Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Mi z muminków

Dlaczego PO nie rozumie, że należy

Polecane posty

Po pierwsze obniżyć podatki (nie powinno się np. płacić podatków do urzędu skarbowego oraz podatków za dom, czy za wynajmowany lokal, mieszkanie, itp.)Po drugi przywrócić wiek emerytalny, a nawet obniżyć.Ja bym wszystko pozmieniała, jutro poproszę pierwszą gwiazdkę oto, by PO spaliło się żywcem, by stało się z nimi to co w katastrofie smoleńskiej.

Gość Olga16
A gdzie powinno się płacić podatki?

Podatków się w ogóle nie powinno płacić! Od tego zacznijmy, zlikwidujmy zus i urząd skarbowy. Po iluś tam latach człowiek powinien dostawać od państwa (niezależnie za przepracowane lata pensję 3 tysiące złotych plus opłacenie domu opieki lub rachunków w domu). Co to za państwo, by dziecko płaciło za rodzica w domu opieki.

Gość Olga16
A skąd wziełabyś te 3 tysiące żeby państwo płaciło

Bo to polityki powinni iść księża, osoby, które za darmo uchwalały by tam ustawy.Co to znaczy skąd? Państwo mogłoby się najwyżej zadłużać :) :) i ludzie nie mieliby długów. Ja bym jeszcze sklepy upaństwowiła i wszystkie inne firmy.

Gość gość
kretynko, z podatków opłacanych jest sto milionow rzeczy z ktorych korzystasz codziennie... upaństwowienie sklepów? kolejny debilizm, lecz się. monopol oznacza wzrost cen niedorozwoju umysłowy

Gość Olga16
A kto pożyczyłby takiemu państwu. Już widzę jak księża poszliby za darmo. Nikt niczego nie upaństwowi. Idź odpocznij lepiej

Gość Olga16
A to księża byli wtedy w polityce, dowiaduje się jakichś nowych historii. Była inna struktura gospodarcza nie ma do tego powrotu niezależnie od oceny, P.S. Nie pamiętam PRL-U

Gość gość
'A nie pamiętacie komuny? było cudownie, każdy miał tyle samo. A nie, żeby podatki płacić. Planuje morderstwo tej suki Julii Pitery.' pier/dolona kretynka. każdy to miał ocet na półkach. a badylarze co zaopatrywali np halę mirowską mieli samochody i bajery. dorośnij, tępy gimbusie

Rusz tylek, wez sie do nauki, zdaj mature idz na studia znajdz porzadna prace to tez bedziesz miala, a nie uprawiasz malontenstwo na Kafe 24/7.

Wiem tylko tyle, że każdy miał mało a nie jeden dużo a drugi nic. x aha, to ktoś ma nie mieć dużo tylko dlatego, że Ty nie masz nic?:D niby fajny pomysł na projekt, ale ja wolałam jak pierdoliłaś o wawelskich robakach w cukierkach

Gość gość
temat do kosza. tępa autorka nie zrobiła nawet matury

Gość gość
miejsce pawłowicz jest w oborniku, jej obecnosc w sejmie to atak na powagę RP

Dlatego doprowadzę do tego, że polska zostaje uwolniona z unii europejskiej. x coś mi się wydaje, że pan prezes nie będzie tolerował lewaka w swoich szeregach;)

Poza tym jeszcze jedno widzieliście jak zaatakowano Pawłowicz???? Dlatego doprowadzę do tego, że polska zostaje uwolniona z unii europejskiej. X Jak do tego doprowadzisz? Ty sie nawet na podrzednym forum nie potrafisz odnalezc...