Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

majac faceta co zarabia 7000 zł netto mies. czulybyscie ze zlapalyscie byka za..

Polecane posty

Gość gość
coz za patologia,

Gość gość
bardziej zadbane i z sadlem smiech.gif Masz jakieś kompleksy wobec świetnie zarabiających, atrakcyjnych i niezależnych kobiet a może przez nie nie możesz złapać jelenia, który będzie cię utrzymywał? jestem facetem kobiety z bogatych domow sa bardziej madre niz ladne Ja mam mądrą, ładną i bogatą. Po co zadowalać się ochłapami, jak można mieć pakiet all inclusive.

Gość gość
shaf78 Napisałaś powyżej, że gdyby nie wynagrodzenie miałabyś 20 tys a tak to masz tylko 10 tys. Z tego co piszesz same 10 tys to koszt wynagrodzenia, a pozostałe koszta.... 10 tyś - pozostałe koszta to masz już 5 tys.... Komu Ty chcesz bajki wmawiać. Nie od wczoraj prowadzę firme

Sprzęt do prowadzenia działalności chcesz powiedzieć że dostałaś za darmo nie potrzebowałaś żadnego kredytu. <><><> Działalność rodzinna, zgadza się :) Matkoo ale Ty jesteś tępa...pisząc o podatkach miałam jednocześnie na myśli też koszty bo przecież w ramach podatku odliczasz sobie koszty, nie tępa pało :O ? Mam ci po kolei wymieniać ile płacę za papier do doopy ?

Gość gość
ja tez mam super przystojnego niezwykle inteligentnego i bogatego w dodatku z najlepszym zawodem :))) hhee

Gość gość
A pozostali forumowicze to już zupełni marzyciele. Jedna pisze że mąż na czysto 70 tys. Marzenia ściętej głowy :p

Gość gość
A ja zapytam przewrotnie, ile minimum netto powinna zarabiać kobieta, żeby nie uchodzić za nieudacznicę?

Gość gość
taaak masz zlote zeby :D

Gość gość
zgadzam sie i z saf , jak on liczy :D

Napisałaś powyżej, że gdyby nie wynagrodzenie miałabyś 20 tys <><><> Napisałam, że gdyby nie podatki (w których myślę o kosztach) i wynagordzenie plus ZUS dla pracowników to miałabym 50 % więcej. o pracownikach napisałam bo szczególnie mnie to boli ten j****y Zus. Po co ja się tłumaczę :O i tak mam tę kasę i tak, czy sobie wierzysz czy nie to tego nie zmieni :)

Gość gość
a gdzie tępy pisze że maż ?No prosz pokazmi meża ?70 tyś co to dla ordynatora :D: haaa co szczęka opadła :) plus moj biznes ,takze można prawda ? :)

Gość gość
A ja wlasnie mam ponad 5 na czysto i glupio mi spotykac sie z facetem, ktory zarabia ponad 5 razy wiecej niz ja...:-(. Na poczatku nie wiedzialam, ze roznica jest az taka :-(. Ja mieszkanie wynajmuje, co prawda sama, ale on ma duzy apartament. Jemu sprzata Ukrainka, a ja sama. Roznic jest troche, ale on tego nie widzi:-(

Gość gość
Przez PIT, VAT, i Zusy srusy dla pracowników tracę prawie połowę. Niestety. no i wynagrodzenia dla pracowników. czyli jak zarobie 20, to zostaje mi 10. Mniej więcej. Zarabiasz 20 tys (sama piszesz) - i chcesz nam powiedzieć że 10 tys to całkowite koszta Twojej działalności ??????

Gość gość
tak twoj biznes dawanie doopy klientowi, ktorego widzialas w szpitalu :D

Gość gość
:D jaki klient ?To partner życiowy z którym żyję od lat ! A dupa jestes ty cholernie zawxzeięty juz nawet nie zabawny pokręcony chowt człowiek !Dlacvzego mi ubliżasz , co ?Pieniądze ?

Gość gość
Nie masz faktur za benzyne ??? Nie masz faktur za media ???? Ilu masz pracowników którym musisz zapłaccić wynagrodzenie i odprowadzić składki ??? Komu chcesz wmówić że 10 tys to koszta całkowite działaności ????

Gość gość
nie chce sie z toba ozenic? :D

i chcesz nam powiedzieć że 10 tys to całkowite koszta Twojej działalności ?????? <><><> Zalezy od miesiąca. Jak zarobię 20 to i podatek będzie większy. Co do samych kosztów. To są usługi, nie produkcja. Materiały starczają mi na około kwartał, jak nie więcej. Sprzęt mam jeden i ten sam od kilku lat. O co chodzi ?

Gość gość
s********j z tymi wrozbami

Gość gość
do wróżki Odczytaj w kartach ile naprawdę zarabia forumowiczka shaf78 :p

Gość gość
A ja zapytam przewrotnie, ile minimum netto powinna zarabiać kobieta, żeby nie uchodzić za nieudacznicę?

Gość gość
ożenić ? po co ,dziecko wspolne jest :D a ty nie żenisz sie z twaoja qr fą :D:D:D panie r

Gość gość
facet ma zarabiac

Gość gość
ważne żeby miała na wszystko i jeszcze mogla sobie odlożyc :)

Gość gość
Sprzęt masz jeden od kilku lat? Co to za sprzęt. Ile prądu zużywasz miesięcznie/benzyny na ten sprzęt, bo nie jest on na korbe przecież. Jaki jest jego całkowity koszt eksploatacji ???

Gość gość
bardziej zadbane i z sadlem smiech.gif Masz jakieś kompleksy wobec świetnie zarabiających, atrakcyjnych i niezależnych kobiet a może przez nie nie możesz złapać jelenia, który będzie cię utrzymywał? jestem facetem kobiety z bogatych domow sa bardziej madre niz ladne Ja mam mądrą, ładną i bogatą. Po co zadowalać się ochłapami, jak można mieć pakiet all inclusive. ?????????? tu pewnie roman robi jak zwykle ankiete haha

Gość gość
facet ma zarabiac kobieta też, bo inaczej to pasożyt.

Nie masz faktur za benzyne ??? Nie masz faktur za media ???? <><><> A co się robi z fakturami ? Odlicza się koszty od podatku. Koszty + podatek = jeden wielki podatek od pracy.

Gość gość
bogata i ładna , ee :D:D: te operacje cos nie wyszły hahaha :D qrwq to twoja mamusia