Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Rozprawiam sie ostatecznie z mitem, że z "metalu sie wyrasta"

Polecane posty

założyłam temat pt. "spis powszechny fanów metalu na kafeterii", w którym kazałam wypelnic fanom metalu ankiete, zawierającą tez pytanie o rok urodzenia. http://f.kafeteria.pl/temat/spis-powszechny-fanow-metalu-na-kafeterii-p_6096693 oto i one: 1994,1992, 1985, 1982, 1978, 1977, 1994, 1979, 1987, 1981 Mamy do czynienia z osobami w wieku od 20 do 37 lat, a średnia wieku, którą dokładnie wyliczylam wynosi 29,1 roku. A więc, na podstawie tego, zakazuje mówienia, że metal jest dla dzieci, że sie z niego "wyrasta", bo jest to pozbawione podstaw :) Nigdy już czegoś takiego nie mówcie ani nie piszcie :)

Gość gość
Zrobcie mi dobrze i nie odpisujcie na jej tematy :D

Gość gość
poproś swojego narzeczonego, żeby robił ci dobrze.

Gość gość
hutnicy , metalowcy przecież mają kontakt z metalem do emerytury.

Gość gość
kasiaszatanistka, kiedy w koncu jakis metal cie zaspokoi seksualnie, zebys skonczyla zakladac swoje tematy?

Gość gość
Myślę Kasiu ze masz jakiś problem. Chcesz cos ukryć przed światem, chcesz zaistnieć na sile, masz jakiś ciężki kompleks albo jestes robakiem komputerowym. Człowiek który kocha swoja pasje nie rozprawia o niej na forach tymbardziej na forach dla polmozgow. Człowiek z pasja zajmuje się swoja pasja i nigdy nie cierpi na gadulstwo bo gadulstwo jest cecha ludzi którzy niewiele robią w życiu.

"hutnicy , metalowcy przecież mają kontakt z metalem do emerytury. " dlaczego tacy mało smieszni ludzie jak ty, myślą że jak powtórzą jakiś suchar po raz tysieczny, to to nadal będzie śmieszne? :)

"Człowiek który kocha swoja pasje nie rozprawia o niej na forach " jedna z najbardziej idiotycznych rzeczy, jakich kiedykolwiek przeczytałam :D Nerdy z forów tematycznych nie kochają swojej pasji, bo rozmawiają o niej? :D

Gość gość
No to w*********j na tematyczny.

Gość gość
widać u Ciebie Kasiu symptomy choroby psychicznej. jeżeli jesteś zdrowa to o tym pomyśl , jeżeli usilnie uważasz , że jesteś zdrowa tzn. że potwierdzisz , że jednak nie jesteś.

Gość gość
jakbyscie jej nie odpisywali, to by sie wsciekala na tym forum

Gość gość
Ona się nie przyzna do żadnej choroby bo uważa ze jest zdrowa. Idź słuchaj sobie tego metalu i nie zawracaj d**y.

Gość gość
Nie wyrasta sie, ja mam 37 lat, facet 40 i dalej sluchamy. Aczkolwiek nie wiem,czy sa w tej chwili jakiekolwiek nowe dobre zespoly...

Gość gość
z metalu nie wyrastają tylko niedojrzali ludzie

Gość gość
z metalu nie wyrastają tylko niedojrzali ludzie fakt ...

Gość gość
Ja pier/dolę!:o Po kiego ją nakręcacie?:o "jakbyscie jej nie odpisywali, to by sie wsciekala na tym forum" Albo by sobie wreszcie odpuściła.

"Aczkolwiek nie wiem,czy sa w tej chwili jakiekolwiek nowe dobre zespoly... " A jaki gatunek metalu lubisz? Nowych dobrych zespołów jest dużo, ale jak ktoś sie nie interesuje, stracił kontakt ze sceną, to ich nie zna.. "z metalu nie wyrastają tylko niedojrzali ludzie " Niby co ma dobra, ambitna muzyka, do niedojrzałości? Uzasadnisz swoją głupia wypowiedź?

W ogóle co to za idiotyczne pytanie - "czy są jakiekolwiek dobre nowe zespoły"? Czemu miałoby nie być? Jakiś czarodziej powiedział "czary mary od tej chwili nic dobrego nie powstaje"?

Gość gość
każdy w czasie dojrzewania robi głupoty słucha On the block albo Dody albo metalu czy innego rodzaju "dobra, ambitna muzyka" wg małolatów ale z tego się wyrasta jak z krótkich spodenek no chyba, że się dalej pozostaje takim dalej niedojrzałym człowiekiem mimo swojego wieku

"metalu czy innego rodzaju "dobra, ambitna muzyka" wg małolatów " Nie ukończyłes szkoły podstawowej, że nie potrafisz czytać? WIĘKSZOŚC FANÓW METALU TO LUDZIE DOROŚLI. METAL JEST MUZYKĄ DOBRA I AMBITNĄ TAKŻE WEDŁUG LUDZI DOROSŁYCH. Średnia wieku fanów metalu na kafeterii, która wyliczyłam w pierwszym poście to 29 lat. Powtórzyć ci to po raz kolejny, upośledzony człowieku, czy już rozumiesz?