶e zabawa b臋dzie 艣wietna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pazdziernik2016
Go艣ciu, jezeli macie juz tylko rok do slubu do czas sie zabierac do planowania :) chociaz to w sumie tez zalezy w ktorej czesci Polski organizujesz wesele- na mazowszu jest tyle slubow, ze sale i zespol warto zaklepywac nawet wczesniej niz rok przed uroczystoscia:) My zaczelismy rozdawac zaproszenia- zapraszamy 160 osob, ale liczymy sie z tym, ze czesc odmowi i bedzie nas ok 140 :) za tydzien jedziemy na weekend nad morze do rodziny narzeczonego z zaproszeniami, wiec przy okazji troche poplazujemy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sierpniowa Panna M艂oda
Go艣膰, nie martw si臋 sukienk膮, rozmiar贸wka sukien 艣lubnych jest zawy偶ona, jak ja szuka艂am swojej to mia艂am sklepowy rozmiar 40, a w salonie 艣lubnym 36. P贸藕niej schud艂am do rozmiaru 38. Zacznij ju偶 teraz szuka膰 sukienki, zorientujesz si臋 jak to wygl膮da. Wszystko zale偶y te偶 czy chcesz kupi膰 sukienk臋 czy wypo偶yczy膰. Je艣li kupi膰 to nie b臋dzie z tym najmniejszego problemu, je艣li wypo偶yczy膰 to z tym bywa r贸偶nie. W niekt贸rych salonach czasami nie chc膮 wypo偶ycza膰 sukienek tym bardzo niskim i bardzo wysokim dziewczynom. Rok na organizacj臋 艣lubu to jest du偶o, my organizujemy od stycznia.

Udost臋pnij ten post

Pa藕dziernik, zawsze cz臋艣膰 os贸b odm贸wi, u nas prawie wyklarowa艂a si臋 liczba go艣ci, ostatnie osoby jeszcze do ko艅ca nie wiedz膮 czy przyjad膮.

Udost臋pnij ten post

Nie zapomnijcie dziewczyny o pierwszym ta艅cu. Zw艂aszcza zwr贸膰cie uwag臋 na waszych partner贸w. Warto zapisa膰 si臋 na taki kurs, cho膰by na nauk臋 tego pierwszego ta艅ca. Jak kt贸ra艣 z Was jest z Gda艅ska, polecam http://podkwadratem.pl/

Udost臋pnij ten post

Hej, czy jeszcze kto艣 opr贸cz reklam tu zagl膮da? Pa藕dziernik jak tam twoje przygotowania do 艣lubu? Przyznam, 偶e my艣l臋 o nim non stop, zosta艂y mi 3 tygodnie. Ostatecznie ustali艂a mi si臋 liczba go艣ci, wykruszy艂o mi si臋 ok. 25 os贸b, wesele b臋dziemy mieli na 125. Musimy jeszcze ustali膰 noclegi dla nich. W tym tygodniu zam贸wi艂am ozdoby na udekorowanie domu i prezenty dla rodzic贸w. Zamierzam im da膰 kosz z r臋cznikami, wiemy, 偶e prezenty praktyczne uciesz膮 najbardziej. Zostaj膮 jeszcze podzi臋kowania dla chrzestnych, ale dla nich to ju偶 skromnie, dostan膮 jakie艣 wino i bombonierk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pazdziernik2016
Sierpniowa, u nas przygotowania nadal ida do przodu, ale zazdroszcze Ci ze u Ciebie do slubu juz tak blisko :) od dzis mamy do odbioru obraczki u jubilera, ale jestesmy nad morzem u chrzestnej mojego narzeczonego, zeby zaprosic na wesele :) obecnie intensywnie poszukuje opaski do fryzury slubej- chcialabym delikatna, srebrna, plecionke zeby ozdobic wlosy, np z elementami svarovskiego :) musimy tez zamowic probke tortu ze znajomej cukierni. Sporo osob Ci odmowilo, ale ja tez nastawiam sie ze minimum 20 osob sie nie pojawi, wiec specjalnie zapraszamy troche wiecej. Juz ponad 50 zaproszen rozdanych, wiekszosc gosci od razu potwierdzila, reszta ma dzwonic :) Pewnie niedlugo sama zostane na tym watku ;)

