Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabrali mi prawo jazdy pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

mam taki problem ponieważ uzysalem 26 punktów karnych i zabrano mi prawo jazdy , przyszły mi poczta skierowania na badania psychologiczne i lekarskie nie mialem peiniedzy zeby te badania zrobic a na tych skierowaniach pisze że trzeba te badania wykonać w ciagu 30 dni mineło juz ponad rok i dopiero teraz chce je wykonać bo mam kase co teraz jak chce je wykonać po tak długim czasie ?? i drugie pytanie zgubiłem te skierowania czy w starostwie wydadza mi duplikaty tych skierowań??? z góry dziekuje za pomoc :)

Gość gość
zadzwon do starostwa i wypytaj o wszystko, tak czy siak chyba musisz kurs znowu przejsc??

Gość gość
a jakbys w starostwie zapytał? :)

Gość gość
tak czy siak chyba musisz kurs znowu przejsc?? x kurs jak kurs, ale EGZAMIN !

Gość gość przelotem samolotem
mnie zabieraja nagminie ale dodrukowywuje sobie :classic_cool:

Gość gość
no kurus to musze zrobic nie ma zmiłuj jutro zadzwonie jak pracuja, bo jest wigilia jutro i nie wszyscy pracuja ogólnie to wesołych swiąt życze wszystkim

Gość gość
po co ci prawko siadając za kółkiem tyle się ryzykuje a ty jesteś dużo bardziej bezpieczny może ktoś ci właśnie życie uratował albo albo ty nie masz okazji nikomu przyp... dlatego nie martw się na pewno wszystko się ułoży tylko cierpliwość ci potrzebna a nie jakieś wyrzuty a z tym da się żyć wszyscy są z tobą no może nie wszyscy ale jakie to ma znaczenie wszystko we właściwym czasie.Ale z ciebie jednak spryciula 26 punktciaków !!!