Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok autentyycznyy

Szlachetna paczka i reakcja jednej z mam na podarunek dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
po to jest forum- żeby dyskutować. Nie zauważyłaś tego?Tak emocjonujemy się bo teraz to najlepiej bachora sobie zrobić i czekać co kto da bo krowa do pracy nie pójdzie ale wymagania ma że hoho

Gość gość
dowali jej za odwagę?no nie wierzę. Chyba za bezczelność tej durnej roszczeniowej baby. Mamy jej bravo bić? no głupich nie sieją.

Gość gość
Czy ja wiem czy to są wymagania? Ja uważam, że jeżeli już coś kupuję na prezent to kupuję z włączonym mózgiem i myślę, czy sprawi to radość drugiej stronie. Kupić oby kupić jest łatwo. Podejrzewam, że jeszcze ze 2 dni z tych emocji, któraś dostanie tutaj wylewu, albo zawału i dopiero będzie zabawa. Nie widzę nic emocjonującego w tym, że jej się nie podoba paczka.

Gość gość
wielka obraza majestatu bo dziecko dostało skromną paczkę na którą matce nie chciało się zapracować

Gość gość
15:28 - a nie uważasz, że to trochę...pretensjonalne i w złym guście? Ludzie z klasą nie epatują logami, zresztą nike to zwykła sportowa firma, a niektórzy tak się zachwycają, jakby to był Louboutin. Bez urazy, ale zawsze jak widzę dzieciaka w dresiku z wielkim napisem adidas czy nike mam już gotowe zdanie na temat jego rodzicielki.. Ludzie z klasą nie zrobiliby z dziecka banneru reklamowego, myśląc przy tym, że wszyscy ich podziwiają za szyk i "bogactwo" .

Gość gość
roszczeniowej mopsiarze pluszak się nie spodbał:-o

Gość gość
Jakbyś nie zauważyła to niektórzy nie krytykują jej tylko paczkodawczynie... Te rzeczy wyglądają jakby one chciały je wyrzucić... Ale przy okazji porządków wpadły na genialny pomysł bycia dobroczynnym czyli zamiast do kontenera na używane rzeczy wysłać to komuś jako dar. życzę tym paniom by, gdy kiedyś same znajdą się w nieciekawym położeniu ktoś im dał paczkę herbatnikow i używane rajstopy oraz zwiedle kwiaty na dzień kobiet

Gość gość
niech sobie ta baba poczyta to forum, może przejrzy na oczy

Gość gość
no co za ludzie, babki się skrzyknęły-kupiły zabawki, wysłały a te jeszcze pretensje mają. :D

Gość gość
czy moze ktos wrzucic linka na fb tej panny co tak paczka wzgardzial?

Gość gość
Ja stoję po stronie dziewczyny. Nie wiem jak ktoś mógł taką paczkę zrobić, wstyd.

Gość gość
na 6 stronie tego tematu masz screena z jej fb, nazwisko nie zostało zamazane

Gość gość
15;58 to dlaczego tej paczki nie odesłała?widać po zdjęciach że jej się w doopie przewróciło. Myślała że dostanie Bóg wie co.....idiotka

Gość gość
dziś na 6 stronie tego tematu masz screena z jej fb, nazwisko nie zostało zamazane xxxxxxxxxxxx \ dziekuje :)

Gość gość
proszę :)

Gość gość
Jakby odesłała to dopiero byście na nią najeżdżaly

Gość gość
16.02 Nieźły z niej paszczur co nie??

Gość gość
15.46 Kazdy ma swoj gust. Wole mieć baner reklamowy z siebie i dziecka niż ciuchy od chińczyków za 100zł,które za 5min sie porwią lub porozpadają

Gość gość
16.02 Nieźły z niej paszczur co nie?? xxxxxx o ja p*****le... masakra.. kijem bym nie tkneła... co za chamstwo z baby.. dostala paczke i jeszcze zle..

Gość gość
A to ty sądzisz, że ktoś inny i z innych materiałów szyje dresik nike? Myślisz, że nie Chińczycy/ Hindusi z najuboższych rejonów? No ale zgadzam się, każdy ma swój gust, inną mentalność, więc pozwolisz, że zakończę naszą miłą konwersację.

Gość Alicja spod Bydgoszczy
MMartha o kim piszesz?

Gość gość
Porwią? Nie ma to jak prostak, który dorwał się do pieniędzy, a słoma z butów dalej wyłazi.

Gość gość
jazeli jakas bluzka ma logo " adidas" nie znaczy ,ze jest dobra jakosciowo -placisz za napis a nie za jakosc, zobacz lepiej gdzie ten twoj baner raklamowy zostal wyprodukowany.

Gość gość
a ja kupuje odzież na allegro, często z wyprzedaży choć stać mnie na markową....taki myk:D

Gość gość
dobrze tym idiotom co dają byle co, biedota ma wymagania, markowe rzeczy, bobyle co za 1 zł to moga sobie w lumpeksie kupić

Gość gość
16.11 Ktoś kto ją puknął musiał być meeega pijany :-D

Gość gość
pijany to mało, musiał się kleju nawąchać:D

Gość gość
16.13 Dorwał do pieniędzy?? Uważasz,że jak kupuje w nike lub adidasie to dorwałam sie do pieniedzy? Nie rozmieszaj mnie. Ceny w nike są na pożądku dziennym.