Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jussio

Są tu jakieś staraczki na 2015??? Część druga!!!

Polecane posty

Ksati przykro mi ze sie nie udało, ale nowy cykl - nowe nadzieje:) nie ma co sie zadręczać;) Inka to miło ze wszedzie ci dobrze, ale nie oszukujmy sie, widze ze całe "zycie" naszego forum wyniosło sie na FM wiec nie zostało nam tu nic jak nawiązac nowe kontakty;)

Hej dziewczyny, co tam u was? ja po świętach zmęczona :P wyniki dzisiaj robiłam i trochę lepiej jest, bo tsh mam 0,77 a prolaktyne 4,0 :) na ten miesiąc raczej nie liczę, bo w zeszły poniedziałek mój ginek zaczynając badanie stwierdził, że niedługo miesiączka, wiec nie mam złudzeń, ale pokazał mi, że mam jedno jajeczko :) które może niedługo dojrzeje:)

Bajkaanna to widze ze wyniki super:) tsh fajne niziutkie a na prolaktynie sie nie znam za bardzo i nawet nie wiem jakia powinna być u starających sie:O A @ to na kiedy przewidujesz bo z tego co pamietam to zawsze bylyśmy blisko z terminami;) a u mnie to zaczynaja sie chyba teraz płodne bo jakoś tak slisko mi sie robi:P i pierwszy sluz sie pojawia;) Sama nie wiem czy sie z tego cos wykluje:) w każdym razie wychodzi na to ze moje owulacje są dośc późno zawsze:O

Oooo i mamy nową stronke która wskoczyła bez problemu wiec mam nadzieje że zawieszki już odeszły w zapomnienie;) Fruźka a jak sytuacja u ciebie bo widze ze już po terminie @ jesteś, testy ci po głowie już nie chodzą???

Jusio a dziwisz się(bo ja nie) jak zaczęło na całego fiksować kafe (po nastu prośbach o naprawienie)to TakaJa założyła nowy temat na innym forum aby uniknąć znowu tego samego i spora cześć dziewczyn zmęczona czekaniem na strone nawet po 4 godziny przeszła tam a ty za jakieś czas utworzyłaś kolejny "ten sam" temat to jak już zaczęły pisać na FM to po co znowu wracać skoro już się zadomowiły i przyzwyczaiły do nowego "środowiska".Tam jest spokój nie ma jakiś dziwnych "gości" i nie logowania się aby komuś pocisnąć każdy pisze co mu w duszy gra bez ukrywania się.... Piszesz ,ze "załozyłam ten temat zeby ułatwić nam zycie, żeby się dłużej nie męczyć z zawieszkami, nie po to żeby nas podzielić na te ktore tu zagladaja, a które nie. I z tego co pamietam to kilka z was też chciało tak zrobic wiec je wyręczylam"ale to właśnie zrobiła takaja tylko na innym forum aby nie było tego samego...i puki nie powstał 3 temat jakos było ok dopiero powstanie 3 doprowadziło do podzielenia jak dla mnie....bo tak to był by ten nasz stary"macierzysty" temat wiec w razie co można wrócić i zerknąć czy ktoś pisze a tak są 3 fora.... ogólnie temat założyła gosciana i to ona powinna jak dla mnie decydować co z tym tematem a nie zamykacie temat ....hallo on nadal istnieje bo 2015 rok dopiero przed nami....i teraz kicha dziewczyny które już dawno sie nie odzywały z różnych to powodów teraz nie wiedza gdzie jest ich miejsce bo 1 temat"zamknęłyście"nie wiadomo dlaczego skoro większość osób przeszło ale jeszcze są takie co chciały zostać bądz być tu i tam... to nie było by takiego tłumu wiec może te strony by szybciej mykały i każdy by wiedział co z nim i gdzie pisać i w ogóle tyle w tym temacie....dla mnie to jest paranoja z tymi kolejnymi tematami za chwile znowu coś z kafe bedzię i co znowu kolejna grupa bo z tego co czytam na kafe to takie zawieszki robia się norma....ludzie pisza zróbcie coś z tym kafe itp....na głównej stronie....

