Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

większość osób z kafeterii to inteligentni introwertycy dlatego są samotni

Polecane posty

Gość gość

ciągle narzekacie, nie mam przyjaciół, nie umiem gadać z ludźmi, nie mam chłopaka/dziewczyny...a problem nie leży w nas a w innych... problem : podtrzymaniu relacji społecznych służą rozmowy, sztuki wpływu społecznego jedyny błąd introwertyków to, że nie szukają im podobnych, tyle, że nie mamy takich radarów jak sprytni manipulatorscy extraweertycy

Gość zul_spod_dworca_PKP
aha dobrze wiedziec :D

Gość gość
Oh, Oh, here we go again,

Gość gość
rozmowy, które służą podtrzymaniu więzi społecznych to pierdolenie o Szopenie, a inteligentni ludzie nie lubią pierdolić jak infantylne głupie dziecko ... ja np. mam mało znajomych w moim wieku, dużo osob starszych, ale ciesze się, bo moje grono przyjaciol to sami wartościowi ludzie

Gość gość
Z tą większością to przesada... :-O

Gość gość
Bo siedzą tutaj w większości zwykli i przeciętni tylko zamknięci w sobie. Inteligentnych jest tutaj nie dużo

Gość gość
Przeciętny człowiek nie jest głupi , ma swoje zdanie. Inteligentny nie stoi w miejscu i nie traci czasu na jakieś forum.

Gość gość
nie tracimy czasu po prostu tutaj się odnajdujemy, zamiast szukać po omacku, zakładamy konkretny temat i gadamy z ludźmi o tym co nas wspólnie interesuje, spójrzcie na poziom i zróżnicowanie kafeterii a na taki wizaż...przeciętny człowiek, kobieta to taka wizażanka tylko makijaż, plotki, okres, ciąża, TŻ :O :O a inteligientny to taki kafeteiranin, ale jest tu też sporo dewiantow

Gość gość
Jestem ekstrawertykiem, ale od jakiegoś czasu obserwuje otoczenie i dochodzę do wniosku, że nie mam o czym z nimi rozmawiać i nawet nie warto się odzywać.

Gość gość
Wyliż mi od/byt suko

Gość gość
czy ci, którzy zakładają tematy o penisach, o***tach, analach i innych takich to też inteligentni introwertycy? jeżeli kryje się w ich mozgach więcej połączeń nerwowych, niż przeciętnie, to dlaczego marnotrawią je na coś takiego?

Odp.12.07 Mpze dlatego, ze to dla nich odskocznia od normalnego, zdyscyplinowanego zycia. W realu nie ma mowy o dewiacjach, grubych zartach, a tu psocą, jak rozbrykane dzieciaki. Jest tez duzo mlodziezy, która dokazuje i wyżywa się anonimowo w wulgaryzmach i obscenicznych opisach. Obrzydza to i inne fora, zniechęca do zakładania tematów sensownych, ściąga forum na dno, i poniżej, zapominając, ze wchodzá tu ludzie na róznym poziomie, z powaznymi sprawami, z róznych stron swiata. Czytają takie "anale", i kręcą glowami z niedowierzaniem. Tak oto garstka załosnych trefnisiów monopolizuje forum. Jesli tak dalej będzie, to zostaną tylko we własnym gronie, acha, jeszcze wraz z panienkami zauroczonymi Arabami. Forum powoli zacznie znikać w czeluściach internetu....