Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimnooooo

Pozyczy mi ktos naworek wegla ?

Polecane posty

Gość zimnooooo

Nie chce naciągać nikogo , ale potrzebuje pożyczyć do jutra jakieś 15 zł. ( śmieszna kwota,wiem) Nie chce od nikogo wyłudzać, bo oddam wszystko, potrzebuje na węgiel , bo zimno mi jest , w domu 17 stopni, a jeszcze córa 3 letnia w domku ze mną jest. Nie mam za bardzo co sprzedać, a tv do lombardu przecież nie wyniosę.... głupio troszkę tak prosić obcych ludzi,ale to czasem lepsze niż świecić oczami przed rodziną. Dla sprostowania: stało się tak, ponieważ mąż wziął wszstkie pieniądze pomyłkowo ze sobą do pracy, ja NIE MAM od kogo pożyczyć,bo dopiero się tu wprowadziliśmy, nie znam sąsiadów, a od rodziny nie będę wysłuchiwać. Podam wszystkie swoje dane i oddam co do grosza. Pozdrawiam

Gość zimnoooo
nie jest to prowokacja, koń by się uśmiał, że się proszę na forach o taką kwotę,ale ja nie żartuję .... podam swoje dane ,ale prywatnie,na mailu , tutaj nie , bo za duzo osób mogło by wykorzystać to. Węgiel 10 zł kosztuje ,ale muszę kupić jeszcze drewienko do rozpałki.

Gość zimnoooo
A żeby było śmieszniej - mąż jest górnikiem !! Posprzedawał talony,a nowe dopiero w styczniu dostanie Paradoks. mąż górnik a żona sie na forach prosi o 15 zł na węgiel

Gość gość
Agnieszka to ty?

Gość gość
ja ci moge pozyczyc worek na wegiel ale kiedy oddasz

Gość gość
w jakim banku masz konto?

Gość gość
A ja moge ci ten worek pomóc zarzucić na plecy. Za 2 zł.

Gość gość
Chciałam pomoc, ale skoro nawet nie odpowiesz w jakim banku masz konto to pa 🖐️