Udost臋pnij ten post

Pa藕dziernik, pewnie zdob臋dziesz na 艣lub pi臋kn膮 opalenizn臋. Pani od sali weselnej nam powiedzia艂a, 偶e teraz s膮 takie czasy, 偶e 30% go艣ci wykrusza si臋. Og贸lnie takie wesele to jest sprawdzian dla niekt贸rych przyja藕ni, przyznam szczerze, 偶e zabola艂y mnie wym贸wki niekt贸rych go艣ci, np. moja "przyjaci贸艂ka" od lat m贸wi艂a mi, 偶e b臋dzie si臋 bawi膰 na moim weselu, a jak przysz艂o, co do czego to wymy艣li艂a g艂upie wym贸wki w stylu nie ma z kim dzieci zostawi膰 (a mieszka z te艣ciami, kt贸rzy du偶o pomagaj膮) i 偶e jej m膮偶 zacz膮艂 now膮 prac臋. Inni znowu stwierdzili, 偶e maj膮 偶a艂ob臋, a potem wszy艂o, 偶e jednak wol膮 wakacje zagranic膮 ni偶 nasz 艣lub. Kolejna kole偶anka zawsze chwali艂a si臋, 偶e du偶o zarabia, a odm贸wi艂a, m贸wi膮c, 偶e nie ma pieni臋dzy. Je艣li z kim艣 mia艂o si臋 dobry kontakt i kto艣 nie przychodzi z byle powodu na tak wa偶ny dzie艅 dla nas to uwa偶amy t膮 znajomo艣膰 za zako艅czon膮. Mieli艣my te偶 pozytywne do艣wiadczenia z innymi go艣膰mi. Nasi dobrzy znajomi postanowili do nas przyj艣膰, mimo, 偶e miesi膮c temu stracili dzieci w 22 tygodniu ci膮偶y. Liczyli艣my si臋 z tym, 偶e nie b臋d膮 mieli ochoty na wesele i nikt by pretensji nie mia艂, ale nas zaskoczyli pozytywnie, ze jednak zale偶y im na nas i przyjd膮. Dla mnie takie nieprzychodzenie z powodu g艂upich wym贸wek jest dziwne, bo my zawsze chodzili艣my wsz臋dzie, gdzie nas zapraszali, a w drug膮 stron臋 tak ju偶 nie jest. Widzia艂am opaski Svaworskiego na allegro, 艣liczne s膮. Jak b臋dziesz chcia艂a mie膰 w艂osy? Ja mam d艂ugie ciemne w艂osy do pasa i b臋d臋 mia艂a rozpuszczone fale, z przodu tak偶e puszczone,a z ty艂u upi臋ty welon. My艣l臋 o jakim艣 naszyjniku, ale kupi臋 go dopiero w salonie jak pojad臋 na przymiark臋 sukni. Zastanawiam si臋 nad bolerkiem, ale takim, co si臋 wk艂ada do 艣rodka, bo mam gorset z pere艂 i jako艣 偶adne bolerko mi nie pasuje, ale ci膮gle s艂ysz臋, 偶e do ko艣cio艂a nie wypada mie膰 go艂ych ramion i ju偶 sama nie wiem... Na przymiarce zdecyduj臋 si臋 czy bior臋 bolerko czy nie. Dzi艣 kupi艂am sobie bielizn臋 na weselicho, a m贸j przysz艂y m膮偶 garnitur.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pa藕dziernik2016
