Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

majac faceta co zarabia 7000 zł netto mies. czulybyscie ze zlapalyscie byka za..

Polecane posty

Gość gość
a jak cie twoj ordynator kopnie w doope? :D

Gość gość
bogata i ładna , ee smiech.gifsmiech.gif : te operacje cos nie wyszły hahaha smiech.gif Zazdrościsz infantylny frustracie?

Gość gość
ordynator ci powinien dac na operacje a nie tak na wszystko na gebe jak znajdzie inna to?

Gość gość
shaf78 Prowadzę z Tobą rozmowę, wyszedłszy z założenia że piszę z inteligentna i kulturalną osobą. Nie chciałbym zacząć myśleć że przez cały czas cie przeceniałem.....

Gość gość
:hee nie znajdzie :) ja naj pod kazdym względem na operacje?Pewnie za lat 40 wówczas będą nowocześniejsze metody mnie skomplkowane ,oraz lepszy system

Gość gość
Albo najlepiej jest napisać Pani shaf78 dobranoc życząc powodzenia w interesach.

Gość gość
a jak znajdzie kochanke?

Cieszę cię, że Cię rozczarowałam :D Dalej sobie wmawiaj, że jestem panią kasjerką z biedronki, bo widzę, że do tego dążysz, wisi mi to :D Jeżeli tak ciężko ci uwierzyć, że przy 2 pracownikach, przy przychodzie 20 tysięcy, zostaje mi 10 tysięcy dochodu, i to w usługach, które nie wiesz na czym polegają, to już Twój problem :D

Gość gość
pomijając idiotyczne pytanie autorki .... bo raczej nie miała na mysli chwytania byka za rogi :I Jestem w szoku jeśli chodzi o zarobki w naszym kraju. Jestem ze śląska i większość ludzi których znam zarabia pomiędzy 1500 a 5000 zł a tu się okazuje że 7 tys. "nic" A z drugiej strony jesli to prawda to znaczy że zarabiając 1500 zł. czy 50 000 tys. można mieć tak samo marne życie i siedzieć w sobotni wieczór przed kompem na Kafeterii :(

Gość gość
tak kochanke?Co mam zronbic jak nimi gardzi :D

Gość gość
pracownikach z minimalną, pragnę poinformować oczko.gif Nie ma się czym chwalić, że płacisz pracownikom marne grosze. To zwykły wyzysk. Mam nadzieję, że szybko znajdą lepszą pracą a ty nie znajdziesz innych jeleni pracujących na zysk twojej firmy kogucik i będziesz zapierdalać sama.

Gość gość
Nie stać cię na godziwe pensje dla pracowników, to nie zakładaj firmy albo prowadź działalność jednoosobową.

Gość gość
Marna ta twoja firma, jak płacisz minimalną.

Gość gość
boża co tu :D ja tez mam pracownika i płace wiecej niż sie nalezy , szkod ze nie chcą spiernicza c:D

Gość gość
kochanka go zauroczy i lecisz dziecko bekart

Gość gość
Takie firmy kogucik powinny zniknąć, bo praca w nich to współczesne niewolnictwo. Tylko w Polsce istnieją takie pseudofirmy i ludzie godzący się w nich pracować, za granicą szanuje się pracownika i jego pracę.

heheh uwierzcie mi mają tak łagodną robotę, że nie narzekają :) Na ich miejsce znajdą się następni :)

za granicą szanuje się pracownika i jego pracę. <><><> Poczytaj sobie o obozie pracy w Zallando w Niemczech Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

Gość gość
Już niedługo, według badań już wkrótce będzie rynek pracownika a nie (pseudo)pracodawcy i to pracownicy będą dyktować warunki pracy. A wtedy będziesz musiała zwinąć swój marny interesik albo robić sama.

a Ty myślisz, że to co płacę im na ubezpieczenie nie wolałabym im dać do ręki ?

Gość gość
Mój zarabia 24 tys (w przeliczeniu na zł) żyjemy poza Polską i klepiemy biedę. :-(

Gość gość
hej ale ja tu nie jestem od tego doktora wyżej

Gość gość
Takie firmy kogucik powinny zniknąć, bo praca w nich to współczesne niewolnictwo. Tylko w Polsce istnieją takie pseudofirmy i ludzie godzący się w nich pracować, za granicą szanuje się pracownika i jego pracę e pacanie pusty :Dco zamknęli by wszystko w polece ,pajacu kościółki tez bo cvos mi sie wydaje że nie płacisz podatków z jeseteś tu najwiekszym prowokatorem , twoj cynizm widac na kazdym watku .Ruchacz .Gdzie ty pracujesz frajerze ?co utrzymuja ? biedaku

Gość gość
Jak dobrze, że nie żyję w tym popierniczonym kraju, gdzie pensja minimalna to jakiś żart, koszty pracy i działalności gospodarczej są wywindowane niebotycznie, a ZUS który zagarnia się lwią część wynagrodzeń i tak musi być dofinansowany z budżetu państwa ( czyt. z kieszeni podatników, niezgodnie z prawem wywłaszczonych OFE itp. ), choć wszystkie składki pracujących przeżera na bieżąco a wkrótce i tak będzie bankrutem niezdolnym na wypłacanie nawet dotychczasowych głodowych emerytur.

Gość gość
pacanie pusty smiech.gif co zamknęli by wszystko w polece ,pajacu kościółki tez bo cvos mi sie wydaje że nie płacisz podatków z jeseteś tu najwiekszym prowokatorem , twoj cynizm widac na kazdym watku .Ruchacz .Gdzie ty pracujesz frajerze ?co utrzymuja ? biedaku A cóż to za bełkot. Nędza umysłowa aż kipi. Masz szczęście, że głupoty jeszcze nie opodatkowali, bo byś popadł w próg 100%. Nie płacę podatków i nie pracuję w Polsce. Nie opłaca mi się. Wybieram godne życie na obczyźnie.

Gość gość
ee tak juz ci uwierze :D:D tępaku, skad u ciebie tumani tyle cynizmu :D

Gość gość
7000? serio? tyle to ja mam jak sie nie staram czy istnieja ambitniejsi faceci?

Gość gość
ee tak juz ci uwierze smiech.gifsmiech.gif tępaku, skad u ciebie tumani tyle cynizmu smiech.gif Twoja wiara nie jest mi do niczego potrzebna, bełkotliwy imbecylu.