Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jussio

Są tu jakieś staraczki na 2015??? Część druga!!!

Polecane posty

magdalenkaka trzymam za Ciebie kciuki, głowa do góry, myśl pozytywnie bo to bardzo ważne podczas starań lub leczenia mówi Ci to inwalida wojenny czyli ja(pół jednego jajnika mam i mam z niego syna ;-) ) emka, ewelka, tralalina co u Was dziewczyny, testowałyście już, odezwijcie się, jak tam żyjecie?

Gość magdenkaka
Kate4 miałam robione hsg I co miesiąc usg. Poza tym mnóstwo badań krwi. Brałam też bromergon 1\4 tabletki na noc. I nic mi nie było dobrze się czułam. Także nie martw się może tobie też nic nie będzie. Wystarczy że weźmiesz tabletkę przed snem.

Gość magdenkaka
Ćwiartke tab coś mi tablet szaleje i nie wyświetla znaków

a to miałas podwyższoną prolaktynę? a pozostałe badania dobrze wychodziły? USG jak miałas to była owulacja? mi gin kazała brać 1/2 tabl rano i wieczorem więc zaczne od jutra rana bo to obniża ciśnienie a ja ogólnie mam bardzo niskie i boje się, że moge sie faktycznie źle czuć więc bezpieczniej bedzie źle się poczuć w dzień żeby reagować:)

Hej dziewczyny :-D Szczęśliwego Nowego Roku :-D Kate prolaktyne ja miałam tylko 22 w porównaniu do Ciebie a moje cykle są bezowulacyjne juz od dłuższego czasu. Przed badaniem prolaktyny, w sensie dzień wcześniej nie można uprawiać seksu, ani stymulować skutków i badania koniecznie robić trzeba naczczo. U mnie @ przyszła 28 dc czyli wychodzi ze od trzech miesięcy cykl mam 27 dni.

Bajkanna widzisz ja mam prol 95 a cykle normalnej długości i owulacja też występuje, dziwne to wszystko:) GoscInka faktycznie zawieszki tutaj też są widocznie taki urok kafe:)

Gość magdenkaka
Kate mialam podwyzszona prolaktyne i w ciagu 10 mies tylko raz byla owulacja, niestety nic z tego nie wyszlo. Teraz odstawilam bromergon zeby dobrze wyniki krwi wyszly w szpitalu, tak kazal doktorek. Poza tym pilam ziola ojca klimuszko i robilam oklady z borowiny.

Kate mi tylko testy pokazywały dwie kreski. Mam na myśli owulacyjne, ale według ginia owulacji od dawna nie było.

Gość magdenkaka
Tak, owulacje mialam tylko raz po 3 tyg picia ziol i 9 okladach z borowiny. Jak tylko wyjde ze szpitala od razu zaczne pic ziola, bo naprawde dzialaja, gdyby ktoras z dziewczyn potrzebowala to moge przeslac, bo z moja sklonnoscia do przesady kupilam na zapas i to taki spoooory zapas