Sierpniowa, powiem Ci, 偶e naprawd臋 przykre sytuacje opisa艂a艣... ale tak jak m贸wisz, tak wa偶ny dzie艅 jak 艣lub cz臋sto wiele znajomo艣ci weryfikuje. My na razie rozdali艣my 44 zaproszenia, przed nami drugie tyle. Na razie du偶o os贸b potwierdzi艂o, cz臋艣膰 jeszcze nie da艂a odpowiedzi. Ciesz臋 si臋, 偶e idzie to w miar臋 sprawnie. Co do w艂os贸w, to mam d艂ugie, ciemne i kr臋cone i chc臋 mie膰 rozpuszczone i ozdobione w艂a艣nie tak膮 delikatn膮 plecion膮 opask膮, do tego do ko艣cio艂a welon - o ile b臋dzie do tego pasowa艂. W sierpniu id臋 na pr贸bn膮 fryzur臋 i zobacz臋 jak to wygl膮da i wtedy zdecyduj臋 :) Te偶 jestem zdania, 偶e suknia z gorsetem nie jest do ko艅ca odpowiednia do ko艣cio艂a i warto czym艣 okry膰 ramiona - chocia偶by dlatego, 偶e zapewne niekt贸re ciocie i babcie b臋d膮 sk艂onne do k膮艣liwych komentarzy na ten temat :P A po co si臋 dodatkowo denerwowa膰. Ja wypo偶yczam z salonu sukien 艣lubnych prosty 偶akiet - za艂o偶y艂am go przypadkiem do sukni, a okaza艂o si臋, 偶e pasuje idealnie. No i nie b臋d臋 musia艂a kupowa膰, tylko wypo偶ycz臋 :) Dzi艣 byli艣my na przymiarce obr膮czek - i jedn膮 i drug膮 trzeba by艂o zmniejszy膰 o jeden rozmiar, bo miar臋 brali艣my jak by艂o mega gor膮co. Powiem szczerze, 偶e dziwnie si臋 czu艂am maj膮c j膮 na palcu, troch臋 mi przeszkadza艂a :P ale to pewnie dlatego, 偶e jest szeroka i b臋d臋 musia艂a si臋 przyzwyczai膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem Wam, co jest jedn膮 z przyczyn licznych odm贸w. Z perspektywy go艣cia. I zaznaczam, nie twierdz臋 偶e Wy takie jeste艣cie, chodzi mi o og贸lna atmosfer臋 wok贸艂 艣lub贸w. By艂am niedawno u kole偶anki, da艂am tyle, ile moglam-350 z艂 za par臋. Potem w rozmowie z ni膮, ona sama zahaczyla o koszty, ile co kosztowa艂o itp. M贸wi zadowolona ze "si臋 zwr贸ci艂o". Ja pytam, czy to o to chodzi? 呕eby si臋 zwr贸ci艂o i mo偶e jeszcze zarobi膰? A ona: no ale przecie偶, robi膮c wesele musi si臋 zwr贸ci膰, masz jaki艣 bud偶et i chyba kredytu bra膰 nie b臋dziesz? Dodam, 偶e sale op艂aci艂a w艂a艣nie z kopert, w dniu wesela. Chodzi mi o to, 偶e wok贸艂 wesel jest szum, pary m艂ode staraj膮 si臋, robi膮 atrakcje i takie tam. A my, goscie, wiemy ile to kosztuje. I albo czuj臋 si臋 presj臋 m艂odych 偶e "ma si臋 zwr贸ci膰", albo my go艣cie, sami sobie tak odpowiadamy i boimy si臋 da膰 za ma艂o aby nie zosta膰 obgadanym p贸藕niej. Ka robi膮c wesele, nie b臋d臋 oczekiwa膰 偶e mi si臋 zwroci. Ludziom, kt贸rych wiem 偶e nie sta膰 na prezent-powiem wprost, 偶e wa偶na jest ich obecno艣膰 nie kasa! Zrobimy takie wesele, na jakie b臋dzie nas sta膰 i tak naprawd臋, go艣cie mog膮 da膰 nam kwiaty albo i po prostu dobre s艂owo.