Gość elilu
dziewczyny dajcie spokój, niech każdy pisze gdzie chce i zaglada gdzie chce , po co sie kłocicie jednym dobrze na fm innym na kafe, i luz blues, nie kłoccie sie juz

Mała ja założyłam nowy temat tu bo sama nie chce sie przeniesc a to co robi kto inny to raczej nie mam i nawet NIE CHCE miec wpływu. A to że jakiś pomylony "gość" zamknął tamten temat to nie moja wina ja z tym nie miałam nic wspolnego bo sama jeszcze tam zaglądam czy któras czegoś nie napisała. Aaa i ja nie mam żadnej potrzeby żeby nawtykać komuś pod nickiem"gość" bo pod swoim i tak jestem anonimowa i zawsze pisze to na co mam ochote. Nie potrzebuję sie ukrywać. A tamto forum po prostu mi sie nie podoba i tyle. Nie musisz sie wyżywać na mnie za to że nie wszystkie dziewczyny chciały sie przenieść. Ja tylko stwierdziłam fakt ze dawne fajne życie poszło na FM i licze na to ze tu też da sie jeszcze z kimś porozmawiać;)

Mała ale mnie wkurzyłaś tymi oskarżeniami, tak jakbym to ja była wszystkiemu winna. A ja tylko chciałam zostać na kafe bez zawieszek;) I o dzielenie tabelki tez nie prosiłam tylko chciałam zebyś mnie usunęła z FM bo po co mam figurować w tabelce skoro tam sie nie udzielam.

Ja cie nie oskarżam tylko wkurzyło mnie twoje narzekanie ,ze cie olały dziewczyny tak to było "Ale powiem szczerze że liczyłam na wiekszy entuzjazm i że wrócicie.A w zamian za dobre checi wiekszość sie na mnie wypięła.Troche mi smutno ale przeżyje" Nikt sie na ciebie nie wypiął bo reszta przeszła na Fm jak jeszcze był ten pierwszy temat...i ty zaczełaś wspominać o tworzeniu nowej tabelki i ,ze w takim razie nawiążesz nowe kontakty ale sa jeszcze inne dziewczyny które maja coś do powiedzenia gdzie chca być i te co dawno nie pisały też gdzie maja sie podziać skoro chcesz je "skasować" z tabelki która już istnieje na "macierzystym"forum bo to miała byc podobno kontynuacja tamtego tematu czyli tabelka powinna byc ta co juz jest ewentualnie można kogoś wymazać jak tego chce ....z reszta rubcie co chcecie....

Po pierwsze to nie narzekam tylko wyrażam swoje zdanie ze jest mi troche smutno ze fajne towarzystwo sie rozpadło, bo to juz nawet nie chodzi o to ze powstał 3 temat tylko o to ze nawet na tym macierzystym już mało co kto pisze, a po drugie To jest kawałek naszej rozmowy z 27.12 " Mała2 2014.12.27 No nie kolejne forum.... dziewczyny zdecydujcie sie na który w końcu zostajemy bo zaraz kolejna gdzieś nowe zrobi....gdzie teraz pisać i tabelka i w ogóle po co 3 fora i w tym 3 tabelki jak każda będzie siedział na swoim a my jak takie latawice po 3 będziemy skakać bez sensu..... edytowano 2014.12.27 jussio 2014.12.27 Mala tak jak juz pisalam wczesniej ja sie z kafe nie wynosze bo tam to oczopląsu dostaje od tych tabelek dlatego zalozylam tu temat bo na kafe jest mi wygodniej pisac i czytacjezyk.gif A co do "naszej" tabelki staraczek i cieżarowek to jej nie kopiuje tutaj bo masz racje bez sensu bedzie jak dziewczyny tu nie wroca a w tabelce bedą, najwyzej utworzy sie nową tabelke z nowymi dziewczynamioczko.gif A i mnie możesz spokojnie usunać z tabelki na FMsmutas.gif edytowano 2014.12.27 " Po trzecie To nie ja miałam problem z edytowaniem tabelki... i nikogo nie chciałam z niej "kasować" tylko miałam na myśli ze te dziewczyny ktore tu sie zadomowią to sie dopisa do tabelki i tyle.

dajcie se spokoj:-) to 3 forum faktycznie troszku podzieliło grupę, ja na forum FM nie siedzę bo też mi sie średnio podoba, ale zalogowałam sie tam i wchodze zobaczyć co piszą dziewczyny i piszę co u mnie. Nie wiem co wy macie z tym "przyzwyczajeniem" do kafe:D ja też tu lubie czytać głupoty ale nie siedzę 24/24. Szkoda że wyszło jak wyszło, widocznie wiele dziewczyn jest bardziej przywiązana do strony anizeli do osób, które tworzą grupę

Gość marzaMIsie
Bajkanna ale Ci dobrze :-) ja jutro odbieram wyniki oby było tak dobrze jak u Ciebie...

