Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

majac faceta co zarabia 7000 zł netto mies. czulybyscie ze zlapalyscie byka za..

Polecane posty

Kobieta bez ambicji tylko ściągnie w dół dobrze zarabiającego faceta. Taka, która sobie nie radzi, powinna mierzyć siły na zamiary i celować w facetów w ramach jej widełek płacowych. <><><> To samo działa w drugą stronę, dlatego nie związałabym się facetem poniżej tych 7 tysięcy.

Gość gość
ambicje ambicjami, ale zlego urodzenia nie da sie ot tak przeskoczyc. ktos musi pomoc, wprowadzic w towarzystwo, pomoc znalezc odpowiednia posade itp. Tak istnieje takie zjawisko jak dziedziczenie biedy, ale co to ma wspólnego z płcią? Niby dlaczego to kobiecie trzeba pomagać?

Gość gość
Nigdy nie utrzymywałbym leniwej i roszczeniowej baby. Mogę dofinansować studia, ale przyszłościowe, bo to inwestycja, która się zwróci, a nie jakaś wyższa szkoła gotowania na gazie. pozn*****ajkopisarza :D

Gość gość
Ja o tym wiem, tutaj pod uwage nie sa brane firmy zatrudniajace chyba ponizej 9 osob, do tego czarny rynek itd. Ale czy uwazasz, ze w takiej 8 osobowrj firmie skala nie jest podobna tzn wlasciciel zarabia ponad 7000 pln, a reszta ponizej 3500 pln. Nie mam tutaj na mysli wolnych strzelcow, typu dentysci, lekarze itd.

Gość gość
bez kobiety nie ma nic

Gość gość
Nigdy nie utrzymywałbym leniwej i roszczeniowej baby. Mogę dofinansować studia, ale przyszłościowe, bo to inwestycja, która się zwróci, a nie jakaś wyższa szkoła gotowania na gazie. pozn*****ajkopisarza smiech.gif Trzeba być idiotą żeby brać sobie na karb pasożyta, skoro tyle przedsiębiorczych i dobrze zarabiających kobiet wokoło. Nieudacznice pozostawmy nieudacznikom.

Gość gość
Najzdrowszy model to taki, gdzie każdy zarabia na siebie a litanię wymagań zaczyna od siebie.

Gość gość
shaf78, czyli nowo poznanego faceta pytasz na pierwszej czy na drugiej randce ile zarabia, bo jesli okaze sie ze np. 4800 netto, to go skreslasz? czy oceniasz to na oko np. po samochodzie i ubraniu?

Gość gość
shaf78 Piszesz, że masz dochód 7000. A tak bijąc się pięścią w pierś to ile masz nie zapłaconych faktur kosztowych ????? Powiedz tak szczerze ile byś miała dochodu po uregulowaniu w terminie wszystkich faktur, odprowadzeniu należycie składek ZUS i podatku do US ????

w tej tabelce z drugiego linku w ogóle nie ma nic o podmiotach prowadzących działalność tylko jest o wynagrodzeniach. A lekarzy, prawników, architektów, dentystów, weterynarzy czyli osób prowadzących taką indywidualną działalność też jest trochę.

Gość gość
Mój znajomy zarabiał miesięcznie 10 tys, tyle że na biurku miał stos nie uregulowanych faktur. Niektóre nawet 6 miesięcy po terminie......

Gość gość
Trzeba być idiotą żeby brać sobie na karb pasożyta, skoro tyle przedsiębiorczych i dobrze zarabiających kobiet wokoło. Nieudacznice pozostawmy nieudacznikom. kobieta musi miec wyglad a niestety, kobiety z bogatych rodziny to w wiekszosci babochlopy

Nie mam takiego dylematu bo ja mam faceta, który spełnia moje oczekiwania finansowe. Co do tego drugiego - ja właśnie na czysto zarabiam minimum 10 koła.

Gość gość
tez zauwazylam, ze moje kolezanki sa utrzymywane przez swoich facetow, mieszkam sama, ale jak spotykam sie z facetami tez dostaje prezenty, oferuja pomoc itp.

Gość gość
rzeba być idiotą żeby brać sobie na karb pasożyta, skoro tyle przedsiębiorczych i dobrze zarabiających kobiet wokoło. Nieudacznice pozostawmy nieudacznikom. kobieta musi miec wyglad a niestety, kobiety z bogatych rodziny to w wiekszosci babochlopy Co za bzdety. Właśnie kobiety zamożne są bardziej zadbane, bo mogą sobie pozwolić na zabiegi upiększające, dobrego fryzjera i modne ciuchy.

Gość gość
nie mow że babochłopy :) bo jesli zobaczyłbyś mnie to szczęka by Tobie opadła :) nie żartuje .

Gość gość
Jakie są twoje koszta działalności ???

Przez PIT, VAT, i Zusy srusy dla pracowników tracę prawie połowę. Niestety.

Gość gość
bardziej zadbane i z sadlem :D

no i wynagrodzenia dla pracowników. czyli jak zarobie 20, to zostaje mi 10. Mniej więcej.

Gość gość
shaf78 A może dla ciebie dochód = przychód....... :p

Gość gość
bardziej zadbane i z sadlem smiech.gif Masz jakieś kompleksy wobec świetnie zarabiających, atrakcyjnych i niezależnych kobiet a może przez nie nie możesz złapać jelenia, który będzie cię utrzymywał?

Gość gość
Chcesz nam wmówić, że twoje koszta to tylko wynagrodzenie dla pracowników.....

Gość gość
staf ty kretynie nie muszisz sie tłumaczyć ,po co to robisz :D

Gość gość
shaf78 Czyli rozumiem, że chcesz nam wmówić że nie ponosisz żadnych kosztów za prąd, wodę, wypaloną benzynę...... Sprzęt do prowadzenia działalności chcesz powiedzieć że dostałaś za darmo nie potrzebowałaś żadnego kredytu...... Aha Sądzisz że wszyscy forumowicze to tacy debile którym możesz wmawiać takie brednie ???:p

Gość gość
hha co wy tu piszecie idioci .Tez prowadze DG 14 ty moj tez nieżle zarabia bo aż 70 tyś ! nioo!takze nie jestem nieudacznica jesi o mnie chodzi bo na swoje mam a reszta dow wspolnego .dorbanoc

Gość gość
bardziej zadbane i z sadlem smiech.gif Masz jakieś kompleksy wobec świetnie zarabiających, atrakcyjnych i niezależnych kobiet a może przez nie nie możesz złapać jelenia, który będzie cię utrzymywał? jestem facetem kobiety z bogatych domow sa bardziej madre niz ladne

Gość gość
Odejmij od tych 10 tys pozostałe koszta począwszy od media za które musi płóacić każda firma i już Ci dochód zmaleje do 5 tys :p