Udost臋pnij ten post

Do go艣cia powy偶ej, nie robimy wesela z my艣l膮 o zwr贸ceniu za talerzyk, bo koszty takie nigdy nie zwracaj膮 si臋, nie wyobra偶am sobie op艂aca膰 wesela z kopert, bo mo偶na si臋 przeliczy膰 i co wtedy jak zabraknie. Mamy oszcz臋dno艣ci przeznaczone na 艣lub i wesele, po op艂aceniu wszystkiego jeszcze nam zostanie. Mamy te偶 mieszkanie. Sa naprawd臋 r贸偶ni ludzie, my chodzili艣my na wszelkie go艣ciny, w drug膮 stron臋 ju偶 tak nie jest. Nie zawsze sprawdza si臋 zasada, ze ci co nie maj膮 to nie id膮. U nas tacy maj膮cy dobre zarobki nie id膮 z r贸偶nych g艂upich powod贸w. My艣l臋, 偶e nie kt贸rym po prostu szkoda pieni臋dzy. By艂am u "mojej przyjaci贸艂ki" na chrzcinach dziecka, te偶 wtedy nie mia艂am pieni臋dzy, jako艣 sobie uzbiera艂am, ale nie wyobra偶a艂am sobie, 偶eby nie i艣膰. Powiedzia艂am jej, ze jak nie ma kasy to nie musi nic dawa膰, ale ona od pocz膮tku nie chcia艂a przyj艣膰. Inna kole偶anka nie ma pracy, ale przychodzi, przyniesie ksi膮偶k臋 i b臋dzie ok. Takie wesele to bardzo wa偶ny dla nas dzie艅 i raczej nie mam ochoty na kontakt z osobami, kt贸rzy o prostu olali nas w tak wa偶nym dniu.

Udost臋pnij ten post

Nam zosta艂o ju偶 tylko dwa tygodnie, czuj臋 ju偶 t臋 presj臋. Sprz膮tam dom, mam ju偶 wszystkie rzeczy do strojenia domu, musz臋 jeszcze kupi膰 drobne upominki dla chrzestnych. Musimy jeszcze ustali膰 z pani膮 od wesela szczeg贸艂y oraz zabawy weselne. Pa藕dziernik ni nie przeszkadzaj膮 go艂e ramiona w ko艣ciele, jak znajd臋 艂adne bolerko to wypo偶ycz臋,a jak nie to p贸jd臋 bez. W przysz艂膮 艣rod臋 mam przymiark臋 oraz dob贸r dodatk贸w 艣lubnych. Jestem ciekawa jaka mi trafi pogoda i jak to b臋dzie przy sk艂adaniu przysi臋gi. Z jednej strony jest presja, a z drugiej strony rado艣膰 i nie mog臋 si臋 doczeka膰. A co u Ciebke?