Gość magdalenakak
Mala2 zmmien mnie prosze w tabelce 11 cykl @ 14.01.

Gość beta84
cześć dziewczyny widzę że przyjazna i miłą atmosfera świąt gdzieś już znikła... byłam dziś u lekarza i będę mieć druga córeczkę:)córcia się bardzo cieszy ja się też ucieszyłam wiedząc że się ucieszy...mąż w pierwszej reakcji widać było z deczka rozczarowanie , ale ....już doszedł do siebie i się cieszy razem z nami :) co do pisania to mi dobrze jest na fm, ja raczej z telefonu nie piszę , i tam mogłam się zalogować nie mam obaw że ktoś się podszyje,tu musiała bym nową pocztę zakładać żeby móc się zaczernić ... a jakoś nie mogę się zebrać na to....tak więc na pewno będę tam , , tyle że brakuje mi też reszty dziewczyn więc WAS postaram też się odwiedzać....pozdrawiam cieplutko

Hej:) dziewczyny dajcie spokój z tym dzieleniem sie na 2 fora każdy pisze tam gdzie chce:) ja bym zaproponowała utworzenie nowej tabelki niech wpisza się dziewczyny te które chcą tylko tutaj pisać ale to Jussio może Ty zdecyduj:) Bajkanna a jak częśto badasz TSH i tą prolaktynę? bo ja tsh tak raz na 3 miesiące ale mam ok 1,0 więc ok ale z tą prolaktyna to nie mam pojęcia jak badać może mi coś podpowiesz na co ona ma wskazywać?

Gość marzaMIsie
Dziewczynki co myślicie o prostopadlej kresce na teście? Pole kontrolne ok, ciążowe nic i blada ale wyrazna krecha prostopadle przez całą długość... Hmm chyba bledny test

Gość gość
Ale mi dziś smutno. W 43dc dostałam dziś @.

MarzaMi Sie ale masz tak po 5 minutach na suchym juz tescie? bo mi czasem na mokrym sie takie cuda pojawiały ale potem wysychało i znikało, na suchym nigdy tak nie miałam, może jakas wada testu...hmm

Gość katkaJA
Witajcie, my staramy się już 3 lata. Udało się dwa razy ale "na chwile" bo w 10 tc i 6tc ciąża przestała się rozwijać.. W styczniu mamy rozmowę w jednej z klinik żeby przystąpić do rządowego programu in vitro. Postanowiłam że 2015 będzie moim rokiem. Że wreszcie się uda...

Gość marzaMIsie
GoscInka właśnie suchy test bo to byl te gdzie jest inne pole do kropelkowania... Musze go powtórzyć bo chyba był wadliwy

Gość marzaMIsie
Aha i to pokazalo się między 5 a 10 minuta...

katkaJa 3 lata to długo:(a powiedz mi z ciekawości pytam bo u mnie też w 11 tc serduszko przestało bić u Ciebie też tak było czy po prostu nie rozwijał sie zarodek? a znasz może przyczyny?

marzMIsie zrób drugi test bo ten może być wadliwy ale może też cos oznaczac, słyszałam że ktoś miał podobnie jak Ty i okazało sie że jest w ciąży także drugi test powinien rozwiac wątpliwości:)

Gość marzaMIsie
Kate4 jutro raniutko powtórzę i zobaczymy :-)

Gość bajkaanna
Beta gratuluję :-D Jussio ja mam @ na 1 stycznia, poza tym ginek badając mnie tydzień temu widziałem ze za chwile będzie miesiączka wiec raczej nie ludze się. Marzamisie wyniki coraz lepsze, twoje tez na pewno będą dobre :-D

Bajkanna mam pytanie czy istotny jest dc przy badaniu tej prolaktyny? bo ja jutro mam 21dc i chciałam sobie zrobić to badanie jak myslisz bedzie wiarygodne?

Gość marzaMIsie
Kate4 ja badanie mialam okolo 20stego dc i moj gin mówił że okej... Moj wynik to 12,5 wiec jeszcze trochę ale ważne że spadlo :-) no i tsh piękne 1,0