Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Rozprawiam sie ostatecznie z mitem, że z "metalu sie wyrasta"

Polecane posty

"Po prostu to jest kiepskie polaczenie Kasiu i nie muszę czytać recenzji wystarczy ze posłucham piec sekund. " Dla ciebie kiepskie :) milionom fanów na całym świecie taka muzyka sie podoba i wcale nie brzmi dysharmonicznie. Jesteście jednymi z pierwszych ludzi, którzy oceniają folk metal źle, jakich spotykam, nie licząc ortodoksyjnych true metali którzy nienawidzą wszystkego poza oldschoolem. Napisz co takiego uwazasz za dobrą muzykę?

Gość gość
A'propos azjatyckich wykonawców, to przypomniał mi się Osamu Kitajima, który swego czasu łączył Rocka progresywnego, z japońską muzyką i grał na różnych instrumentach https://www.youtube.com/watch?v=c87ARHzyO4k Może komuś się spodoba.

Gość gość
Nie interesuje się aż tak tym dogłębnie i nie mam ambicji pisać recenzji. To moje osobiste zdanie. Muzyka pogańska a ludowa bardzo się różnią i nie komponują się w sposób artystyczny. Nie jem szynki z dżemem wiec nie słucham takich mieszanek

" To moje osobiste zdanie. " No wreszcie to dostrzegłeś, może już przestaniesz obrażać muzyke metalową, twierdząc ze jest chu/jowa, beznadziejna, dla dzieci, a zaczniej po prostu pisać, że po prostu ty jej nie lubisz? :)

Gość gość
Arkona tylko polska!:classic_cool:

Gość gość
Z muzyka metalowa jest jak z każda inna, większość to badziew. Owszem slyszalam kiedyś dobry kawałek w radiu ale pan juz nie raczył powiedzieć co to było, wiec nie wiem a ja nie wnikalam bo nie interesuje się metalem.

Ja sie zastanawiam, skąd w was ta zaciekłość, byle tylko zrobic innym przykrość, byle tylko obrazić ich ulubiony gatunek muzyczny, byle tylko wyjśc na snoba, byle tylko wypowiedzieć sie o czymś, o czym mało wiecie?

Gość gość
A ty analizujesz disco polo w poszukiwaniu wartościowych perelek?Wątpie.

Gość gość
Znalazłam jedna. Vader. Jeśli metal to cos ambitnego

"A ty analizujesz disco polo w poszukiwaniu wartościowych perelek?Wątpie. " Ale nie wykłócam sie z fanami disco polo, by starac sie im wmówić ze sluchają g****a, i że z disco polo sie wyrasta 🖐️

nadal nie rozumiem czemu starasz sie mnie obrazić, za to że słucham metalu i wmówić wszem i wobec, że metal jest dla plebsu/beznadziejny/dla dzieci. A Vader wcale nie jest jakims super zespołem, jest mnóstwo lepszych, mówie to pomimo, że ich lubie, i nie wiem co w Vaderze uznajesz za tak wyrózniającego 🖐️

Gość gość
A kto cie obraza?

Gość gość
Jest metal i jest metal. Lepszy, gorszy. Z dobrego się nie wyrasta z c*******o tak.

Gość gość
No i co? Ja wyroslam z Led Zeppelin i więcej tego gowna nie będę słuchać.

Gość gość
Nienawidzę ludzi którzy rzucają się jak wszy. Ty się rzucasz jak wesz, jak tepy,prymitywny kołtun. Sama prowokujesz , wymyslasz tematy które prowokują dyskusje o niczym tak naprawdę. Ten cały wątek jest o niczym bo ty jesteś niczym chora psychopatko. Naprawdę nie warto ci odpisywac.

Gość gość
To twoje epitety psycholko: Banda kretynów, tępy upośledzony gnoj, idiota, debil, gnida i pewnie jeszcze więcej. Ty jesteś chora psychicznie masz paranoje prześladowcza. Twoje słownictwo świadczy właśnie ze jesteś z meliny psycholko.