Udost臋pnij ten post

ja juz ponad miesi膮c po slubie dziewczyny ale caly czas was czytam. Niecierpliwie z mezem czekamy na film z wesela i fotki. Sierpniowa dwa tug szybka mina a zobaczysz jako to b臋dzie cudowny dzien. Ja przy przysiedze troche lezke poronilam ale szybko sie ogarnelam zeby nie p艂aka膰. Za to na b艂ogos艂awie艅stwie juz sie nie dalo powtrzymac i plakalam. Suknie slubna ju偶 udalo mi sie sprzedac za po艂ow臋 ceny. Moze niekt贸rzy powiedza ze za szybko albo ze sentyment itd ale ja kupowalam ja z mysla p贸藕niejszej sprzedazy wiec jestem zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja znam fajne miejsce pod Warszaw膮 - hotel Groman. Ich sala weselna pomie艣ci 300 os贸b, jest przestronna, podaj膮 w niej pyszne jedzenie. Do tego obs艂uga jest niemal niewidoczna. Du偶y parking i fajne pokoje hotelowe to dodatkowy plus :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sierpniowa Panna Mloda
Agnieszka milo, 偶e nas czytasz. Gratuluj臋 sprzeda偶y sukni, po艂owa ceny to dobra cena, zwykle za u偶ywan膮 p艂ac膮 1/3, a za wypo偶yczenie w salonie 2/3 nowej. Ja b臋d臋 mia艂a wypo偶yczon膮, z tym, 偶e nowe tiule. W 艣rod臋 jad臋 na przymiark臋. Powiedzcie mi czy mieli艣cie w zaproszeniach wierszyki, 偶e zamiast prezent贸w chcecie pieni膮dze? Ja jako go艣膰 dostaj臋 takie zaproszenia i daj臋 pieni膮dze w prezent, ciekawa jestem jak to b臋dzie u mnie czy niekt贸rzy go艣cie zignoruj膮 pro艣b臋 i mimo to dostaniemy jakie艣 rzeczy. Jak to u Was by艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 linka1209
U mnie tak jak u Agi juz ponad miesi膮c ;) i tez Was czytam ;) dzi艣 mieli艣my sesje, by艂o mega! Ju偶 si臋 nie moge zdj臋膰 doczeka膰 ;) film juz mamy ale nie podoba nam sie bo jest taki zwyczajny troche;P ale to nic bo i tak sie na nim wzruszam;) my mielismy wierszyk 偶e kase i zdrapki chcemy a teraz my cala szafle wystawiona winami;) a i z 6 bukiet贸w dostali艣my tez ;)

Udost臋pnij ten post

my mieli艣my wierszyki ze winko i kase. i dostalismy glownie wino zdarzylu sie kwiaty. A prezentow nie bylo tylko pieni膮偶ki. Wiec goscie odniesli sie do naszej prosby. Linka my juz dawno po sesji teraz czekamy na film i fotki beda w sierpniu. A jesli chodzi o film to jestem sama ciekawa jak to wyszlo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pazdziernik2016
Sierpniowa, juz lada moment bedziesz zona, wiec ciesz sie, a nie stresuj:) my w sobote odebralismy obraczki, sa piekne, dokladnie takie jak chcielismy. W zaproszeniach mielismy prosbe, ze zamiast kwiatow chcemy alkohol - zaraz po slubie wylatujemy w podroz poslubna, wiec kwiatki i tak by sie zmarnowaly. Jesli chodzi o prezenty, to jest mi to obojetne - w sumie wiekszosc gosci wie ze razem mieszkamy wiec raczej nie dostaniemy prezentow "na nowy dom" ;) Musze sie Wam pochwalic, ze rozdaliwmy juz prawie wszystkie zaproszenia, z ponad 90 zostalo nam mniej niz 20 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AgaAga87
Ja nie robi艂am wesela (jestem z Gda艅ska), mocno si臋 nad tym zastanawia艂am ale w ko艅cu dosz艂am do wniosku, 偶e zaprosz臋 tylko kilka najbli偶szych os贸b i rodzic贸w. Po 艣lubie poszlismy na obiad do Szafarni 10. Usiedli艣my przu stoliku z widokiem na Mot艂aw臋, zjedli艣my pyszn膮 i bardzo mi艂膮 kolacj臋 a p贸藕nym wieczorem wr贸cilismy do domu ;)Tnz my od razu polecieli艣my w podr贸偶 po艣lubn膮. :)

Udost臋pnij ten post

dziewczyny jakby ktos potrzebowa艂 mam do sprzedania dwa welony d艂ugi i krotki obszyty kryszta艂kami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 linka1209
Aga jak ci sie udalo tak szybko sprzedac sukienke?

Udost臋pnij ten post

Sama nie wiem wystawi艂am na sprzeda偶 i jakas babka byla zainteresowana i pach. Chociaz w czymys mialam szcz臋艣cie.

Udost臋pnij ten post

Pa藕dziernik jak ju偶 tyle zaprosze艅 rozdane to 艣lub tu偶 tu偶, kt贸rego dok艂adnie masz? Dziewczyny u mnie ju偶 tylko 6 dni, dom ju偶 gotowy, prawie wszystko kupione, musz臋 popakowa膰 prezenty na podzi臋kowania. Nie czuj臋 stresu, ale podekscytowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
eM: hej dziewczyny,kurcze,tak si臋 rozpisa艂am i nie doda艂o mojego postu:(sprawdz臋 czy ten doda;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
eM: no i doda艂o...to pisz臋 jeszcze raz;) ju偶 pewnie nie wyjdzie tak du偶o:D ja ju偶 2 miesi膮ce po 艣lubie,jest super,ale prawie nic si臋 nie zmieni艂o tak na prawd臋;) co do zaprosze艅 to my pisali艣my,偶e zamiast kwiat贸w chcemy lotto i du偶o tego dostali艣my i wygrali艣my ponad 130z艂;) niekt贸rzy dawali same lotto,niekt贸rzy do tego pieni膮dze, dostali艣my jeden bukiet i kilka prezent贸w,ale to g艂ownie od rodze艅stwa,bo z nimi si臋 konkretnie dogadali艣my co chcemy:) Aga,super,偶e uda艂o si臋 sprzeda膰 sukni臋,ja musz臋 w ko艅cu si臋 zebra膰 i wystawi膰,bo jeszcze tego nie zrobi艂am;) Jaki艣 go艣膰 pisa艂 o tym,偶e para m艂oda zap艂aci艂a za sal臋 z pieni臋dzy z kopert i powiem Wam,偶e to rozumiem i my te偶 tak zrobili艣my,a powiem Wam dlaczego...ot贸偶 na koncie mieli艣my pieni膮偶ki na to przeznaczone,to nie tak,偶e liczyli艣my,ze dostaniemy tyle kasy,偶eby to op艂aci膰,tylko skoro mieli艣my got贸wk臋 w r臋ku i na miejscu to po co te wp艂aca膰 na konto,a tamte wyp艂aca膰,skoro mo偶na to od razu zrobi膰 jak wystarczy艂o...ot i ca艂a filozofia;) Co do zdj臋膰 to my ju偶 mamy i s膮 super,bardzo nam si臋 podobaj膮:) mimo,偶e o ostatniej chwili nie by艂o wiadomo co z fotografem i co to za kole艣 to ju偶 teraz zawsze jak b臋d臋 potrzebowa艂a fotografa to b臋d臋 si臋 do niego zwraca膰 i go poleca膰...mi艂y, spontaniczny i zabawny m艂ody ch艂opak...i w dodatku przystojny;) wpisa艂 nam si臋 na tablic臋 偶ycze艅, chodzi艂 z nami do fotobudki,a na koniec poprosi艂 nas,偶eby艣my zrobili sobie z nim "selfie" jego aparatem i pyta艂 czy b臋dzie m贸g艂 wzi膮膰 kilka naszych zdj臋膰 do swojego portfolio,bo dopiero zaczyna:) oczywi艣cie dostali艣my selfie razem z naszymi 艣lubnymi zdj臋ciami;)powiedzia艂 nam jeszcze,偶e 偶yczy艂by sobie w swojej pracy tylko takich par jak my:D A poni偶ej daj臋 link do kilku moich 艣lubnych zdj臋膰 i wreszcie sukni w ca艂ej okaza艂o艣ci;) http://tufotki.pl/uqj6W

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pazdziernik2016
Sierpniowa, moja data to 15 pazdziernika, wiec jeszcze ponad dwa miesiace :) a w najblozsze dwa weekendy ide na sluby i wesela do znajomych, z czego jedno bedzie na naszej sali wiec zobaczymy jak miejsce sie sprawdzi :) Generalnie zaproszenia juz mamy rozdane, teraz szukam pomyslu na jakies upominki dla gosci - myslalam o personalizowanych krowkach w malych pudeleczkach :)

Udost臋pnij ten post